راهکار شگفت‌انگیز و سریع برای دانه کردن و فریز کردن ذرت تازه

یکی از بهترین روش‌های نگهداری دانه‌های ذرت برای تهیه غذا و درست کردن ذرت مکزیکی تازه، فریز کردن آن است. اما بهترین روش دون و فریز کردن ذرت چگونه است؟ در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با یک روش فوری و ساده برای دانه و فریز کردن ذرت تازه آشنا شوید.

روش دانه و فریز کردن ذرت تازه

نگهداری ذرت در فریزر یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری ذرت است که به شما کمک می‌کند تا در تمام طول سال از این ذرت‌ها استفاده کنید. در ادامه این بخش به بهترین روش دانه و فریز کردن ذرت تازه اشاره شده است.

مرحله اول: دانه‌های ذرت را جدا کنید

برای دانه کردن ذرت باید آن را به صورت اریب در دست بگیرید، طوری که سر ذرت در بشقاب قرار بگیرد. حالا به کمک یک چاقوی تیز از پایین به سمت بالا دانه‌های ذرت را از ته جدا کنید.

اگر این روش برایتان سخت است، می‌توانید ذرت را به صورت عمود در بشقاب یا تخته آشپزخانه قرار دهید و چاقو را از سمت بالا به سمت پایین روی ذرت حرکت دهید تا دانه‌های ذرت به صورت کامل از بدنه آن جدا شوند.

مرحله دوم: ذرت را بلانچ کنید

یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. در ادامه مقداری نمک و شکر به آب اضافه کنید. برای یک عدد ذرت باید از یک قاشق شکر و یک قاشق نمک استفاده کنید.

صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس دانه‌های ذرت را در آب بریزید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا ذرت‌ها در آب بجوشند. به این روش بلانچ کردن یا آنزیم بری ذرت گفته می‌شود.

مرحله سوم: اجازه دهید ذرت‌ها خنک شوند

بعد از ۴ دقیقه ذرت‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافه‌شان گرفته شود. صبر کنید تا ذرت‌ها کاملا سرد شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی؛ برای تمام فصول سال

مرحله چهارم: ذرت‌ها را بسته بندی و فریز کنید

بعد از این که ذرت‌ها کاملا خنک شدند، آن‌ها را در کیسه زیپ دار یا کیسه فریزر بریزید. هوای داخل کیسه را به طور کامل خارج کنید و درب آن را محکم ببندید. حالا می‌توانید ذرت‌ها را در فریزر بگذارید و تا چند ماه از ذرت در غذاهای مختلف استفاده کنید.

نکاتی که باید در مورد دانه و فریز کردن ذرت تازه بدانید

در ادامه به چند نکته طلایی در مورد دانه و فریز کردن ذرت تازه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای فریز کردن ذرت حتما از ذرت‌هایی که دانه درشت و کاملی دارند استفاده کنید.برای دان کردن ذرت از چاقوی تیز با اندازه کوچک استفاده کنید و چاقو را به آرامی از سمت پایین به بالا بکشید تا دانه‌های ذرت به طور کامل جدا شوند.راهکار بعدی برای دانه کردن ذرت این است که ذرت را به صورت عمود روی تخته آشپزخانه قرار دهید و چاقو را از بالا به سمت پایین بکشید تا دانه‌های ذرت جدا شوند.قبل از قرار دادن ذرت در فریزر حتما آن را در آب جوش بریزید و بلانچ کنید. با این روش ذرت‌ها با کیفیت بهترین در فریزر منجمد می‌شوند و نیم پز می‌شوند.برای فریز کردن ذرت حتما از بلال سالم و تازه استفاده کنید.اضافه کردن نمک و شکر به ذرت در حال جوش مزه بهتری می‌بخشد. در صورت تمایل می‌توانید نمک و شکر را به طور کامل حذف کنید یا از مقدار نمک و شکر کمتری برای مزه دار کردن ذرت استفاده کنید.برای دانه کردن ذرت حتما دانه‌های آن را به صورت خام جدا کنید تا در زمان جدا کردن له نشود.اگر برایتان سوال شده که چگونه ذرت را بپزیم که سفت نشود، باید بگوییم که بهتر است ذرت‌ها را نهایتا تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. جوشاندن بیش از حد ذرت موجب سفت شدن آن می‌شود.در صورتی که در زمان جوشیدن ذرت تنها مقداری نمک به آن اضافه کنید و شکر را حذف کنید، دانه‌های ذرت سفت می‌شوند.بهترین زمان برای دانه و فریز کردن ذرت تازه ماه شهریور و مهر است. در این فصل اکثر بلال‌ها شیری هستند و مزه بهتری دارند.می‌توانید از ذرت فریز شده برای دورچین انواع غذا، تهیه ذرت مکزیکی و انواع غذاها استفاده کنید.بعد از دان کردن ذرت بهتر است دانه‌ها را با دست از هم جدا کنید تا بعد از بلانچ کردن ظاهر بهتری پیدا کنند.بعد از دانه کردن ذرت بهتر است آن را در یک ظرف آب بریزید تا پرز و دانه‌های سفت روی آب شناور شوند.مدت زمان نگهداری ذرت در فریزر به کیفیت ذرت‌ها بستگی دارد اما به طور کلی بهتر است قبل از ۱۲ ماه این ذرت‌ها را مصرف کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به یک روش فوری و ساده برای دانه و فریز کردن ذرت تازه اشاره شد. شما از چه روشی برای نگهداری ذرت برای مدت طولانی استفاده می‌کنید؟ در صورت تمایل می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به تکنیک‌های آشپزی به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید