«تیرامیسو با موز و گردو؛ طعمی جدید از ترکیب کلاسیک و خلاقانه!»
تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بسیار به ذائقه ما ایرانیها خوش آمده است. در بسیاری از مهمانیها و مراسمهای رسمی این دسر جذاب حضور دارد. روشهای متفاوتی برای درست کردن تیرامیسو وجود دارد که با توجه به مواد دسترس و سلیقه خودتان میتوانید تغییر دهید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو با موز و گردو
برای درست کردن این دسر ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:
زرده تخم مرغدو عددشکر سفید¼ فنجانپنیر ماسکارپونهیک فنجانپودر قند⅓ فنجانخامه یک فنجانوانیل۲ قاشق چایخوریبیسکویت لیدی فینگریک بستهقهوه اسپرسویک و یک دوم فنجانپودر کاکائوبه مقدار لازمگردو خرد شدهیک فنجانعسلسه و یک دوم قاشق غذاخوریدارچینیک قاشق چایخوریموز۳ عدد
طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو
برای درست کردن این دسر خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: معجون گردو درست کنید
در اولین مرحله باید گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس عسل و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس مواد ترکیب شده را روی سینی فر پخش کنید و با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد برای ۹ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه ۹ دقیقه گذشت سینی فر را خارج کنید، مواد را زیر رو کنید و مجدد برای ۶ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ مجلسی
مرحله دوم: قهوه را دم کنید
اگر دستگاه قهوهساز خانگی دارید، میتوانید دو شات اسپرسو درست کنید. اما اگر دستگاه ندارید قهوههای فوری یکی از بهترین گزینهها است. بعد از اینکه قهوه را درست کنید وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: آماده سازی فیلینگ پنیری
در یک کاسه زرده تخم مرغ و شکر را بریزید و برای ۶ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بعد از آن پنیر ماسکارپونه را به ترکیب همزده اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یک مخلوط یکدست شود. سپس پودرقند و خامه را اضافه کنید و برای یک دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم: آماده سازی تیرامیسو
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و بیسکوئیتهای لیدی فینگر را تک به تک داخل قهوه فرو ببرید و بعد کف ظرف بچینید. بعد از اینکه کف ظرف از لیدی فینگر آغشته به قهوه پوشیده شد، فیلینگ پنیری روی بیسکوئیتها قرار دهید و با یک لیسک سطح آن را یکدست کنید. در این مرحله موزها را به شکل دلخواه برش بزنید و همراه مخلوط گردو و دارچین روی فیلینگ پنیری بچینید.
مجدد بیسکوئیتها را بچینید و این کار را تا زمانی که مواد وجود دارد تکرار کنید. در نهایت روی تیرامیسو کمی عسل، دارچین و پودر کاکائو بپاشید. روی ظرف را بپوشانید و برای یک روز کامل آن را در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دیگچه مشهدی
نکات تکمیلی برای درست کردن تیرامیسو با موز و گردو:
میتوانید به جای استفاده از بیسکوئیت لیدی فینگر از کیک اسفنجی، بیکوئیت پتیبور ساده یا شکلاتی و ساقه طلایی استفاده کنید.اگر به پنیر ماسکارپونه دسترسی ندارید، میتوانید از پنیر خامهای یا لبنه استفاده کنید.تعداد لایههای تیرامیسو بستگی به سلیقه خودتان دارد، اما ۳ لایه میزان استاندارد است.تیرامیسو را در لیوانهای شیشهای هم میتوانید درست کنید.برای تزئین تیرامیسو میتوانید پودر کاکائو یا قهوه را روی آن الک کنید.برای تزئین تیرامیسو از تکههای میوه، کمپوت گیلاس و مارمالاد آلبالو هم میتوانید استفاده کنید.بسته به ذائقه خود از مغزیجات دیگر هم به جای گردو میتوانید استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو را همراه نکات تکمیلی به شما آموزش دادیم. اگر تا به حال این دسر خوشمزه را درست نکردید، زمان آن رسیده است که با این دستور تهیه کامل، دست به کار شوید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.