آموزش تهیه سوپ کدو حلوایی و جو؛ همدم خوشمزه‌ی روزهای زیبای پاییز

با فرا رسیدن پاییز و سرد شدن هوا، چه چیزی بهتر از یک کاسه سوپ گرم و خوشمزه؟ سوپ کدو حلوایی با جو، با طعم شیرین کدو و گرمای جو، شما را از سرما محافظت می‌کند و به شما انرژی می‌دهد. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی با جو به شرح زیر است:

کدو حلوایی ۱ عدد متوسطجو پوست کنده ۱ پیمانه سرخالیپیاز۲ عددسینه مرغ ۱ عددخامه نصف پیمانهکره۲۰ گرمنمک به میزان لازمفلفل به میزان لازمپاپریکابه میزان لازمسیر به میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

برای تهیه این سوپ پاییزی خوشمزه کافیست مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: پخت مرغ

یک قابلمه مناسب درب دار را روی حرارت قرار دهید.

سینه مرغ را همراه با پباز خرد شده، نمک، فلفل، سیر و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و به میزان لازم به آن آب اضافه کنید.

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ در حرارت مناسب پخته شود.

مرحله دوم: پخت جو

یک قابلمه مناسب درب دار را روی حرارت قرار دهید. روغن و پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی تفت دهید.

سپس جو پوست کنده را همراه با آب مرغ به ترکیب فوق اضافه کرده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا پخته شود.

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ و کدو حلوایی

در یک ظرف مناسب پوست کدو حلوایی را جدا کرده، درون آن را تمیز کنید و به اندازه‌های مختلف خرد کنید.

سپس در ظرف مناسب دیگر مرغ پخته شده در مرحله اول را ریش ریش کنید.

مرغ ریش ریش شده، کدو حلوایی خرد شده، نمک و فلفل را به قابلمه جو پوست کنده اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه سوپ روی حرارت بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

مرحله چهارم: جا افتادن سوپ

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خامه و کره را به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود.

مرحله آخر: سرو سوپ

بعد از آماده شدن سوپ آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

حال سوپ را در ظرف سرو بریزید. برای تزیین سوپ می‌توانید از جعفری تازه و خامه اسفاده کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

نکته طلایی در تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این سوپ خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اگر می‌خواهید مرغ شما بوی ضحم نگیرد حتما به آن چوب دارچین یا برگ بو اضافه کنید و در زمان پخت درب آن را نگذارید.قبل پخت حتما جو را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب بگذارید.اضافه کردن خامه و کره آزاد است می‌توانید اضافه نکنید.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با جو را برایتان شرح خواهیم داد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای خوشمزه با کدو حلوایی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مائده شریفی متولد ۷۴ هستم، حسابداری مالی خوندم. از بچگی آشپزی میکردم ولی اصولی نبود هرچیزی که از بقیه نگاه میکردم یاد میگرفتم و درست میکردم و اینکار رو مرتب تکرار میکردم تا بلاخره طعم خوب اون غذا رو یاد میگرفتم. یکی از علایق و سرگرمی‌های من آشپزی است و لذت میبرم از اینکه غذایی رو آماده کنم و بقیه دوست داشته باشند. یکی از لذت بخش‌ترین قسمت آشپزی اینه که با هر مواد و ادویه مورد علاقت میتونی غذای جدید یا دسر جدیدی رو درست کنی و از طعم اون لذت ببری، غذا درست کردن به آدم انگیزه زندگی میده. الان ممکنه اصلا بلد نباشی حتی یه نیمرو آماده کنی ولی اصلا کوتاه نیا آن قدر اینکارو تکرار کن تا یاد بگیری و از اینکار لذت ببری.

مطالب مفید