گام به گام با هنر کانتور لب‌ها: تکنیک‌هایی برای زیبایی بیشتر لب‌های شما!

کانتور لب تکنیک جذاب و ساده‌ای است که با کمک آن می‌توانید لب‌هایتان را برجسته‌تر، متقارن‌تر یا حتی کوچک‌تر کنید. در این مقاله از مجله اکالا، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه به صورت مرحله به مرحله لب‌های خود را کانتور کنید تا ظاهری حجیم‌تر و متقارن‌تر داشته باشید. 

آموزش حرفه‌ای کانتورینگ لب

برای کانتور لب کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: اسکراب لب

با استفاده از یک اسکراب لب مناسب سلول‌های مرده روی سطح لب را بردارید. به آرامی اسکراب را با حرکات دایره‌ای روی لب‌ها ماساژ دهید و سپس با آب گرم بشویید.

این کار کمک می‌کند تا لب‌هایتان نرم‌تر شوند و خطوط خشک و ترک‌ها از بین بروند و محصولاتی که استفاده می‌کنید به بهترین شکل ممکن روی لب‌ها بنشینند.

مرحله دوم: مرطوب کردن لب ها

بالم لب یا روغن طبیعی مانند روغن نارگیل یا روغن زیتون را روی تمام قسمت‌های لب‌ها بزنید.

این کار کمک می‌کند تا لب‌ها مرطوب و آماده برای کانتورینگ شوند.

توجه داشته باشید که اگر لب‌هایتان خیلی خشک هستند، باید مقدار و زمان بیشتری بالم لب روی لب‌هایتان بماند تا جذب شود.

بیشتر بخوانید: باریک کردن بینی با ترفندهای میکاپ

مرحله سوم: زدن کانسیلر

کانسیلر به شما کمک می‌کند تا نواقص لب‌ها را پوشش دهید.

بهتر است از کانسیلری استفاده کنید که رنگ آن نزدیک به رنگ پوست شما باشد.

شما با کمک کانسیلر می‌توانید مرزهای لب‌های خود را محو کنید و فضای بیشتری برای ایجاد فرم جدید ایجاد می‌کنید.

کانسیلر را با یک براش کوچک یا انگشتان به آرامی روی خطوط لب بمالید و به خوبی پخش کنید.

مرحله چهارم: استفاده از مداد لب

مداد لب یکی از اصلی‌ترین ابزارهای کانتور لب است. رنگ مداد لبی که انتخاب می‌کنید باید کمی تیره‌تر از رنگ طبیعی لب‌ها یا رژ لب شما باشد. این تضاد کمک می‌کند تا لب‌هایتان برجسته‌تر و جذاب‌تر به نظر برسند.

با استفاده از مداد لب، یک خط دقیق و کمی بیرون‌تر از خط طبیعی لب‌ها بکشید. کانتور لب‌ها باید متقارن و هماهنگ باشد. حتماً خطوط را به دقت بکشید و از عدم تقارن در لب‌ها جلوگیری کنید.

برای حجیم‌تر نشان دادن لب‌ها، باید خطوط بیرونی لب بالایی و پایینی را کمی بیشتر از حد معمول بکشید.

اگر لب‌های خیلی باریکی دارید، می‌توانید خط مداد را کمی بیرون‌تر از خط طبیعی لب بکشید. اما برای لب‌های بزرگ‌تر، کافی است تنها روی خط طبیعی لب کار کنید.

پس از کشیدن خطوط بیرونی، با استفاده از همان مداد لب، گوشه‌های داخلی لب‌ها را کمی پر کنید. این کار به ایجاد عمق و برجستگی بیشتر کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: چگونه از کانسیلر برای جوان‌تر شدن استفاده کنیم؟

مرحله پنجم: استفاده از رژ لب

رژ لبی که انتخاب کرده‌اید را روی لب‌های خود بزنید. رنگ رژ لب باید نزدیک به رنگ مداد لب باشد یا می‌توانید از رنگی استفاده کنید که کمی روشن‌تر از مداد لب باشد. برای اینکه لب‌ها حجیم‌تر به نظر برسند، می‌توانید رژ لب را در مرکز لب‌ها به شکل کمی غلیظ‌تر بزنید و از گوشه‌ها کمتر استفاده کنید.

این تکنیک باعث می‌شود که مرکز لب‌ها بیشتر برجسته شده و درخشان به نظر برسند.

پس از زدن رژ لب، با استفاده از یک قلموی کوچک یا انگشت، خطوط مداد لب و رژ لب را به آرامی ترکیب کنید. این کار کمک می‌کند تا خطوط تیز و مشخص نباشند و لب‌ها طبیعی‌تر به نظر برسند.

مرحله ششم: استفاده از براق کننده لب

برای اینکه لب‌هایتان براق و درخشان به نظر برسند، می‌توانید یک لایه نازک براق‌کننده لب روی رژ لب بزنید.

این کار به خصوص در مرکز لب‌ها کمک می‌کند که لب‌ها پرتر و درخشان‌تر جلوه کنند.

مرحله هفتم: تثبیت و ماندگاری کانتور

این کار به ماندگاری بیشتر رژ لب و کانتور کمک می‌کند. در پایان کار با استفاده از یک براش نرم، کمی پودر فیکس روی لب ها بزنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله سبک زندگی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد. به خاطر داشته باشید که با توجه به فرم‌های مختلف لب، ممکن است نیاز به تمرین داشته باشید تا به نتیجه مطلوب برسید و در نهایت با آزمون و خطا، فرم و استایلی را پیدا کنید که به چهره و فرم لب‌های شما بیشتر می‌آید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید