طرز تهیه فروماژ نارنگی؛ یک دسر محبوب و خوشمزه پاییزی
دسر فروماژ نارنگی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای پاییزی است که طعم و عطر منحصر به فردی دارد. دسر فروماژ نارنگی به روشهای بسیار متنوعی تهیه میشود. ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه این دسر جذاب را به روشی ساده و آسان به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دسر فروماژ نارنگی
آب نارنگی تازه ۲ پیمانهخامه صبحانه ۱ بستهشکر ۱ پیمانهآب سرد ½ پیمانهپودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوریپوست نارنگی رنده شده۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر فروماژ نارنگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۸-۱۲ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این دسر ۴-۵ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دسر جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را درون ظرف مناسبی بریزید.
آب سرد را به آن اضافه کنید و ظرف را روی حرارت کتری یا بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود.
این کار معمولاً حدود ۵ تا ۷ دقیقه زمان میبرد. ترکیب نهایی در این مرحله باید کاملا شفاف و زلال شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای نارنگی
مرحله دوم: آماده کردن آب نارنگی
نارنگیها را بشویید و خشک کنید.
با کمک دستگاه آب مرکبات گیری دستی یا برقی آب نارنگی را بگیرید.
برای تهیه این دسر حدود ۲ پیمانه آب نارنگی تازه باید داشته باشید. پس با توجه به اندازه و آبدار بودن نارنگیهایتان این مقدار را تهیه کنید.در صورت تمایل، میتوانید آب نارنگیها را از صافی عبور دهید تا ناخالصیهای آن گرفته شود و آب میوه شما بافتی یکدستتر داشته باشد.
آب نارنگی را درون قابلمه مناسبی بریزید.
مرحله سوم: افزودن شکر
شکر را به آب نارنگی درون قابلمه اضافه کنید.
کمی مواد را با هم مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مدام باید محتوای درون قابلمه را به هم بزنید تا شکر کاملاً در آب نارنگی حل شود.
دقت کنید که ترکیب نباید به جوش بیاید، فقط کافی است شکر حل شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن ژلاتین
پس از اینکه شکر در آب نارنگی حل شد، ژلاتین حلشده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
سپس حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا مخلوط کمی خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر
مرحله پنجم: افزودن خامه
خامه صبحانه را چند دقیقهای قبل از مصرف در دمای محیط قرار دهید.
خامه را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا برقی به آرامی هم بزنید تا خامه کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود و بافت مخملی و لطیفی پیدا کند.
مرحله ششم: افزودن پوست نارنگی
در این مرحله، پوست نارنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید تا عطر و طعم قویتری به دسر بدهد. به آرامی هم بزنید تا پوست نارنگی به خوبی در کل ترکیب پخش شود.
مرحله هفتم: انتقال به قالب
حالا ترکیب را در قالب مورد نظرتان بریزید.
برای این دسر بهتر است از قالب سیلیکونی یا ظرفی که کمی چرب کردهاید استفاده کنید تا فروماژ بعداً راحتتر از قالب جدا شود.
قالب را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملاً ببندد و آماده شود.
مرحله هشتم: تزیین و سرو دسر
پس از بستن دسر، آن را از یخچال خارج کنید و به آرامی از قالب جدا کنید.
میتوانید با چند برش نارنگی تازه یا کمی پوست نارنگی رندهشده تزیین و سرو کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما هم با این دستور، میتوانید یک فروماژ نارنگی خوشمزه و زیبا داشته باشید که برای مهمانیها یا جمعهای خانوادگی یک انتخاب عالی است.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.