نان سنتی؛ تأمین کننده ۳۳ درصد پروتئین ایرانیان/ حضور ۸۰ هزار نانوایی در سراسر کشور

اقتصاد آنلاین؛ گروه استان ها- همایش تبادل فناوری با محوریت چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد.

«عزیزاله زرگران» با بیان اینکه برنامه مراقبت و تغذیه مردم جامعه بر عهده این انستیتو می‌باشد، در جمع خبرنگاران گفت: در حوزه فناوری و ارتباط با صنعت بر مبنای اطلاعات دریافتی آمادگی حمایت کمک به بخش‌های مختلف برای امنیت غذایی و غذای سالم جامعه را در دست اجرا داریم.
وی با بیان اینکه سهم صنعت و صنف در سفره مردم روز به روز در حال افزایش است، افزود: یکی از به روزترین دستاورد‌های این انستیتو موضوع مصرف مواد غذایی در کشور است.
وی با بیان اینکه نقشه تغذیه‌ای کشور در اختیار انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور است، اظهار کرد: بر اساس این نقشه می‌دانیم کمبود ریز مغذی‌ها در کدام استان‌ها بیشتر است و این کمبود به چه دلیل بوجود آمده است.
وی بیان کرد: این انستیتو آمادگی دارد در بخش فناوری و ارتباط صنعت برمبنای اطلاعات و نوآوری تجاری از نظر بازار پسندی اقدامات موثر داشته باشد که این نو آوری‌ها را برمبنای نیاز‌های تغذیه‌ای ایران انجام می‌دهیم.

۸۰ هزار نانوایی در کشور تولید نان سنتی دارند

زرگران با اشاره به اینکه از تمام افرادی که در حوزه سلامت تغذیه همراه شوند حمایت می‌کنیم تا درمسیر سلامت تغذیه‌ای کشور گام‌های موثرتری برداشته شود، گفت: یکی از موضوعات مهم در تغذیه و سفره مردم موضوع نان سنتی است، زیرا ۳۳ درصد پروتئین مردم ایران را تامین می‌کند.
وی افزود: هم اکنون در سراسر کشور ۸۰ هزار نانوایی نان خود را به صورت سنتی تولید و در اختیار مردم قرار می‌دهند که تولید خود را باید در شرایطی بهتر انجام دهند.
این مقام مسئول در ادامه به موضوع تغذیه کودکان نیز اشاره کرد و گفت: بیشتر کودکان ذائقه استفاده از محصولات صنایع محور را دارند که نشان از اهمیت این بخش دارد.
وی تصریح کرد: باید محصولاتی توسط این صنایع تولید شود که ذائقه کودکان را تغییر دهد و صنایع در ذائقه سازی در کنار بخش تحقیق و تغذیه بیایند تا روند چاقی نه تنها در کشور بلکه در کشور‌های دیگر کنترل و کمرنگ شود.

مطالب مفید