طرز تهیه کشمش تازه در هواپز، سریع و ساده

هواپز یکی از وسایل تقریبا جدید برقی در آشپزخانه است که کاربردهای فراوانی دارد. یکی از این کاربردها خشک کردن برخی از میوه‌ها در آن است. در روزهای پاییزی که فصل انواع انگور است می‌توانید این میوه را در هواپز خشک کنید و از خوردن آن در کنار چای لذت ببرید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کشمش تازه در هواپز را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن کشمش تازه در هواپز باید بعد از دانه کردن انگورها، آنها را در کف هواپز بچینید و بعد با دمای ۱۳۵ درجه سانتی‌گراد برای یک ساعت و نیم بپزید تا به کشمش تبدیل شود.

طرز تهیه کشمش تازه در هواپز

برای درست کردن کشمش تازه در هواپز باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده سازی انگورها

در ابتدا انگورها را به خوبی بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. شاخه‌های آن را جدا کنید و انگورها را دانه کنید.

بیشتر بخوانید: چند نوع روغن زیتون داریم؟

مرحله دوم: انگورها را در هواپز بچینید

یک تکه فویل به اندازه سبد هواپز برش بزنید و کف آن پهن کنید. انگورها را به طوری که خیلی به هم فشرده نباشند در کف سبد بچینید.

مرحله سوم: انگورها را کشمش کنید

بعد از چیدمان انگورها، هواپز را در دمای ۱۳۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید برای یک ساعت و نیم انگورها در هواپز بماند. هر نیم ساعت سبد را بیرون بیاورید و انگورها را بررسی کنید تا بیش از اندازه خشک نشود.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری چغندر پخته برای مدت طولانی

مرحله چهارم: آماده سازی کشمش‌ها

بعد از گذشت مدت زمان مناسب، سبد هواپز را بیرون آورید و اجازه دهید برای حداقل نیم ساعت خنک شوند، سپس آنها را از هم جدا کنید و در ظرف مناسب منتقل کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کشمش تازه در هواپز را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این روش را برای درست کردن کشمش امتحان کنید و در کنار نوشیدنی‌های گرم از خوردن آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید