رازهای فرار مالکان خودروهای لاکچری از پرداخت مالیات!
دریافت مالیات از خانهها و خودروهای لوکس که از سال ۱۴۰۰ کلید خورده است از قانون بودجه سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم آغاز شد و در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نیز مورد تأکید قرار گرفت.
به گزارش تجارت نیوز،
در خصوص اخذ مالیات از خانههای لوکس و خودروهای لوکس پیش از این سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: آن چیزی که در قانون تعیین میشود اخذ مالیات از خانهها یا خودروهای گران قیمت با یک عدد مشخص است. در سال ۱۴۰۲ برای خانههای گران قیمت رقم ۲۰ میلیارد تومان بود، اما برای سال ۱۴۰۳، ۳۵ میلیارد تومان تعیین شده که براساس قیمت خانه نرخ مالیات آن مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: در صورت عدم پرداخت بدهی مالیاتی در خصوص عملیات اجرایی یعنی نقل و انتقال ملک، مالیات را به صورت قهری از مالکان اخذ خواهیم کرد. وزارت راه و شهرسازی باید هر ساله اطلاعات خانههای خالی را به ما اعلام کند و براساس آن اقدام به اخذ مالیات کنیم.
وی با بیان اینکه، اما اخذ مالیات تنها به خانههای لوکس منتهی نمیشود و مالکان خودروهای لوکس هم براساس قانون مشمول قانون میشوند گفت: برای سال ۱۴۰۰ حدود ۲ همت مالیات برای ۱۷۷ هزار خودرو، برای سال ۱۴۰۱ برای ۲۵۰ هزار خودرو ۲.۳ همت و برای سال ۱۴۰۲ برای ۱۶۲ هزار خودرو ۲.۸ همت مالیات تعیین شده بود. مالیات ستانی از خانهها و خودروهای لوکس هم تکلیف قانونی و هم در راستای عدالت اقتصادی است و بخش عمدهای از شناسایی خانههای خالی در استان تهران از با کمک شرکتهای دانشبنیان انجام شده است.
گفتنی است، دریافت مالیات از خانهها و خودروهای لوکس که از سال ۱۴۰۰ کلید خورده است از قانون بودجه سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم آغاز شد و در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نیز مورد تأکید قرار گرفت.
بر این اساس زمینهای فاقد اعیانی دارای کاربری مسکونی، اداری و تجاری، باغ ویلاهای مجاز (با احتساب عرصه و اعیان) و خانههای لوکس که ارزش آنها بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال باشد نسبت به مازاد بر این مبلغ، مشمول مالیات به میزان دو در هزار میشوند.
همچنین انواع خودروی سواری و وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکین اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی که قیمت روز خودروی آنها بیش از سه میلیارد تومان است نسبت به مازاد بر این مبلغ، مشمول مالیات سالانه خودرو به نرخ یک درصد میشود.
منبع :
باشگاه خبرنگاران جوان
به اشتراک گذاری
اخبار مرتبط