طرز تهیه کلوچه تخممرغی، یک انتخاب شگفتانگیز برای میز مهمانیها
گاهی احتمال دارد که مواد لازم را در خانه نداشته باشید و از طرفی بخواهید هنر خود را به نمایش بگذارید. برای چنین مواردی برخی غذاها با ترکیب تخممرغ میتواند کمک حالتان باشد. چون برخی غذاها را میتوان با کمترین مواد اما بهصورت حرفهای تهیه کرد. تا جاییکه غذای رستورانی بهنظر بیاید. کلوچه تخم مرغ به عنوان یکی از غذاهای خاص مهمانیها با تخممرغ را آموزش دادهایم.
کلوچه تخممرغ
مدت آمادهسازی: ۲۰دقیقه
مدت پخت: ۳۵دقیقه
تعداد:۱۲نفر
مواد لازم:
کلم بروکلی، فلفل قرمز، کدو سبز، قارچ خرد شده اختیاری: به میزان لازم
پنیر چدار و کمی پنیر کمچرب رنده شده: یک تا ۲فنجان
پیازچه کمی درشت خرد شده: ۳ساقه
ادویه: یک تا ۲قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ: ۱۵ عدد
زرده تخممرغ: ۱۲عدد
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ٣٧۵درجه فارنهایت یا ١٩٠درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل قالب سیلیکونی ١٢عددی را با اسپری چرب کنید یا ازقالبهای مافین استفاده کنید.
۲. مواد سبزی و پنیر رنده شده را در ظرفی با ادویه ونمک ترکیب کنید. تخممرغها را کمی زده و به سبزیها اضافه و مخلوط کنید تا جاییکه دوسوم قالب پر شود.
۳. مواد را بهمدت ۲۵ تا ۳۵دقیقه درفر قرار دهید. میتوانید کمی خامه و شیر هم به تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
۴. می توانید کلوچه پخته شده را در یخچال بیش از یک هفته نگهدارید. یا در فریزر قرار داده و هنگام مصرف در مایکروویو حدود یک تا ۲دقیقه گذاشته تا گرم شود.
استفاده از موادی مانند ژامبون، سوسیس سرخ شده و… و. اختیاری است.