فوت و فنهای خوشمزهتر شدن ترشی کلم قرمز؛ قبل از تهیه بدانید
ترشی کلم قرمز یکی از سادهترین و محبوبترین ترشیهای فصلی است که میتوانید از آن به عنوان دورچین غذا یا در سالاد نیز استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با فوت و فنهای خوشمزهتر شدن ترشی کلم قرمز به طور کامل آشنا شوید.
۱۷ فوت و فن ترشی کلم قرمز فوری
آماده کردن ترشی کلم قرمز بسیار ساده است، اما اگر برای تهیه این ترشی با ترفندهای ساده تهیه این ترشی آشنا نباشید، ممکن است ترشی کلم شما بی رنگ یا بی مزه شود. در ادامه این بخش به ۱۷ مورد از فوت و فن های خوشمزهتر شدن ترشی کلم قرمز اشاره شده است.
۱- از سرکه مناسب استفاده کنید
اگر برایتان سوال شده که برای ترشی کلم قرمز از چه سرکهای استفاده کنیم باید بگوییم که برای تهیه این ترشی میتوانید بنا به سلیقه خودتان از سرکه سفید یا سرکه قرمز استفاده کنید. اما به طور کلی برای تهیه این ترشی بهتر است از سرکه سفید استفاده شود. گفته میشود که اضافه کردن این سرکه موجب حفظ رنگ زیبای ترشی میشود.
۲- از آب جوشیده شده استفاده کنید
برای تهیه ترشی کلم قرمز به آب نیاز دارید، اما باید قبل از اضافه کردن آب به این ترشی ابتدا آن را بجوشانید و صبر کنید تا آب سرد شود. سپس آن را در ترشی بریزید. اضافه کردن آب شهر یا آب نجوشیده به ترشی، موجب کپک زدن آن میشود.
۳- از ترکیب آب و سرکه استفاده کنید
در صورتی که برای تهیه این ترشی تنها از سرکه استفاده کنید، طعم ترشی شما به شدت ترش و زننده میشود. از همین رو بهتر است برای تهیه ترشی کلم قرمز از ترکیب آب جوشیده شده با سرکه استفاده شود.
۴- مقداری آب لیمو ترش به ترشی اضافه کنید
برای خوشمزهتر و خوش عطر شدن این ترشی میتوانید مقداری آب لیمو ترش در ترشی بریزید. جالب است بدانید که اضافه کردن آبلیمو موجب خوشرنگ تر شدن ترشی نیز میشود. برای تهیه این ترشی باید به ازای هر ۲ کیلوگرم کلم، از آب سه عدد لیمو ترش تازه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: با این رازها، خوشمزگی ترشی مخلوط دیگر کار سختی نیست
۵- از نمک و سرکه به مقدار مناسب استفاده کنید
برای تهیه ترشی کلم بنفش باید به ازای هر ۲ کیلوگرم کلم از یک لیوان سرکه سفید و ۲ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بعد از ۲ روز حتما نمک ترشی را بچشید و در صورتی که ترشی شما کم نمک به نظر میرسد، دوباره مقداری نمک به آن اضافه کنید.
۶- مواد ترشی را چنگ بزنید
یکی از راههای خوشمزهتر و خوشرنگ شدن این ترشی آن است که بعد از اضافه کردن سرکه، لیمو و نمک به کلمها مواد را برای چند دقیقه با دست چنگ بزنید. این کار موجب رنگدهی بیشتر کلمها و طعم دار شدن آنها میشود.
۷- از سیر و تخم گشنیز استفاده کنید
مهمترین فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز این است که مقداری سیر رنده شده و تخم گشنیز خرد شده به آن اضافه کنید. این کار موجب میشود تا ترشی شما طعم فوقالعادهای پیدا کند.
۸- از شکر یا نبات استفاده کنید
برای تهیه انواع ترشی کلم قرمز رستورانی معمولا از مقداری شکر و نبات استفاده میشود. اضافه کردن شکر و نبات موجب متعادل شدن طعم ترشی میشود و طعم بی نظیری به آن میبخشد. به خاطر داشته باشید که قبل از اضافه کردن شکر یا نبات باید آن را با آب بجوشانید و سپس صبر کنید تا خنک شود و بعد آن را به ترشی اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: این اشتباه بزرگ را نکنید! ظرف مناسب نگهداری آبلیمو و ترشی
۹- از گلپر کمک بگیرید
گلپر عطر فوقالعادهای به ترشی کلم میبخشد و هر چند به عنوان ادویه مخصوص ترشی کلم قرمز شناخته نمیشود، اما ترشی را بسیار خوشمزهتر میکند. برای تهیه این ترشی میتوانید مقداری گلپر آسیاب نشده یا پودر گلپر به مواد آن اضافه کنید.
۱۰- از سرکه خانگی استفاده کنید
برای این که ترشی شما خوشمزهتر و سالمتر شود، بهتر است به جای سرکههای آماده و صنعتی از سرکه محلی یا خانگی برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
۱۱- کلم را بجوشانید
اگر از طعم ترشی کلمهای بازاری که کمی نرم هستند، خوشتان میآید، باید ترکیب آب و سرکه را با تمام ادویهها روی حرارت قرار دهید و بعد از این که آب و سرکه شروع به جوشیدن کرد، کلمهای خرد شده را اضافه کنید و مواد را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
در ادامه اجازه دهید ترشی کاملا خنک شود و بعد آن را در ظرف شیشهای درب دار بریزید و در یخچال قرار دهید. در صورتی که کلمها را بجوشانید، ترشی شما بعد از خنک شدن قابل مصرف است.
۱۲- میزان سرکه را کم و زیاد کنید
مقدار سرکهای که برای تهیه این ترشی استفاده میشود کاملا ذائقهای است. اگر دوست دارید طعم ترشی شما ترش باشد میتوانید از مقدار سرکه بیشتری استفاده کنید و اگر به دنبال راهی برای کاهش طعم ترشی هستید، بهتر است میزان سرکه را کاهش دهید و بیشتر از آب نمک استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: روشهای فوری و آسان رفع تلخی ترشی فلفل
۱۳- ترشی را در یخچال نگهداری کنید
برای این که ترشی شما طعم و مزه بهتری داشته باشد و کیفیت آن تغییر پیدا نکند، بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که نگهداری ترشی کلم قرمز در مکان گرم یا دمای بالا موجب بی رنگ شدن ترشی میشود.
۱۴- از پودر لبو استفاده کنید
بهتر است بدانید که راز خوشرنگ و خوشمزه شدن ترشی کلم قرمز اضافه کردن مقداری پودر لبو به آن است. پودر لبو رنگ فوقالعادهای به ترشی شما میبخشد و موجب میشود تا ترشی شما ظاهر جذابتری داشته باشد.
به طور کلی برای خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز باید آن را به صورت تازه مصرف کنید. ترشی کلم قرمز هر چقدر بیشتر بماند، رنگ خود را از دست میدهد و از همین رو بهتر است این ترشی را به صورت تازه و در عرض یک تا ۲ هفته مصرف کنید.
۱۵- مقداری فلفل تند به ترشی اضافه کنید
اگر عاشق طعم ترشیهای تند و تیز هستید، بهتر است برای مزه دار کردن این ترشی از مقداری فلفل قرمز خرد شده یا حتی پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
۱۶- یک عدد هویج در ترشی بریزید
برای این که طعم ترشی شما لذیذتر شود و ظاهر خوشرنگ تری پیدا کند، میتوانید یک عدد هویج را بشویید و رنده کنید و در ترشی بریزید. طعم شیرین هویج موجب خوشمزهتر شدن ترشی شما میشود.
۱۷- از برگ بو استفاده کنید
برگ بو بهترین ادویه ترشی کلم قرمز است که اضافه کردن آن به این ترشی عطر و مزه بهتری به ترشی میبخشد.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به ۱۷ مورد از مهمترین فوت و فنهای خوشمزهتر شدن ترشی کلم قرمز اشاره شد. شما از چه راهکارهایی برای مزه دار کردن این ترشی لذیذ استفاده میکنید؟ اگر تجربه درست کردن ترشی کلم قرمز را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…