سفری به دنیای نان: از تأمل در طعم نان ببری تا ادویه‌های نان کاری

هر کشوری روش‌های مخصوص خود را برای تهیه خمیر و پخت نان دارد. ممکن است که نان محبوب شما جایی در جهان باشد که منتظر است تا آن را امتحان کنید و شیفته‌اش شوید. با ما همراه شوید تا خوشمزه‌ترین و لذیذترین نان‌های جهان را بشناسید.

نان ببری (Tiger bread) 

در زبان هلندی به آن «تایگر برود» می‌گویند. این نان به خاطر پوسته تیره‌ای که ترک‌های روشنی شبیه به خطوط روی بدن ببر دارد، به این نام شهرت یافته است. برای ایجاد این طرح، قبل از پخت خمیر، آن را با خمیر برنج می‌پوشانند.

گیِران-پَنگ (Gyeran-ppang) 

اگرچه از ظاهر این نان مشخص نیست، اما در حقیقت گیِران-پَنگ یک نان شیرین است. این نان خیابانی خوشمزه در کره جنوبی با استفاده از خمیر پنکیک تهیه شده و یک تخم‌مرغ کامل روی آن شکسته می‌شود. 

نان نون (Non) 

«نون»، نان اصلی در بازار‌های ازبکستان است. هر نانوایی آن را با طرح‌های مختلفی با استفاده از سیاه‌دانه تزئین می‌کند. 

نان کاری (Curry bread) 

این خوراکی خوشمزه و پرکالری ریشه‌ای ژاپنی دارد. نانوا‌ها یک توپ کاری را در خمیر و آرد سوخاری می‌پیچند و سپس سرخ می‌کنند تا این نان لذیذ تهیه شود. 

نان کورووای (Korovai) 

این نان زیبا که مخصوص مراسم عروسی در روسیه، اوکراین و رومانی است، یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین نان‌های شیرین محسوب می‌شود. در گذشته، زنان قبل از عروسی به صورت گروهی این نان را تهیه می‌کردند و هنگام پخت آن آواز می‌خواندند.

نان اپام (Appam) 

این نان در سریلانکا تهیه می‌شود و ترکیبی از شیر نارگیل، آرد برنج تخمیرشده و آب است. این نان در کنار غذا‌های تند سرو می‌شود. 

نان دامپر (Damper) 

این نان شاید به اندازه سایر نان‌ها جذابیت نداشته باشد، اما بسیار مقوی است. دامپر از استرالیا می‌آید و نانی است که در گذشته برای کارگران تهیه می‌شد. این نان به صورت سنتی روی خاکستر آتش پخته می‌شود.

نان سودا (Soda bread) 

نان سودا به دلیل استفاده از بیکربنات سدیم به جای مخمر برای پف کردن، طعم و بافت متفاوتی دارد. دوغ اضافه‌شده به خمیر با سودا واکنش می‌دهد و باعث پف کردن نان می‌شود. این نان سریع پخته می‌شود و طعم لذیذی دارد.

نان کرمپت (Crumpets) 

نان کرمپت یکی از صبحانه‌های محبوب در بریتانیاست. همچنین، در برخی مناطق با نام «پایکلت» شناخته می‌شود.

نان لوچی (Luchi) 

لوچی نان نازکی است که در بنگال به عنوان پیش‌غذا با انواع سس‌ها سرو می‌شود. این نان بسیار ترد و لذیذ است.

نان پاراتا (Paratha) 

توصیف طعم لذیذ پاراتا کار دشواری است. این نان تخت هندی با مواد مختلفی مثل پنیر یا سیب‌زمینی پر می‌شود و بسیار خوشمزه است. 

نان روتی کانای (Roti canai) 

این نان تخت که در ظاهر شبیه به املت به نظر می‌رسد، در واقع از خمیر آرد، آب و چربی تهیه می‌شود. 

نان پامپرنیکل (Pumpernickel) 

نان پامپرنیکل یکی از نان‌های اصلی در آلمان است. این نان شیرین که با استفاده از خمیر مایه ترش و آرد چاودار درست می‌شود، به دلیل شیرینی طبیعی چاودار و بافت متراکم خود، میان‌وعده‌ای مناسب برای بعدازظهر است.

منبع: روزیاتو

مطالب مفید