طرز تهیه تارت قارچ و پنیر خوشمزه؛ برای مهمانیهای خاص
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده برای تهیه هستید، تارت قارچ و پنیر بهترین انتخاب است. با چند ماده ساده و کمی خلاقیت، میتوانید یک تارت خانگی لذیذ درست کنید که از هر رستورانی خوشمزهتر خواهد بود. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این غذای فستفودی خوشمزه را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه کراست تارت قارچ و پنیر
مواد لازم جهت تهیه کراست تارت قارچ و پنیر به شرح زیر است:
آرد۲۲۰ گرمکره۱۰۰ گرمنمک۱ چهارم قاشق چایخوریآب سرد۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه مواد داخلی تارت قارچ و پنیر
مواد لازم جهت تهیه مواد داخلی تارت قارچ و پنیر به شرح زیر است:
قارچ ۲۵۰ گرمتخم مرغ۳ عددپیاز۱ عددپنیر پیتزا۱ پیمانهساقه پیازچه خرد شده۳ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهشیر نصف پیمانهزردچوبه نصف قاشق چایخوریفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریپاپریکا۱ قاشق چایخوریآویشن۱ قاشق چایخورینمکبه میزان لازمکره یا روغن زیتون به میزان لازم
مراحل تهیه کراست تارت
برای تهیه کراست تارت کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: ترکیب کره با آرد و نمک
برای تهیه کراست یا پایه تارت، آرد را داخل ظرفی بریزید. سپس نمک را به آرد اضافه کنید.
کره کاملا سرد را خرد کرده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. در ادامه کره را نیز به آرد و نمک اضافه کنید.
با حرکات نوک انگشتان دست کره و آرد را با هم مخلوط کنید تا کره به خرد آرد رفته و با آرد کاملا مخلوط شود.
اینکار را با نوک انگشتان انجام دهید و از ورز دادن خمیر با کف دست خودداری کنید؛ چون کیفیت خمیر از دست خواهد رفت.
مرحله دوم: اضافه کردن آب
بعد از این که مخلوط حالتی شبیه به خرده نان پیدا کرد و کره با آرد ترکیب شد، وقت اضافه کردن آب است.
چهار یا پنج قاشق غذاخوری آب سرد را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید.
کمی هم بزنید و مخلوط کنید تا زمانی که حالت خمیری پیدا کند و به شکل خمیر در بیاید.
اگر چسبندگی خمیر کم بود میتوانید یک قاشق دیگر آب اضافه کنید.
مرحله سوم: استراحت دادن به خمیر
خمیر را روی سطح منتقل کنید. بین دو سلفون کمی با قسمت انتهایی کف دست فشار به خمیر وارد کنید تا یکدست شود.
خمیر را جمع کرده و داخل سلفون بپیچید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
تمامی این مراحل آماده سازی خمیر را میتوانید در بلند یا غذاساز تهیه کنید. فقط کافیست تمام مواد را به همان ترتیب در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شود.
بعد از گذشت یک ساعت و استراحت خمیر تارت، آن را از یخچال خارج کنید. روی میز کار را کمی آرد پاشی کنید. و خمیر را روی سطح کار منتقل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت قارچ و پیاز بدون گوجه
مرحله چهارم: انتقال خمیر به قالب
در همین حین فر را نیز با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
با وردنه شروع به باز کردن و پهن کردن خمیر تارت کنید.
دقت کنید که بهتر است یک برگ کاغذ روغنی را گرد برش دهید و زیر خمیر و در واقع روی قالب بیندازید.
خمیر را به شکل گرد پهن کنید و سپس دور وردنه رول کنید تا به راحتی بتوانید خمیر را روی قالب منتقل کنید.
خمیر را به کمک وردنه روی قالب تارت پهن کنید. به طوری که تمام سطح قالب با خمیر پوشانده شود.
مرحله پنجم: شکل دادن به خمیر
سپس اضافههای خمیر را به کمک چاقویی تیز یا با فشار وردنه بر لبههای قالب، جدا کنید.
به وسیلهی چنگال روی سطح خمیر سوراخهایی ایجاد کنید تا زمان پخت مانع از پف کردن خمیر شود. تمام سطح خمیر تارت را با چنگال سوراخ ایجاد کنید.
سپس روی خمیر یک برگ کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با نخود خشک پر کنید.
مرحله ششم: پخت خمیر
حالا قالب را در فر که ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید.
یک ربع تا بیست دقیقه زمان دهید تا خمیر بپزد. در مدت زمان پخت خمیر میتوانید مواد داخلی تارت را آماده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ کبابی
مراحل تهیه مواد میانی تارت
حال وقت آماده کردن مواد میانی تارت است. با ما همراه باشید.
مرحله هفتم: تفت دادن سبزیجات
ابتدا پیاز را خرد کنید. سیر را هم رنده یا خرد کنید. قارچ را نیز اسلایسی برش بدهید یا خرد کنید.
سپس در تابهای کمی روغن زیتون یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز کمی نرم و سرخ شد، قارچهای خرد شده را اضافه کنید.
اجازه دهید قارچها هم با حرارت بالا کمی سرخ شود. سیر را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
ادویهها شامل کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن و تفت خوردن کامل مواد حرارت را خاموش کنید.
مرحله هشتم: همزدن تخم مرغ
در ظرف یا کاسهی گودی تخم مرغها را بشکنید. با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغها از لختگی خارج شود و یک دست شوند.
پیازچه خرد شده را به تخم مرغها اضافه کنید. سپس سایر ادویهها را بریزید. هم بزنید و مخلوط کنید.
سپس شیر را اضافه کنید. در پایان پنیر پیتزا را داخل مواد بریزید و کاملا مخلوط کنید.
در این مرحله میتوانید مخلوط قارچ را نیز به مواد تخم مرغی اضافه کنید و یا جدا روی خمیر تارت بریزید.
مرحله نهم: انتقال مواد میانی روی خمیر تارت
مراقب پخت خمیر تارت باشید! خمیر که دیگر حالا کاملا پخته است را از فر خارج کنید.
مخلوط تخم مرغ و پنیر را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط قارچ را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت پیتزای خانگی
مرحله دهم: پخت نهایی تارت
قالب را به فر که داغ و روشن است منتقل کنید. حالا زمانی بین نیم ساعت تا چهل دقیقه را تنظیم کنید و اجازه دهید مواد میانی تارت کاملا بپزد.
بعد از این مدت زمان با توجه به دما و حرارت فر، تارت قارچ و پنیر آماده است و باید از فر خارج کنید.
با کمی جعفری خرد شده تزیین کرده و بعد برش دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه تارت قارچ و پنیر
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه تارت قارچ و پنیر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
در تهیه این تارت غذایی میتوانید از ژامبون خرد شده هم استفاده کنید که طعم بسیار خوبی به تارت میدهد.میزان پنیر را میتوانید کم یا زیاد کنید.از سبزیجات مختلفی در تهیه این غذا میتوانید استفاده کنید.اسفناج طعم بسیار خوبی در این تارت ایجاد میکند و ترکیب آن با قارچ فوقالعاده است. اگر فصل اسفناج باشد حتما از این سبزی غنی از مواد مغذی در این تارت استفاده کنید.مرغ خرد شده و پخته شده هم میتواند یک ترکیب فوقالعاده ایجاد کند. میتوانید کمی مرغ هم بپزید و داخل مواد بریزید.۲ یا ۳ قاشق خامه صبحانه در خوش طعمتر شدن این تارت بسیار کمک کننده است. فقط دقت کنید که اگر از خامه استفاده میکنید در ابتدا کامل هم بزنید تا یک دست شود بعد تخم مرغ و سایر مواد را به آن اضافه کنید.زمان پخت خمیر تارت و مواد داخلی تارت به دمای فر و حرارت داخلی فر بستگی دارد؛ ممکن است کمی کمتر یا بیشتر زمان ببرد. پس به این نکته دقت کنید.در صورت تمایل میتوانید در پایان بعد از ریختن مواد داخلی تارت روی کراست، دوباره کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را برایتان شرح دادیم. پس دست به کار شوید و با این دستورالعمل ساده، یک تارت قارچ و پنیر خانگی لذیذ برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. مطمئن باشید که از طعم بینظیر آن لذت خواهید برد.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!