طرز تهیه روکر انار با دانه‌های انار؛ دسر همه پسند پاییزی

روکر با دانه‌های انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و زیبایی است که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. دسرهای روکر تنوع بسیار زیادی در مواد اولیه و نحوه تهیه‌شان وجود دارد. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه روکر انار با دانه‌های انار را به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه روکر با دانه‌های انار

مواد لازم جهت تهیه روکر با دانه‌های انار به شرح زیر است:

دانه‌های انار۱ پیمانهپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریخامه۱ پیمانهآرد ذرت۲ قاشق غذاخوریشیر۲ پیمانهژله انار۱ بستهبیسکویت پتی بور۱ بستهوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه روکر انار با دانه‌های انار

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این دسر جذاب ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دسر جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی ژله انار

ژله انار را درون کاسه مناسبی بریزید. یک پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و به خوبی ژله را در آب حل کنید.

سپس نصف پیمانه آب سرد به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و اجازه دهید ژله کمی خنک شود تا دما کاهش یابد؛ اما کاملاً نبندد.

مرحله دوم: آماده‌سازی دانه انار و ریختن در قالب

دانه‌های انار را در ته قالب بریزید.

ژله انار را روی دانه‌ها بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله انار کمی در این مرحله سفت شود.

مرحله سوم: ترکیب شیر و آرد ذرت

شیر را به همراه آرد ذرت در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مدام محتوای درون قابلمه را به هم بزنید تا غلیظ شود و آرد ذرت گلوله نشود.

مخلوط شما در این مرحله باید کاملا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پارافه انار؛ دسری ساده و شیک

مرحله چهارم: افزودن خامه و وانیل

پس از اینکه مخلوط شیر و آرد ذرت غلیظ شد، خامه و وانیل را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید.

به آرامی همه مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

این ترکیب طعمی لطیف و خامه‌ای به دسر می‌دهد.

مرحله پنجم: حل کردن پودر ژلاتین و آماده سازی بیسکویت پتی بور

ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و یک‌چهارم پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و به خوبی به هم زنید.

پودر ژلاتین را باید روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تا شفاف و روان شود.

سپس آن را به مخلوط خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید.

در همین مرحله بیسکویت‌ها را با دست یا در یک کیسه پلاستیکی خرد یا پودر کنید.

پودر بیسکویت را نیز به مواد خامه‌ای اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا محتوای درون آن کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای انار با آموزش مرحله به مرحله

مرحله ششم: ریختن مواد در قالب و سرد کردن دسر

پس از خنک شدن مواد خامه‌ای را روی لایه اول درون قالب بریزید و قالب را به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه‌ها سفت شوند و دسر کاملاً شکل بگیرید.

مرحله هفتم: تزیین و سرو دسر

پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را با دقت از قالب بیرون آورده و در ظرف سرو قرار دهید.

با دانه‌های انار یا برگ‌های نعنای تازه تزیین کنید و از طعم و ظاهر زیبا لذت ببرید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این دسر جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید