طرز تهیه رب انار سیاه شمالی؛ یک چاشنی دوستداشتنی
رب انار یک چاشنی بسیار خوشمزه شمالی است که میتوان در بسیاری از غذاها از آن استفاده کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد. درست کردن این چاشنی بسیار آسان است و فقط چند ساعت زمان نیاز دارد تا آماده شود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب انار شمالی را به شما آموزش دهیم.
برای درست کردن رب انار شمالی، ابتدا انارها را دانه کنید و بعد آنها را همراه آب در قابلمه بریزید تا نرم شود. سپس به کمک یک صافی آب آن را خارج کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کمی نمک اضافه کنید و تا تبخیر شدن آب آن صبر کنید.
مواد لازم برای تهیه رب انار شمالی
برای درست کردن این رب انار خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
انار۳ کیلوگرمنمک نصف قاشق چایخوریآبیک لیوان
طرز تهیه رب انار شمالی
برای درست کردن رب انار شمالی مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آمادهسازی انار
ابتدا انارها را بشویید و دانه کنید. تمام پوست و رگههای سفید آن را جدا کنید. سپس دانههای انار را داخل یک قابلمه بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه انارها نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
مرحله دوم: انار را از صافی رد کنید
زمانی که انار لعاب انداخت و نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و انارها را داخل یک صافی بریزید. سپس با کمک یک گوشتکوب انارها را فشار دهید تا آب آن خارج شود. این کار را تا زمانی انجام دهید که فقط دانههای سفید انار در صافی باقی بماند.
مرحله سوم: آب انار را غلیظ کنید
آب انار به دست آمده را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب انار به نقطه جوش برسد. زمانی که جوشید شعله را کم کنید و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله چهارم: نمک را اضافه کنید
برای آماده شدن رب انار ۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است. بعد از اینکه آب انار به غلظت مورد نظر نزدیک شد، نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: آماده شدن رب انار
زمانی که رب انار به غلظت کافی میرسد، حبابهای درشتتری روی حرارت میزند که نشانگر تبخیر شدن آب آن است. بعد از اینکه رب انار به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر
نکات تکمیلی برای درست کردن رب انار شمالی:
رگههای سفید انار را حتما جدا کنید، زیرا باعث تلخی رب انار میشود.اگر رب انار ته بگیرد، بوی سوختگی میگیرد و طعم آن ناخوشایند میشود.در حین جوشیدن آب انار، حتما کفهای تشکیل شده سطح آن را با قاشق خارج کنید.برای سیاه شدن رب انار، باید از انارهای قرمز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه رب انار شمالی را به شما آموزش دادیم. درست کردن رب انار در خانه بسیار راحت است بنابراین پیشنهاد میکنیم در فصل انار حتما درست کردن آن را امتحان کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.