طرز تهیه لیموناد زرشک؛ سلامتیتان را تضمین کنید
لیموناد زرشک یک نوشیدنی قرمز و خوشرنگ است که مصرف آن به پاکسازی و سلامت بدن کمک زیادی میکند. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه لیموناد زرشک و همه فوت و فنهای درست کردن این نوشیدنی آشنا شوید.
برای تهیه لیموناد زرشک ابتدا باید مقداری آب زرشک و آب لیمو ترش تازه تهیه کنید. در ادامه آب زرشک و آبلیمو را با کمی آب و شکر ترکیب کنید تا نوشیدنی شما آماده شود. برای خواندن جزئیات تهیه لیموناد زرشک بهتر است ادامه مقاله را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه لیموناد زرشک
مواد لازم برای تهیه لیموناد زرشک به شرح زیر است:
زرشک تازه۱ لیوان فرانسوی دستهدارآب لیمو ترش تازه۱ لیوان فرانسوی دستهدارشکر۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارآببه مقدار لازم
مراحل تهیه لیموناد زرشک خانگی
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقهتعداد نفرات: ۶ نفرمیزان سختی: آسان
مرحله اول: آب زرشک را آماده کنید
برای شروع باید زرشکها را پاک کنید، بعد با آب سرد بشویید و آبکش کنید. در ادامه آنها را در یک ظرف غیر شیشهای بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا زرشکها کاملا در آب قرار بگیرند.
۲۴ ساعت صبر کنید و بعد زرشکها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. در ادامه زرشک را از صافی یا یک پارچه رد کنید و خوب فشار دهید تا آب زرشک خارج شود.
مرحله دوم: شکر و آب را بجوشانید
شکر را همراه با یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر به طور کامل در آب حل شود و بعد شعله گاز را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب اسفناج
مرحله سوم: لیموناد را آماده کنید
در این مرحله باید آب زرشک را با آب لیمو ترش تازه، ترکیب آب و شکر و ۳ لیوان فرانسوی دستهدار آب خنک ترکیب کنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس برای حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا لیموناد شما آماده شود.
در ادامه لیموناد را در لیوان بریزید، چند قالب یخ به لیوان اضافه و این نوشیدنی خوش طعم را میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب شلغم ترکی
نکات و فوت و فنهای تهیه لیموناد زرشک
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه لیموناد زرشک اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه این نوشیدنی میتوانید به جای زرشک تازه از زرشک خشک نیز استفاده کنید.به منظور تهیه آب زرشک با زرشک خشک میتوانید زرشکها را بشویید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. برای ۱۰ دقیقه درب قابلمه را روی آن بگذارید و بعد شعله گاز را خاموش کنید. صبر کنید زرشکها خنک شوند و بعد آنها را از صافی یا پارچه رد کنید تا آب زرشک شما آماده شود.برای تهیه این نوشیدنی حتما از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. اگر دوست ندارید طعم لیموناد شما ترش شود، میتوانید از مقدار آبلیموی کمتری برای تهیه این لیموناد استفاده کنید یا مقدار شکر را افزایش دهید.برای تهیه این نوشیدنی میتوانید به جای شکر از مقداری عسل نیز استفاده کنید.پیشنهاد میشود برای تزیین این نوشیدنی از چند برگ نعنای تازه و یک برش نازک لیمو ترش استفاده کنید.لیموناد زرشک طبع سردی دارد و از همین رو یک نوشیدنی خنک کننده برای روزهای گرم تابستان محسوب میشود. افرادی که طبع سرد و بلغمی دارند، نباید به مقدار زیاد این نوشیدنی استفاده کنند.اگر سرفه میکنید به هیچ عنوان از این نوشیدنی استفاده نکنید، زیرا مصرف آب زرشک موجب تشدید سرفه میشود.در صورتی که به شربت زرشک خانگی دسترسی دارید، میتوانید برای تهیه این نوشیدنی به جای آب زرشک از مقداری شربت زرشک نیز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به خوشطعمترین روش تهیه لیموناد زرشک و همه فوت و فنهای درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…