تهیه غذای تنوری لذیذ با سیبزمینی و هویج: رازهای خوشمزهتر شدن!
فصل پاییز هم از راه رسیده و با سرماخوردگیها و بیماریها همراه است. البته خواص هویج بیشتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید. در واقع هویج منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدانهاست که بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی از سلامت کلی بدن شما حمایت میکند
هویج و سیبزمینی تنوری
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
سیبزمینی: ۳ عدد
هویج: ۶ عدد
تخممرغ: یک عدد
پیاز خردشده: یک عدد
آرد سوخاری: نصف فنجان
شیر: یک قاشق چایخوری
جعفری خردشده: یک قاشق چایخوری
پنیر رندهشده: نصف فنجان
پنیر پارمزان رندهشده: یکچهارم فنجان
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.هویج و سیبزمینی را بخارپز کنید. همزمان فر را روی دمای ۱۷۳ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۲.هویج و سیبزمینی را با هم مخلوط کرده و سپس به آن تخممرغ، شیر، نمک، جعفری و پیاز را بیفزایید.
۳.مخلوط بهدست آمده را در داخل ظرف فر پهن کنید. آرد سوخاری را با پنیر مخلوط کنید و آن را به ترکیب اضافه کنید.
۴.ترکیب را در داخل فر قرار داده و اجازه دهید طلایی رنگ شود.
نکته: این غذا را میتوانید بهعنوان عصرانه با یک لیوان شیر گرم برای کودک خود سرو کنید.