طرز تهیه پاستیل خانگی با آب‌میوه‌های پاییزی؛ سالم و خوشمزه

پاستیل‌های خانگی یکی از تنقلات سالم و خوشمزه هستند که به راحتی و با مواد طبیعی می‌توان آنها را تهیه کرد. این پاستیل برای همه افراد به خصوص تغذیه کودکان در این روزهایی پاییزی بسیار مناسب است.

ما امروز در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه پاستیل خانگی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید را آموزش خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه پاستیل خانگی با آب‌میوه‌های پاییزی

آب نارنگی یا پرتقال تازه ۱ پیمانه عسل طبیعی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل۱/۴ قاشق چایخوریپودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستیل خانگی با آب میوه‌های پاییزی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۸-۱۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این پاستیل‌های جذاب ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد پاستیل کوچک با توجه به اندازه و سایز قالب های پاستیل تان به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این پاستیل در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: گرفتن آب نارنگی یا پرتقال

نارنگی‌ها یا پرتقال‌ها را بشویید و خشک کنید.

با کمک دستگاه آب مرکبات گیری ساده یا برقی آب آن‌ها را بگیرید تا به حدود ۱ پیمانه آب‌میوه تازه برسید.

دقت کنید که هیچ هسته‌ای وارد آب‌میوه نشود، زیرا ممکن است طعم تلخی ایجاد کند.در صورت دلخواه، آب‌میوه را از صافی عبور دهید تا پالپ‌ها جدا شود و بافت پاستیل یکنواخت‌تر شود.

مرحله دوم: ترکیب عسل و زنجبیل با آب‌میوه

آب نارنگی یا پرتقال گرفته شده را در یک کاسه بریزید.

عسل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عسل کاملاً در آب‌میوه حل شود.

در همین مرحله زنجبیل پودر شده را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.

مخلوط را کنار بگذارید تا با طعم عسل و زنجبیل به خوبی با هم ترکیب شوند.

زنجبیل باعث ایجاد طعمی ملایم و خواصی تقویت‌کننده می‌شود.اگر می‌خواهید پاستیل‌ها شیرین‌تر باشند، می‌توانید مقدار عسل را بیشتر کنید، اما به یاد داشته باشید که عسل هم در طعم و هم در بافت تأثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستیل شکری – پاستیل خوشمزه بدون ژلاتین!

مرحله سوم: بن ماری کردن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید.

به روش بن ماری (قرار دادن کاسه روی بخار آب داغ)، ژلاتین را به آرامی گرم کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و مایعی شفاف به دست آید.

دقت کنید که ژلاتین نباید جوش بزند؛ فقط کافی است گرم شود تا حل گردد.

مرحله چهارم: ترکیب ژلاتین با آب‌میوه

ژلاتین حل شده را به مخلوط آب‌میوه، عسل، و زنجبیل اضافه کنید.

به آرامی هم بزنید تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند و مخلوطی یکدست و بدون گلوله به دست آید.

مخلوط را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و حباب‌های احتمالی از بین بروند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی

مرحله پنجم: ریختن مخلوط در قالب و سرد کردن

قالب‌های سیلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل را آماده کنید. اگر از قالب‌های فلزی استفاده می‌کنید، آن‌ها را کمی چرب کنید تا پاستیل به‌راحتی جدا شود. برای جذابیت بیشتر، از قالب‌های کوچک و در طرح‌های مختلف استفاده کنید. این کار به ویژه برای کودکان جذاب است.

مخلوط پاستیل را با دقت در قالب‌ها بریزید. برای جلوگیری از ریختن، می‌توانید از قاشق کوچک استفاده کنید.قالب‌ها را برای (حداقل ۳ تا ۴ ساعت) در یخچال بگذارید تا پاستیل‌ها کاملاً ببندند و حالت ژله‌ای پیدا کنند.

مرحله ششم: جدا کردن پاستیل‌ها از قالب و سرو

پس از چند ساعت، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید. با دقت پاستیل‌ها را از قالب‌ها جدا کنید. قالب‌های سیلیکونی برای این مرحله بسیار مناسب هستند، زیرا پاستیل‌ها به‌راحتی از آن‌ها جدا می‌شوند.

پاستیل‌های خوشمزه و طبیعی شما آماده هستند. این پاستیل‌ها فاقد مواد نگهدارنده هستند، بنابراین حتماً آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

 

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. این پاستیل‌ها علاوه بر طعم عالی، به دلیل وجود مواد طبیعی مثل زنجبیل و عسل، فواید بسیاری برای سلامت دارند. شما با کمک این روش ساده می‌توانید هر زمان که خواستید، پاستیل‌های خوشمزه و سالم را در خانه آماده کرده و با خانواده خود از آن‌ها لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید