طرز تهیه ترشی زیتون عسلی؛ تجربه‌ای لذت‌بخش برای دوست‌داران طعم‌های منحصربه‌فرد

ترشی زیتون عسلی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین ترشی‌هایی است که با زیتون تهیه می‌شود. این ترشی با طعمی متعادل شده از ترکیب عسل، زیتون و سرکه طعمی بسیار متفاوت دارد. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه ترشی زیتون عسلی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه ترشی زیتون عسلی

مواد لازم جهت تهیه ترشی زیتون عسلی به شرح زیر است:

عسل طبیعی۴ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسرکه سفید یا سرکه سیب۱ لیوانزیتون سبز بدون هسته۵۰۰ گرمسیر۲ حبهبرگ بو۲ عددآب لیموی تازه۲ قاشق غذاخوریتخم گشنیز۱ قاشق چای‌خوریپودر فلفل۱ قاشق چای‌خورینمکبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ترشی زیتون عسلی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۲۴ ساعت و تهیه نهایی این ترشی ۵-۷ روز استمقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۵۰۰-۶۰۰ گرم ترشی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌ سازی زیتون‌ها

ابتدا زیتون‌های سبز بدون هسته را به خوبی با آب سرد بشویید.

زیتون‌های شسته شده را درون کاسه مناسبی بریزید و مقداری آب سرد به آن‌ها اضافه کنید؛ به طوری که روی زیتون‌ها از آب پوشیده شود.

۲۴ ساعت زمان دهید تا زیتون‌ها در آب سرد بمانند. این کار باعث می‌شود تا تلخی زیتون‌ها گرفته شود و طعم بهتری به ترشی بدهد.

در طول این مدت، باید هر چند ساعت یک بار آب زیتون‌ها را عوض کنید تا تلخی آن‌ها به‌ خوبی از بین برود.

پس از اینکه زیتون‌ها به‌ خوبی خیس خوردند و تلخی‌شان برطرف شد، آن‌ها را از آب خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان برود.

بهتر است از زیتون‌های تازه و با کیفیت برای تهیه این ترشی استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید. همچنین می‌توانید از زیتون‌های سیاه بسته به سلیقه خود استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه سس ترشی

در یک ظرف مناسب، سرکه سفید، عسل، آب لیموی تازه، فلفل قرمز و تخم گشنیز را با هم ترکیب کنید.

مخلوط به‌دست‌آمده را به خوبی هم بزنید تا مواد کاملاً حل شوند.

اگر دوست دارید ترشی شما شیرین‌تر باشد، در همین مرحله می‌توانید مقدار عسل را افزایش دهید.

همچنین می‌توانید نوع سرکه را تغییر دهید؛ سرکه بالزامیک نیز می‌تواند طعمی متفاوت و خاص به ترشی اضافه کند.

مرحله سوم: افزودن زیتون

زیتون‌های خشک شده را به مخلوط سرکه و عسل اضافه کنید و همه مواد را به‌ آرامی مخلوط کنید تا زیتون‌ها کاملاً با مواد آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لیمو بندری

مرحله چهارم: آماده سازی سیر

سیرها را بشویید و پوست بگیرید، با کمک چاقو سیرها را به دو نیم تقسیم کنید.

سیرهای برش زده را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

سیر طعمی خاص به ترشی زیتون عسلی می‌دهد.

مرحله پنجم: افزودن روغن زیتون و برگ بو

روغن زیتون را به ترکیب ترشی اضافه کنید. این روغن موجب درخشندگی و لطافت زیتون‌ها می‌شود.

برگ بو را در همین مرحله به مواد ترشی اضافه کنید.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی ترشی

برای اینکه طعم‌ها به‌ خوبی در ترشی پخش شوند، بهتر است همه مواد را به مدت چند دقیقه به‌ آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی ذرت و زیتون

مرحله هفتم: ریختن ترشی در شیشه

ترشی زیتون عسلی آماده‌ شده را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

اطمینان حاصل کنید که شیشه‌ها به‌ خوبی بسته شوند تا ترشی بتواند به مدت طولانی‌تری نگهداری شود.

برای افزایش ماندگاری، می‌توانید شیشه‌ها را قبل از استفاده استریل کنید.

پس از ریختن ترشی در شیشه‌ها، شیشه‌ها را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

ترشی زیتون عسلی بهتر است به مدت یک هفته استراحت کند تا طعم‌ها به‌ خوبی با هم ترکیب شوند و زیتون‌ها طعم‌دار شوند.

مرحله هشتم: سرو و استفاده از ترشی

پس از گذشت زمان استراحت، ترشی آماده مصرف است. از این ترشی به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها و سالادها می‌توانید استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم از امتحان کردن طعم این ترشی غافل نشوید. ترشی زیتون عسلی طعمی بسیار منحصر به فرد و جذاب دارد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید