8 روش ساده برای تشخیص شلغم شیرین از تلخ

شلغم این نوبرانه پاییز یکی از محبوب‌ترین و پرطرف‌دارترین خوراکی‌های است که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فردش خواص بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید که شلغم‌ها طعم‌های متفاوتی دارند، برخی شیرین و برخی تلخ هستند.

روش‌های مختلفی برای شناسایی شلغم شیرین وجود دارد که ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا به بررسی و معرفی این روش‌ها خواهیم پرداخت.

۱- بررسی رنگ پوست شلغم

به دنبال شلغم‌هایی باشید که رنگی روشن و پوست صاف دارند. شلغم‌های بنفش یا سفید که رنگ پوستشان طبیعی و براق به نظر می‌رسد، گزینه‌های بهتری برای خرید هستند. شلغم‌هایی که رنگ پوست‌شان تیره یا کدر است و لکه‌های قهوه‌ای یا سیاه دارند، ممکن است کهنه باشند یا طعم تلخی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: راه‌های تشخیص خرمالو خوب و مرغوب که باید بدانید

۲- توجه به اندازه شلغم

هنگام خرید، به دنبال شلغم‌های کوچک تا متوسط باشید که سطح آن‌ها صاف و بدون ترک باشد. شلغم‌های بزرگ‌تر معمولاً تلخ‌تر هستند و شیرینی کمتری دارند. زیرا زمان بیشتری برای رشد داشته‌اند و ممکن است مقدار نشاسته و فیبر آن‌ها بالاتر باشد.

۳- وزن شلغم را بررسی کنید

اگر شلغم را در دست بگیرید و احساس کنید که نسبت به اندازه‌اش سنگین است، به احتمال زیاد شلغم شیرین و آبداری خواهد بود.

۴- لمس و بررسی بافت شلغم

برای تشخیص، شلغم‌ها را در دست بگیرید و کمی فشار دهید. اگر شلغم نرم و لطیف به نظر برسد، احتمالاً شیرین است. شلغم‌های که خیلی سفت و خشک هستند، احتمالاً طعم تلخی دارند.

۵- بررسی بوی شلغم

هنگام خرید، سعی کنید شلغم‌ها را بو کنید. اگر بوی تندی احساس کردید، احتمالاً آن شلغم طعم تلخی خواهد داشت. بوی شلغم باید ملایم باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش پخت شلغم؛ برای سرماخوردگی و سلامتی

۶- بررسی سطح شلغم برای وجود ترک یا لکه

از خرید شلغم‌هایی که سطح آن‌ها ترک‌خورده یا لکه‌دار است، خودداری کنید، زیرا احتمال تلخ بودن آن‌ها بیشتر است. ترک‌های روی شلغم می‌تواند نشانه‌ای از تلخی باشد، زیرا این ترک‌ها ممکن است به دلیل مشکلات رشد یا آسیب‌های خارجی ایجاد شده باشند.

۷- بررسی ساقه و ریشه شلغم

از شلغم‌هایی با ساقه‌های تازه و سبز و ریشه‌های سالم خرید کنید. ساقه‌های خشک و پژمرده می‌تواند نشانه‌ای از کهنگی شلغم باشد که ممکن است به تلخی منجر شود.

۸- توجه به فصل شلغم

شلغم‌هایی که در فصل پاییز و اوایل زمستان برداشت می‌شوند، معمولاً طعم شیرین‌تری دارند. در مقابل، شلغم‌هایی که در فصول گرم‌تر سال رشد می‌کنند، ممکن است تلخ‌تر باشند.

 

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد. شما با رعایت نکات و روش‌هایی که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد، می‌توانید به راحتی شلغم‌های شیرین و خوش‌طعم را از تلخ و نامطلوب تشخیص دهید. اگر شما در انتخاب شلغم شیرین از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید. خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید