طرز تهیه چیزکیک ژاپنی: پذیرایی پاییزی با سبکی خاص و ویدئوی آموزشی!

راهنماتو- برای متفاوت بودن در پذیرایی نیازی به خرید کردن از بیرون ندارید چون همیشه گزینه های جذاب و جالبی وجود دارد که خودتان به سادگی می توانید در خانه تهیه کنید. ما امروز برای شما طرز تهیه چیز کیک ژاپنی را در نظر گرفته ایم که قطعا پذیرایی شما را شیک و متفاوت خواهد کرد.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی:

۵۰ گرم کره

۱۰۰ میلی لیتر شیر

۲۵۰ گرم پنیر خامه ای

۶ عدد تخم مرغ

۱/۴ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری آب لیمو

۱۴۰ گرم کره

۸۰ گرم آرد سفید

۲۰ گرم نشاسته ذرت کره

روش پخت چیز کیک ژاپنی

 پنیر خامه ای و شیر رو تو یک کاسه که داخل ظرف آب جوش گذاشتین هم بزنین تا کره و پنیر خامه ای باز بشه و مخلوط یکدست بشه.

زرده هارو اضافه کنین بعلاوه وانیل و هم بزنین بعد ظرف رو از داخل آب جوش بیارین.

آبلیمو اضافه کنین و کمی هم بزنین.

آردو و نشاسته ذرت رو الک کنین روی مایه و در حد مخلوط شدن بزنین.

سفیده رو بزنین تا کمی کف کنه و بعد شکر رو در دو مرحله اضافه کنین و انقدر سفیده رو بزنین که کاملا پف کنه و شکل بگیره.

سفیده هارو طی دو سه مرحله به مایه اضافه کنین و فقط در حد یکنواخت شدن هم بزنین که پفش نخوابه.

مایه رو داخل قالبی که کاغذ روغنی کفش و دورش گذاشتین بریزین و قالب رو داخل ظرف آبجوش بذارین.

کیک رو برای یک الی یک ساعتو نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردین بذارین تا بپزه.

بعد پخت، کیک رو برای حدود یک ربع داخل فر با در نیمه باز بذارین تا پفش نخوابه.

بعد سرد شدن از قالب در بیارین و سرو کنین…

 

مطالب مفید