روش پخت شاک شوکا تونسی؛ یک صبحانه مدیترانهای لذیذ و وسوسهانگیز!
آیا به دنبال یک صبحانه متفاوت و پرانرژی هستید؟ شاک شوکا، املت تند و خوشمزه تونسی، با ترکیبی بینظیر از گوجه فرنگی، فلفل، تخممرغ و ادویههای معطر، یک صبحانه کامل و خوش طعم است. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این املت با طعم اصیل مدیترانهای را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه املت شاک شوکا تونسی
مواد لازم جهت تهیه املت شاک شوکا تونسی به شرح زیر است:
پیاز کوچک۱ عددقارچ۳ عددفلفل سبز ۱ عددفلفل دلمهای کوچک ۱ عددگوجه فرنگی ۴ عددتخم مرغ۴ عددجعفری خرد شده۱ قاشق غذاخورینمک به میزان لازمپنیر صبحانه به میزان لازمزردچوبه۱ دوم قاشق چایخوریفلفل قرمز۱ دوم قاشق چایخوریپودر پاپریکا۱ دوم قاشق چایخوریپودر زیره ۱ قاشق چایخوریپودر فلفل سیاه۱ دوم قاشق چایخوری
مراحل تهیه املت شاک شوکا مدیترانهای
برای تهیه املت شاک شوکا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تفت دادن پیاز و قارچ
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز و قارچ را خرد کنید. بعد داخل ماهیتابه مناسب درب دار یک قاشق روغن بریزید.
سپس پیاز و قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویهها
وقتی پیاز و قارچ تغییر رنگ دادند به آنها فلفل سبز خرد شده و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید.
سپس زردچوبه، پودر زیره، فلفل قرمز و پاپریکا را به ترکیب فوق اضافه کرده و به خوبی مخلوط و تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کاهو
مرحله سوم: افزودن پوره گوجه فرنگی
حال در ظرفی مناسب گوجه فرنگی را با رنده ریز رنده کنید و یا با غذا ساز آن را به صورت پوره گوجه فرنگی آماده کنید.
سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد ماهیتابه (قارچ، پیاز، فلفل سبز و فلفل دلمهای) که تفت داده شده است، اضافه کنید.
اجازه دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی گرفته شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ
زمانی که آب گوجه فرنگی گرفته شد، تخم مرغ و نمک را به ترکیب (قارچ، پیاز، فلفل دلمهای، فلفل سبز و پوره گوجه فرنگی) اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید که تخم مرغها پخته شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت نودل
مرحله پنجم: سرو کردن
سپس زمانی که تخم مرغها کاملا پخته شد، درب ماهیتابه را بردارید و املت آماده شده را داخل ظرف سرو بریزید.
به املت آماده شده خود جعفری خرد شده اضافه کنید. همچنین میتوانید به دلخواه چند تیکه پنیر صبحانه روی املت اضافه کنید که طعم بینظیری به خود میگیرد.
املت مدیترانهای شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه املت شاک شوکا را برایتان شرح دادیم. شاک شوکا، یک سفر خوشمزه به قلب مدیترانه است. با هر لقمه از این املت خوش طعم، خودتان را به یک رستوران کوچک در تونس منتقل کنید.