طرز تهیه رولت پنیر با مخلفات سالم و انرژی‌زا برای تغذیه مدرسه: یک میان‌وعده خوشمزه و مقوی!

تنوع در تغذیه کودکان می‌تواند میل به خوردن را در آن‌ها بیشتر کند. تغذیه باید علاوه بر خوشمزه و سالم بودن بتواند انرژی روزانه آن‌ها را تامین کند. رولت پنیری با خرما، موز، و قهوه فوری یک میان‌وعده بسیار جذاب است که نه تنها ساده و سریع تهیه می‌شود، بلکه بسیار مقوی است و به دلیل داشتن مواد مغذی، گزینه‌ای سالم برای تقویت تمرکز و انرژی در طول روز است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه این رولت پنیری را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه رولت پنیری

خرما ۲ عدد پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوریپودر قهوه فوری یا نسکافه ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)موز ۱ عددنان تست ۲ عددپودر دارچین یا کاکائو (اختیاری برای تزیین)

طرز تهیه رولت پنیری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این رولت‌ها ۴-۶ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲ رولت به شما می‌دهد که به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این رولت های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این رولت در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی خرما و پنیر خامه‌ای

ابتدا خرماها را بشویید، هسته آن‌ها را خارج کنید.

خرماها را در ظرفی کوچک قرار دهید و با یک چنگال آن‌ها را به خوبی له کنید تا بافتی نرم و یکدست به دست آید.

سپس پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و مخلوط را کاملاً با هم ترکیب کنید تا به‌صورت پوره‌ای یکدست درآید.

این ترکیب، پایه اصلی طعم شیرین و لطیف رولت شما خواهد بود و خرما با خواص مغذی خود منبع انرژی خوبی برای بچه‌هاست.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خرمایی بدون کره برای بچه مدرسه‌ای‌ها

مرحله دوم: افزودن پودر قهوه فوری یا نسکافه

حدود ۱/۲ قاشق چایخوری پودر نسکافه یا قهوه فوری به مخلوط خرما و پنیر خامه‌ای اضافه کنید. پودر قهوه به این ترکیب یک طعم متفاوت و جذاب می‌بخشد که باعث می‌شود رولت طعمی منحصربه‌فرد داشته باشد.

این مرحله اختیاری است و اگر فرزند شما به طعم قهوه علاقه ندارد می‌توانید این مرحله را حذف یا پودر کاکائو را جایگزین کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی نان تست

برای این کار، نان تست‌ها را روی یک سطح صاف قرار دهید و با استفاده از وردنه، نان‌ها را به‌آرامی پهن کنید تا کاملاً نازک شوند. این کار باعث می‌شود که نان هنگام رول کردن، انعطاف‌پذیر باشد و به‌خوبی دور مواد پیچیده شود.

بهتر است از نان تست تازه استفاده کنید تا هنگام رول کردن، به‌راحتی خم شود و خرد نشود.

با استفاده از یک کاردک یا چاقوی کره‌خوری، مقداری از مخلوط خرما و پنیر خامه‌ای را روی سطح نان تست پهن کنید.

مرحله چهارم: افزودن موز

موز را پوست بگیرید و اگر دوست دارید رولت‌ها بافت نرم‌تری داشته باشند، موز را با یک چنگال به‌خوبی له کنید و سپس آن را روی مخلوط خرما و پنیر خامه‌ای بمالید.

اگر ترجیح می‌دهید تکه‌های موز درون رولت مشخص باشد، می‌توانید موز را به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و حلقه‌های موز را به طور مساوی روی سطح نان بچینید.

موز به دلیل دارا بودن پتاسیم و انرژی فراوان، انتخابی عالی برای تغذیه بچه‌هاست.شما می‌توانید بر اساس ذائقه کودکتان، مواد دیگری مثل مغزها (گردو، بادام) یا حتی شکلات خرد شده در این مرحله به رولت اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه یک لقمه پر انرژی و خوشمزه برای بچه مدرسه‌ای شما

مرحله پنجم: رول کردن نان

از یک طرف نان شروع کنید و آن را به‌دقت و با حوصله رول کنید.

هنگام رول کردن، دقت کنید که مواد داخل نان به بیرون نریزد و رول به‌صورت یکنواخت باقی بماند.

نان تست، به دلیل نازک بودن، به‌خوبی رول می‌شود و مواد داخل آن قرار می‌گیرند.برای جذاب‌تر شدن ظاهر رولت‌ها، می‌توانید آن‌ها را به صورت تکه‌های کوچک برش دهید تا هر تکه به راحتی در دست بچه‌ها قرار بگیرد.از چاقوی تیز استفاده کنید تا برش‌ها کاملاً صاف و یکدست باشند.

در نهایت، رولت‌های برش خورده را در یک ظرف مناسب بچینید و برای سرو آماده کنید. این رولت‌ها را می‌توان به‌راحتی در یخچال نگهداری کرد و برای روز بعد به‌عنوان میان‌وعده به مدرسه بچه‌ها داد.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد. به همین راحتی و با چند ماده ساده و در کمترین زمان ممکن، می‌توانید یک میان‌وعده سالم و جذاب برای مدرسه بچه‌ها آماده کنید. این میان وعده طعمی منحصر به فرد دارد که حتی برای بزرگسالان نیز می‌تواند جذاب باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید