در روز جهانی قارچ، با این خوراکی لذیذ از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید!

خوراک سیب‌ زمینی و مرغ با قارچ خامه‌ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و متفاوتی است که می‌توانید برای مراسم و مهمانی‌هایتان تهیه کنید. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه این خوراک بسیار خوشمزه و جذاب را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ، قارچ و سیب زمینی خامه‌ای

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ، قارچ و سیب زمینی خامه‌ای به شرح زیر است:

سیب زمینی۵ تا ۶ عدد کوچکفیله مرغ۳۰۰ گرمقارچ تازه۲۰۰ گرمپیازچه۲ تا ۳ عددسیر۲ حبهکره۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریآرد۱ قاشق چای‌خوریشیر سرد۱ لیوانخامه صبحانه۱/۲ لیواننمک و فلفل سیاهبه میزان لازمآویشن۱ قاشق چای‌خوریجعفری تازه ساطوری شده۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه خوراک مرغ، قارچ و سیب زمینی خامه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خوراک ۵۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آب‌پز کردن سیب‌زمینی‌ها

سیب‌زمینی‌های کوچک را به خوبی بشویید تا گل و لای آن‌ها کاملاً پاک شود.

سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ای با مقداری آب و کمی نمک قرار دهید و آن‌ها را روی حرارت متوسط به بالا بپزید. معمولاً سیب‌زمینی‌های کوچک حدود ۲۰-۳۰ دقیقه برای پخت نیاز دارند.

پس از پخت، سیب‌زمینی‌ها را آبکش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را به ۲ قسمت مساوی برش زنید.

مرحله دوم: خرد کردن پیازچه و قارچ

پیازچه‌ها را به خوبی بشویید و قسمت‌های سفید و سبز آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید.

قارچ‌ها را نیز بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. اگر قارچ‌ها بزرگ هستند، می‌توانید آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید.

مرحله سوم: تفت دادن پیازچه و سیر

درون یک تابه مناسب، کره و روغن زیتون بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

وقتی کره ذوب شد، پیازچه‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و برای حدود ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

سیر له شده را نیز به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر کاملاً آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جوجه زنجبیلی

مرحله چهارم: اضافه کردن قارچ و سیب‌زمینی‌ها

پس از تفت دادن پیازچه و سیر، قارچ‌های نصف شده را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم و آب آن‌ها کشیده شود. توجه داشته باشید که در این مرحله حرارت باید متوسط باشد.

سپس سیب‌زمینی‌های نصف شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همراه با نمک و فلفل سیاه به مدت ۵-۸ دقیقه دیگر تفت دهید تا سیب‌زمینی‌ها کمی طعم مواد را بگیرند.

بعد از تفت دادن مواد، سبزیجات را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

اگر تمایل دارید، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ای یا نخودفرنگی نیز در این خوراک استفاده کنید تا تنوع بیشتری به غذا ببخشید.

مرحله پنجم: پخت فیله‌های مرغ

در همان تابه‌ای که سبزیجات را تفت دادید، فیله‌های مرغ را که از قبل با نمک، فلفل سیاه و کمی آویشن طعم‌دار کرده‌اید، قرار دهید.

مرغ‌ها را برای چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و کاملاً پخته شوند. سپس آن‌ها را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم: تهیه سس خامه‌ای

در همان تابه، ۱ قاشق غذاخوری کره دیگر را اضافه کنید و اجازه دهید ذوب شود.

آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و آرد کمی طلایی شود.

سپس شیر سرد را به آرامی به تابه اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا آرد به خوبی در شیر حل شود و گلوله نشود.

حرارت را ملایم نگه دارید و مدام هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

مرحله هفتم: ترکیب مواد

بعد از غلیظ شدن سس، فیله‌های مرغ پخته‌شده و سبزیجات تفت داده شده را به تابه اضافه کنید.

مواد را به خوبی با سس مخلوط کنید و اجازه دهید همه طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

خامه صبحانه را به تابه اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. حرارت را بسیار ملایم نگه دارید و اجازه دهید خامه در سس حل شود و سس کمی غلیظ‌تر شود.

اگر سس بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن کمی شیر، غلظت آن را تنظیم کنید. اگر سس خیلی رقیق بود، می‌توانید زمان بیشتری به پخت بدهید تا کمی بیشتر بجوشد و غلیظ‌تر شود.

مرحله هشتم: اضافه کردن آویشن و جعفری

بعد از اینکه غذا به غلظت دلخواه رسید و تمام مواد با هم ترکیب شدند، مقداری آویشن به خوراک اضافه کنید تا عطر و طعم بیشتری به غذا ببخشد.

در نهایت جعفری تازه ساطوری شده را به غذا اضافه کنید و مواد را برای یک دقیقه دیگر هم بزنید. جعفری طعم تازگی و رنگ زیبایی به خوراک می‌دهد.

مرحله نهم: تزیین و سرو غذا

خوراک سیب‌زمینی و مرغ با قارچ خامه‌ای آماده سرو است.

این غذا را می‌توانید در کنار نان تازه یا به تنهایی سرو کنید. طعم خامه‌ای و لطیف غذا همراه با مرغ نرم و قارچ‌های خوش‌طعم، آن را به یک انتخاب عالی برای وعده غذایی خانوادگی تبدیل می‌کند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این خوراک جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید