دستور تهیه فرنی حلوا کدو: یک عصرانه پاییزی گرم و دوست‌داشتنی

فرنی کدو حلوایی با رنگی بسیار ملایم، زیبا و طعمی متفاوت از خوشمزه‌ترین فرنی‌هایی است که می‌توانید در فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. برای تهیه این فرنی به مواد اولیه ساده و در دسترسی نیاز دارید. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه فرنی کدو حلوایی را به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه فرنی حلوا کدویی

مواد لازم جهت تهیه فرنی حلوا کدویی به شرح زیر است:

پوره کدو حلوایی۱ پیمانهآرد برنج۳ قاشق غذاخوریکره۱ قاشق چای‌خوریشیر۲ پیمانهشکر۱/۲ پیمانه (به دلخواه)دارچین۱ قاشق چای‌خوریگلاب۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)پودر هل۱/۴ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه فرنی حلوا کدویی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این فرنی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این فرنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این فرنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

کدو حلوایی را بشویید و با کمک چاقو مناسبی پوست بگیرید، تخم‌های داخل آن را خارج کنید و کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد کنید.

کدوهای خرد شده را در مخلوط‌کن، میکسر یا خرد کن بریزید و چند پالس بزنید تا پوره‌ی یکدستی به دست آید.

اگر نیاز است و کدو حلوایی‌ها سفت هستند، کمی آب اضافه کنید تا پوره نرم‌تر شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد خشک

در یک قابلمه متوسط، آرد برنج و شکر را با هم مخلوط کنید.

آرد برنج باعث غلیظ شدن فرنی می‌شود. اگر شیرینی کدو حلوایی کافی است، می‌توانید مقدار شکر را کمتر یا حتی حذف کنید.

برای رژیمی‌تر شدن فرنی می‌توانید از عسل یا شیره انگور به جای شکر استفاده کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر

شیر را کم کم به ترکیب مواد درون قابلمه اضافه کنید و مواد را مدام به هم زنید تا گلوله‌ای در آرد برنج باقی نماند. همه شیر را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مواد بافت یکدستی به خود گیرد.

اگر دوست دارید فرنی شما رقیق‌تر باشد، می‌توانید مقدار شیر را بیشتر کنید. برای غلیظ‌تر شدن نیز می‌توانید مقدار آرد برنج را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی

مرحله چهارم: پختن فرنی

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که فرنی غلیظ شود و به قوام مطلوب برسد.

مراقب باشید که مواد ته نگیرد و به قابلمه نچسبد. این مرحله ممکن است حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان ببرد.

مرحله پنجم: اضافه کردن پوره کدو حلوایی

بعد از غلیظ شدن مخلوط، پوره کدو حلوایی را به فرنی اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شود.

در این مرحله، رنگ نارنجی زیبای کدو به فرنی اضافه شده و طعم آن نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

مرحله ششم: طعم‌دهی با هل و دارچین

به فرنی خود هل و دارچین اضافه کنید تا عطر و طعم گرم و شیرینی به آن ببخشید.

شما می‌توانید بسته به ذائقه خود، مقدار این ادویه‌ها را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی گل محمدی؛ با آرد گندم و برنج

مرحله هفتم: افزودن کره و گلاب (اختیاری)

در این مرحله کره و گلاب را به فرنی اضافه کنید.

کره باعث می‌شود فرنی لطیف‌تر و خوش‌طعم‌تر شود. گلاب نیز به فرنی عطر ملایمی می‌دهد.

مرحله هشتم: سرو و تزیین

فرنی آماده را در کاسه‌های سرو بریزید.

برای زیباتر شدن ظاهر فرنی، می‌توانید از کمی پودر دارچین یا خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این فرنی جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه فرنی کدو حلوایی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم و مزه فرنی می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید