طرز تهیه کیک اسفنجی کاستلا: دسر محبوب ژاپنی همراه با ویدئو آموزشی جذاب!
کاستلا یا به تلفظ ژاپنی کاسترا نوعی کیک اسفنجی محبوب در ژاپن است که مواد آن را آرد گندم، شکر، تخم مرغ تشکیل میدهند. در ادامه یک آشپز کره ای با مواد زیر این کیک را درست می کند: ۵ عدد تخم مرغ، ۸۰ میلی لیتر شیر، ۵۰ میلی لیتر روغن، ۸۰ گرم آرد کیک، کمی نمک، ۷۵ گرم شکر، و آب گرم.
۲۶ مهر ۱۴۰۳
شناسه خبر:
۴۱۹۸۷۴