طرز تهیه آسان کیک یخچالی با استفاده از خامه صبحانه: دسر خنک و خوشمزه در خانه!

کیک یخچالی را می‌توان به ساده‌ترین روش ممکن با طعم‌های متفاوت درست کرد. این کیک خوشمزه با آن ظاهر زیبا به راحتی می‌تواند به میز پذیرایی‌‌تان در دورهمی‌ها رنگ و بویی دیگر دهد. پایه اصلی این کیک یخچالی بیسکوییت و خامه است پس هر زمان که هوس کیک کردید بدون هیچ دردسری آن را درست کنید. در مطالب قبلی دستور تهیه رولت یخچالی بدون خامه را به طور مفصل بیان کرده‌ایم که می‌‌توانید آن را بخوانید. حال پیشنهاد شگفت‌انگیز دیگری برای روزهای بارانی پاییزی‌تان داریم که می‌توانید طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه

خامه صبحانه سه فنجان
شکر یک‌سوم فنجان
وانیل دو قاشق چای‌خوری
عصاره بادام یک‌دوم قاشق چای‌خوری
بیسکوییت پتی‌بور یک بسته
توت‌فرنگی خردشده دو فنجان
زغال‌اخته یک فنجان

طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه

۱. مواد لازم را آماده کنید

کیک یخچالی را می‌توان به ساده‌ترین روش ممکن اما خوشمزه درست کرد. پس قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید. نیازی به چرب کردن آن نیست. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید مواد‌ لازم را از ۳۰ دقیقه قبل برای هم‌دما شدن با محیط بیرون بگذارید. یک کاسه مناسب در نظر بگیرید تا در آن خامه صبحانه، شکر، وانیل و عصاره بادام را برای چهار دقیقه هم بزنید. از دیگر دستورهای تهیه دسر می‌توان به طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکوییت پتی بور اشاره کرد که رنگ و لعاب تازه‌ای به پذیرایی‌تان می‌دهد.

۲. قالب را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید کمی از مخلوط خامه را داخل قالب بریزید. مخلوط خامه را کف قالب پخش کنید. لایه اول بیسکوییت‌های پتی‌بور را داخل قالب بچینید. روی بیسکوییت‌ها به مقدار دلخواه خامه پخش کنید. لایه بعدی بیسکوییت‌ها را بچینید. حال توت‌فرنگی‌های خردشده را روی بیسکوییت‌ها پخش کنید. یک لایه دیگر از بیسکوییت‌ها را به همراه خامه روی توت‌فرنگی‌ها بچینید. در صورت تمایل زغال‌اخته‌های خردشده را روی بیسکوییت‌های پتی‌بور پخش کنید. در نهایت خامه باقی‌مانده را هم به آرامی روی لایه آخر بیسکوییت‌ها پخش کنید. اگر به دنبال دستور متفاوتی از دسرهای یخچالی هستید حتما تهیه کیک یخچالی فوری، آسان و خوشمزه را امتحان کنید.

نکته: با وجود مخلوط خامه، بیسکوییت‌ها باید یک‌دست کف قالب چسبیده باشند.

۳. کیک یخچالی را سرو کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید قالب را با فویل یا نایلون کامل بپوشانید. حال قالب کیک را حداقل سه ساعت تا حداکثر ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. در نهایت کیک یخچالی را بیرون بیاورید. با کمک سس شکلاتی، سس کارمل، خامه شکلاتی و برش‌های میوه تزئین کنید. استفاده از ترافل‌ رنگی و چیپس شکلاتی هم برای روی کیک می‌تواند ایده خوبی برای تزئین باشد.

نکات تکمیلی تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه

کیک یخچالی با وجود خامه بهترین دلیل برای شاد کردن کودکان است چراکه آن‌ها خامه صبحانه را بسیار دوست دارند. در صورت عدم علاقه به کیک‌های اسفنجی می‌توانید برای میهمانی و جشن‌هایتان این کیک یخچالی را درست کنید. در ادامه نکات تکمیلی‌ گفته‌شده مراحل کار را برایتان آسان‌تر خواهد کرد.

انتخاب بیسکوییت در تهیه کیک یخچالی

پایه کیک یخچالی برخلاف کیک اسفنجی بیسکوییت است پس دست‌تان در انتخاب بیسکوییت کامل باز است. بهترین انتخاب برای این کیک، انواع بیسکوییت‌های پتی‌بور و ساقه‌طلایی ساده است. با این‌حال در صورت استفاده از بیسکویت‌های کرم‌دار یا اورئو حتما لایه کرم آن را بردارید. نکته آخر آن‌که از بیسکویتی استفاده کنید که بافت خود را از دست نداده و با ذائقه شما سازگار باشد. با تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور برای میهمانی‌هایتان می‌توانید دسرهای خوشمزه و متنوع درست کنید.

استفاده از خامه در تهیه کیک یخچالی

این دستور کیک یخچالی با خامه است که میزان استفاده از آن کاملا سلیقه‌ای و به ذائقه‌تان بستگی دارد. اگر از رژیمی غذایی خاصی پیروی می‌کنید می‌توانید خامه کم‌چرب در تهیه آن به کار ببرید. در صورت نیاز می‌توانید طرز تهیه خامه کیک با ماست با همه فوت و فن‌‌ آن در منزل درست کنید.

مواد میانی رولت یخچالی

کیک یخچالی را همانند کیک اسفنجی می‌توان لایه‌لایه درست کرد اما کامل به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد. برای لایه‌های میانی کیک یخچالی علاوه بر میوه‌های گفته شده از گاناش شکلاتی، انواع آجیل، انواع میوه‌های فصل، خلال پسته، پودر نارگیل و شکلات چیپسی هم می‌توانید استفاده کنید.

نگه‌داری کیک یخچالی با خامه

کیک یخچالی را با وجود خامه نمی‌توان خیلی در یخچال نگه داشت. با این‌حال با کشیدن سلفون روی ظرف یا قرار دادن آن در یک ظرف در بسته تا پنج روز می‌توانید در یخچال نگه دارید. بهترین زمان سرور این دسر تا ۴۸ ساعت پس از تهیه آن است. اگر به کیک یخچالی علاقه ندارید، می‌توانید طرز تهیه رولت خامه‌ای با پیمانه را خوانده و درست کنید.

مطالب مفید