دو روش وسوسهانگیز برای تهیه لاته پسته خانگی؛ لذیذ و به یاد ماندنی مثل کافهها
اگر لته پسته خوش طعم استارباکس را چشیده باشید یا چیزی در مورد آن شنیده باشید، احتمالا برای چشیدن طعم شگفت انگیز این نوشیدنی بسیار مشتاق هستید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه لته پسته به طور کامل آشنا شوید.
طرز تهیه لته پسته با شربت پسته
آماده کردن شربت این نوشیدنی خوش طعم حدود نیم ساعت طول میکشد و پس از آن باید ۲۰ دقیقه نیز برای تهیه لته پسته صرف کنید.
مواد لازم برای تهیه شربت پسته
مواد لازم برای تهیه شربت پسته به شرح زیر است:
شکر۱ لیوان فرانسوی دستهدارآب۱ لیوان فرانسوی دستهدارپسته۱ فنجانعصاره پسته (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه لته پسته
مواد لازم برای تهیه لته پسته به شرح زیر است:
شیر۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهداراسپرسو۱ یا ۲ شات غلیظشربت پسته۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق چایخوریفوم شیر (اختیاری)۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
مواد لازم برای تاپینگ لته
مواد لازم برای تاپینگ لته به شرح زیر است:
کره۱ قاشق غذاخوریشکر قهوهای۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه لته پسته خانگی
در این بخش میتوانید با مراحل درست کردن لته پسته خانگی آشنا شوید.
مرحله اول: شربت پسته را آماده کنید
برای تهیه این لته ابتدا باید شربت مخصوص آن را آماده کنید. پستهها را خرد کنید و همراه با شکر و آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد برای ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند.
در ۲ تا ۳ دقیقه آخر میتوانید عصاره پسته را در شربت پسته بریزید و بعد از ۲ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شربت خنک شود و بعد شربت را به کمک یک پارچه صاف کنید تا یکدست شود.
مرحله دوم: کره و شک قهوهای را تفت دهید
حال باید کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا قهوهای شود. زمانی که کره قهوهای شد، شکر قهوهای را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
مرحله سوم: مواد لته را ترکیب کنید
در این مرحله باید شیر را در شیر جوش بریزید و داغ کنید. سپس شکر، شربت پسته و اسپرسوی غلیظ را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۳ مدل کافه گلاسه با قهوه دم کرده
مرحله چهارم: لته پسته را سرو کنید
بعد از ترکیب کردن مواد لته باید آن را در فنجان بریزید. در ادامه فوم شیر را روی فنجان بریزید و در انتها ترکیب شکر قهوهای و کره را روی لته بریزید.
لته پسته با کره پسته
آماده کردن این لته حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه لته پسته خانگی با کره پسته
مواد لازم برای تهیه لته پسته خانگی با کره پسته به شرح زیر است:
کره پسته۱ قاشق غذاخوریشیر غلیظ شده یا شیر عسلی۱ قاشق غذاخوریشیر۱ لیوان فرانسوی دستهداراسپرسو۱ تا ۲ شاتپسته۶ عدد برای تزیین
طرز تهیه لته پسته با کره پسته
برای تهیه این لته باید شیر را در قابلمه بریزید و بجوشانید. شیر غلیظ شده و کره پسته را در فنجان بریزید و بعد شیر داغ را اضافه کنید. با همزن یا کف یاز مواد را ترکیب کنید. بعد از کف کردن نوشیدنی، اسپرسو را اضافه کنید و مقداری پسته روی نوشیدنی بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه دالگونا
نکات و فوت و فنهای تهیه لته پسته
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه لته پسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه شربت پسته بهتر است از پسته خام استفاده کنید، اما اگر به پسته خام دسترسی ندارید، حتما نمک پسته شور شده را با یک دستمال خیس بگیرید و سپس از آن استفاده کنید.اضافه کردن عصاره پسته به شربت پسته اختیاری است و میتوانید آن را حذف یا از عصاره بادام به جای آن استفاده کنید.برای تزیین این نوشیدنی میتوانید از پودر پسته یا خامه زده شده استفاده کنید.اگر دوست دارید طعم لته پسته شما قویتر باشد، میتوانید به جای یک شات اسپرسو از ۲ یا حتی ۳ شات اسپرسو استفاده کنید.برای تهیه آیس لته پسته معروف و محبوب استارباکس باید کره پسته را در لیوان بریزید و بعد یک لیوان شیر را همراه با یخ به آن اضافه کنید. در ادامه اسپرسوی خنک در فنجان بریزید و بلافاصله آیس لته را سرو کنید.اگر گیاهخوار هستید، میتوانید برای تهیه انواع لته پسته از شیر جو دوسر یا شیر بادام استفاده کنید.اگر به اسپرسو دسترسی ندارید، میتوانید از قهوه فوری برای تهیه لته پسته استفاده کنید.برای تهیه این نوشیدنی بهتر است از شیر ۲ درصد چربی استفاده کنید.در استارباکس برای تهیه این نوشیدنی از شربت پسته استفاده میشود اما اضافه کردن کره پسته نیز موجب کرمیتر شدن و خوشمزهتر شدن آن میشود.برای تهیه این نوشیدنی بدون استفاده از شیر میتوانید مقداری پسته را همراه با خرما و کمی آب در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید و سپس اسپرسو را به این ترکیب اضافه کنید. بعد از ترکیب کردن مواد به طور کامل میتوانید نوشیدنی را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید. این نوشیدنی کالری کمتری دارد و برای تهیه آن از شیر پسته خانگی استفاده میشود.به منظور تهیه لاته پسته خانگی میتوانید به جای اسپرسو از هر نوع قهوهای که طعم شکلاتی و کاراملی دارد استفاده کنید.برای تهیه لته پسته با شربت میتوانید به جای درست کردن شربت در خانه از سیروپهای آماده موجود در بازار نیز استفاده کنید.برای تهیه لته پسته زعفران میتوانید از مقداری زعفران دم کرده نیز در این نوشیدنی استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به طرز تهیه لته پسته به چند روش و همچنین نکات و فوت و فنهای تهیه این نوشیدنی خوش طعم اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…