دستور پخت یک کوکوی هیجان‌انگیز با گوشت چرخ‌کرده

فراروـ کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ نیاز دارد؛ همچنین مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو‌ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می‌توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی کدو سبز و… اشاره کرد که نشان دهنده تنوع این غذا است. کوکو گوشت چرخ کرده یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با تخم مرغ و سبزیجاتی مانند پیازچه تهیه می‌شود. تفاوت این کوکو با کتلت و شامی این است که مواد کوکو گوشت چرخ کرده بدون سیب زمینی است. اگر دوست دارید این کوکو گوشت خوشمزه و مجلسی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کوکو گوشت چرخ کرده همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۲ عدد
پیازچه: ۴ دسته
شوید خشک: ۱ پیمانه
شنبلیله خشک: ۱ قاشق مرباخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو گوشت خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید. پیازچه‌ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید. شوید خشک، شنبلیله، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را هم روی مواد بریزید و با دست مواد را حسابی ورز بدهید تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به صورت یکجا به مایه کوکو اضافه کنید و با قاشق حسابی هم بزنید تا تخم مرغ‌ها با مواد کوکو مخلوط شوند. داخل یک ماهی‌تابه بزرگ و مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود. حالا مایه گوشت را داخل روغن داغ بریزید و با قاشق خوب پخش کنید تا سطح یکنواختی داشته باشد. بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر کوکو هم سرخ شود. حرارت را زیاد نکنید تا گوشت کم کم بپزد. بعد از اینکه دو طرف کوکو سرخ شد، کوکو را داخل ظرف سر بکشید و با گوجه، خیار، سبزی خوردن و نان تازه میل کنید، نوش جان.

مطالب مفید