حمایت بانکها از صنایع گلستان؛ پروندههای تخلف میلیاردی واحدهای صنفی و صنعتی در کانون توجه
اقتصاد آنلاین؛ گروه استان ها_ درویشعلی حسن زاده در گفتگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین گلستان اظهار کرد: اشتغال و درآمد پایدار زمانی تحقق پیدا می کند که بخش تولید توان ایستادگی برای ادامه تولید و جذب نیرو را داشته باشد و چنانچه موانع تولید مرتغع نشود، نمی توان انتظار معجزه از بخش خصوصی را داشت.
وی افزود: رفع نیازمندیهای تولیدکنندگان از جمله تسهیلات بانکی از مواردی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
حسن زاده با بیان اینکه باید موانع تولید در هر یک از بخشها مورد بررسی قرار گیرد ، اظهار داشت: با توجه به تاکید دولت بر اشتغالزایی و رفع موانع تولید، باید حمایت های جدی و مستمر از واحدهای تولیدی و صنعتی اتخاذ شود.
حسن زاده با تاکید بر بازدیدهای میدانی مدیران مرتبط با بخش اقتصادی از واحد های تولید نقش مهمی در رفع مشکلات دارد، تاکید کرد: بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی و صنعتی و انتقال مطالبات و دغدغههای آنها به مسئولان، باری را از دوش تولیدکنندگان برداشته و راه را برای فعالیت کاری آنان هموارتر میکند.
وی ادامه داد: دولت و همه مدیران اجرایی برای تقویت بخش تولید و صنعت تمام توان و امکانات خود را بسیج کرده اند و همه مدیران دستگاه های اجرایی برای کمک و پشتیبانی از بخش تولید و اشتغال پای کار هستند.
حسن زاده در ادامه با اشاره به اینکه امروز تولید کننده ما باید دغدغه تولید داشته باشد، نه رفع چالش ها هم اظهار کرد: باید برخی قوانین دست و پا گیر در حوزه تولید کم کم برداشته و یا اصلاح شود چرا که وجود آنان نه فقط کمکی به رشد تولید نمی کند که بخش خصوصی را دلسرد و اشتغال را در معرض خطر قرار می دهد.
وی بابیان اینکه علاوه بر حمایت به بازرسی ها نیز توجه ویژه ای داریم، بیان کرد: در جریان بازرسی های انجام شده طی مدت شش ماهه امسال تعداد ۳هزار و ۶۸۲ پرونده تخلف جهت واحدهای صنفی و تولیدی صنعتی تشکیل و جهت رسیدگی و صدور رای به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
به گفته حسن زاده، ارزش پروندههای تشکیل شده در همین مدت به رقم بالغ بر ۲هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال رسیده است.
مدیر کل صمت گلستان در رابطه با صدور پروانه های جدید هم بیان کرد: میزان سرمایه گذاری پروانه بهره برداری صنعتی صادر شده در گلستان درشش ماهه نخست سالجاری ۱۸هزار و ۹۴۹هزار میلیارد ریال است که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵۳ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با اضافه شدن این واحدها به چرخه تولید استان زمینه اشتغال مستقیم برای یک هزار و ۱۷۷ نفر فراهم گردیده است.
مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و ۴۹ پروانه بهره برداری صنعتی معتبر صادر شده توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت در استان وجود دارد که میزان سرمایه گذاری آنها ۱۱۷ هزار و ۸۰۳ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال آنها ۲۸هزار و ۳۰۸نفر می باشد.
حسن زاده افزود: در حال حاضر تعداد یک هزار و ۱۲۳ فقره جواز تأسیس صنعتی معتبر با پیش بینی سرمایه گذاری یک میلیون و ۱۰۶ هزار و ۲۰۶میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال ۲۸هزار و ۴۳۱نفر در استان موجود است.