اسنک تابه‌ای خوشمزه؛ بدون نیاز به ساندویچ‌ساز و تستر!

اسنک یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و ساده‌ای است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. شما می‌توانید اسنک را با هر مواد میانی که مناسب ذائقه‌تان است تهیه کنید. شاید تصور کنید که بدون دستگاه‌های ساندویچ‌ساز یا تستر نمی‌توان در خانه اسنک تهیه کرد؛ اما جالب است بدانید که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی به کمک یک تابه می‌توانید اسنک خانگی تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این اسنک‌های جذاب را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه اسنک تابه‌ای

مواد لازم جهت تهیه اسنک تابه‌ای به شرح زیر است:

نان تست۸ عددپیاز۱ عدد متوسطسیر۲ حبهگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمفلفل دلمه‌ای۱ عددقارچ۲۰۰ گرمذرت پخته شده۱/۲ لیوانپنیر پیتزابه مقدار لازمروغن سرخ کردنی۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دلخواهبه مقدار لازمسس قرمز، سس سفید و آویشنبرای تزیین

مراحل تهیه اسنک تابه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسنک‌ها ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این اسنک های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این اسنک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.

سپس در یک تابه بزرگ، مقداری روغن سرخ‌کردنی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید.

پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. این مرحله بسیار مهم است، زیرا پیاز پایه طعم‌دهنده اصلی غذا است و باعث می‌شود طعم اسنک بهتر شود.

دقت کنید که حرارت نباید زیاد باشد تا پیازها به خوبی تفت بخورند و نسوزند. هر از گاهی پیازها را هم بزنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن پوره سیر

پس از اینکه پیازها نرم و طلایی شدند، پوره سیر را به آن‌ها اضافه کنید.

سیر عطر خاصی به غذا می‌بخشد و ترکیب آن با پیاز طعمی دلپذیر به وجود می‌آورد.

سیر را به مدت یک دقیقه همراه با پیازها تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

دقت کنید که سیر خیلی زود می‌سوزد، بنابراین باید آن را با حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه تفت دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها

بعد از تفت دادن سیر، گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید.

حرارت را کمی بیشتر کنید تا گوشت به خوبی پخته شود.

به همراه گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه‌ای که دوست دارید (مانند پاپریکا یا ادویه کاری) را نیز اضافه کنید. گوشت را به خوبی با پیاز و سیر تفت دهید تا قهوه‌ای و خوش‌طعم شود.

برای طعم‌دهی بیشتر می‌توانید از مقداری دارچین نیز استفاده کنید که به ترکیب طعم‌ها عمق می‌بخشد.

گوشت را تا زمانی که کاملاً پخته و آب آن کشیده شود، روی حرارت نگه دارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی مِیکِری یا اسنک

مرحله چهارم: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و قارچ

فلفل دلمه‌ای را بشویید، درون آن را خالی و به صورت نگینی خرد کنید.

قارچ‌ها را نیز پس از شستن برش بزنید.

فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید. هنگام اضافه کردن قارچ، حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند و به خوبی سرخ شوند.

این سبزیجات هم طعم و هم رنگ زیبایی به اسنک شما می‌دهند.

مواد را با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم و قارچ‌ها آب خود را پس دهند و کاملاً پخته شوند.

مرحله پنجم: اضافه کردن ذرت

ذرت پخته‌شده را به تابه اضافه کنید. ذرت علاوه بر ایجاد تنوع در بافت غذا، طعم شیرین و مطبوعی به اسنک می‌بخشد.

ذرت‌ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با سایر مواد تفت دهید تا طعم آن‌ها با هم ترکیب شود.

می‌توانید از ذرت کنسروی استفاده کنید، اما اگر از ذرت تازه استفاده می‌کنید، ابتدا آن‌ها را به خوبی بپزید.

مرحله ششم: آماده‌سازی اسنک

یک تکه نان تست را بردارید و مقداری از مواد تفت‌داده شده را روی آن قرار دهید.

سپس به مقدار دلخواه پنیر پیتزا روی مواد بریزید. یک تکه نان تست دیگر را روی مواد قرار دهید و اسنک را آماده پخت کنید. استفاده از پنیر پیتزا باعث می‌شود اسنک شما بافتی نرم و کش‌دار پیدا کند و طعمی لذیذ داشته باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک (ساندویچ) تخم مرغ

مرحله هفتم: پخت اسنک

یک تابه بزرگ و تخت را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقدار خیلی کمی روغن (اختیاری) به آن اضافه کنید.

اسنک‌ها را درون تابه قرار دهید و با یک جسم سنگین مانند یک قابلمه کوچک یا یک وزنه، روی اسنک‌ها فشار بیاورید تا هر دو سمت به خوبی پخته و ترد شوند.

هر طرف اسنک را حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا نان تست‌ها طلایی و برشته شوند و پنیر داخل اسنک ذوب شود.

حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا اسنک‌ها نسوزند. همچنین جسم سنگین باید به گونه‌ای باشد که به صورت یکنواخت روی اسنک‌ها فشار وارد کند.

مرحله هشتم: برش و تزیین اسنک

پس از پختن هر دو سمت اسنک، آن‌ها را از تابه خارج کنید و به صورت مثلثی یا مربعی برش بزنید.

سپس اسنک‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و با سس قرمز، سس سفید و مقداری آویشن تزئین کنید.

این سس‌ها طعم و ظاهر اسنک را بهبود می‌بخشند و آن را مناسب پذیرایی در مهمانی‌ها و مجالس می‌کنند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. تهیه اسنک خانگی با استفاده از این روش مرحله به مرحله نه تنها آسان و سریع است، بلکه طعمی بی‌نظیر و دلچسب به غذاهای خانگی شما می‌بخشد، پس اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این اسنک غافل نشوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید