طرز تهیه 11 نوشیدنی گرم بر پایه اسپرسو که عاشقشان می‌شوید

اسپرسو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های گرم جهان است. اگر علاقمند به طعم قهوه هستید می‌توانید بر پایه این نوشیدنی، نوشیدنی‌های بسیار متنوع و مختلفی تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ۱۱ مورد از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های گرم بر پایه اسپرسو را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه انواع نوشیدنی گرم بر پایه اسپرسو   

در ادامه شما را با طرز تهیه انواع نوشیدنی گرم بر پایه اسپرسو آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۱- لاته

لاته یا لته یکی از محبوب ترین و ملایم ترین نوشیدنی‌هایی است که بر پایه اسپرسو تهیه می‌شود. این نوشیدنی علاوه بر طعم خوب ظاهری بسیار جذاب دارد. لاته آرت، طرح‌ها و الگوهایی است که به وسیله فوم های شیر بر روی سطح لاته انجام شود.

مواد اولیه: اسپرسو، شیر بخار داده شده، کف شیر اندکطرز تهیه: یک شات اسپرسو را با مقدار زیادی شیر بخار داده شده ترکیب کنید و روی آن مقدار کمی کف شیر بریزید.

۲- ماکیاتو

ماکیاتو خود نیز دو مدل محبوب به نام‌های اسپرسو ما‌کیاتو و لاته ما‌کیاتو دارد. طعم این نوشیدنی جذاب و منحصر به فرد است.

مواد اولیه: اسپرسو، مقدار کمی کف شیرطرز تهیه: یک شات اسپرسو را در فنجان بریزید و با کمی کف شیر روی آن را تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپوچینو خانگی به سبک کافی‌شاپ‌ها

۳- کاپوچینو

جالب است بدانید که این نوشیدنی ایتالیایی اصیل نام گروهی از کاتولیک‌هاست. مردم ایتالیا ظاهر این نوشیدنی را مشابه راهبان کاپوچین می‌پندارند، به همین دلیل، این نوشیدنی کاپوچینو نام گرفته است.

مواد اولیه: اسپرسو، شیر بخار داده شده، کف شیرطرز تهیه: یک شات اسپرسو در فنجان بریزید، شیر بخار دیده‌ شده را اضافه کنید و در آخر کف شیر را روی آن بریزید.

۴- موکا

موکا نوع شکلاتی لاته است با این تفاوت که در موکا پودر شکلات، پودر کاکائو یا شکلات‌های تلخ و شیرین اضافه می‌شود.

مواد اولیه: اسپرسو، شکلات داغ، شیر بخار دیده‌شدهطرز تهیه: یک شات اسپرسو را با شکلات داغ ترکیب کنید، سپس شیر بخار دیده‌شده را اضافه کنید و در صورت تمایل با خامه تزیین کنید.

۵- آمریکانو

آمریکانو یکی از پرطرف‌دارترین انواع قهوه است که در آن با آب داغ میزان تلخی قهوه را کاهش می‌دهند.

مواد اولیه: اسپرسو، آب داغطرز تهیه: یک شات اسپرسو را به فنجان اضافه کنید و با آب داغ رقیق کنید تا طعم ملایم‌تری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه خرمالو

۶- راف کافی

راف کافی نوعی قهوه روسی است که با ترکیب خامه طعم متفاوتی به شما خواهد داد. این نوشیدنی طعم و بافت غلیظی دارد که نوشیدنش را در هوای سرد لذت بخش تر کرده است.

مواد اولیه: اسپرسو، شیر، خامهطرز تهیه: اسپرسو، شیر و خامه را ترکیب و با همزن به آرامی مخلوط کنید تا طعمی لطیف و خامه‌ای ایجاد شود.

۷- کورادو

کورادو با شیر جوشیده شبیه به بیشتر نوشیدنی‌های قهوه ایتالیایی تهیه می‌شود.

مواد اولیه: اسپرسو، کمی شیر گرمطرز تهیه: یک شات اسپرسو را با کمی شیر گرم ترکیب کنید تا طعمی متعادل و غنی حاصل شود.

۸- فلت وایت

در این نوشیدنی جذاب فوم شیر غلظت و حالت مخملی بالایی دارد. فلت وایت شباهت زیادی به لاته دارد؛ اما حجم آن کمتر از لاته است.

مواد اولیه: اسپرسو، شیر بخار دیده‌شده نازکطرز تهیه: اسپرسو و شیر بخار دیده‌شده را ترکیب کنید؛ به طوری که طعمی غنی و خامه‌ای به دست آید.

۹- کارامل ماکیاتو

این نوشیدنی با ظاهری بسیار جذاب و تزییناتی از کارامل طعم ویژه و متفاوتی دارد.

مواد اولیه: اسپرسو، شیر، کاراملطرز تهیه: کارامل را ته فنجان بریزید، سپس اسپرسو و شیر بخار دیده‌شده اضافه کنید و با کارامل تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماچا خانگی

۱۰- کن پانا

کن پانا به معنی اسپرسو با خامه است. این نوشیدنی ترکیبی از قهوه اسپرسو سینگل یا دوبل است که همراه خامه زده‌شده بر روی آن سرو می‌شود.

مواد اولیه: اسپرسو، خامه زده‌شدهطرز تهیه: روی یک شات اسپرسو، خامه زده‌شده اضافه کنید و بافتی نرم و شیرین به نوشیدنی بدهید.

۱۱- قهوه پرتقالی

قهوه پرتقالی یک نوشیدنی بسیار معروف است. همان‌گونه که از نامش پیداست ترکیبی از قهوه و آب پرتقال است.

مواد اولیه: اسپرسو، پرتقال، کمی عسلطرز تهیه: یک شات اسپرسو را با آب پرتقال تازه و کمی عسل ترکیب کنید تا طعمی ملایم و گرم داشته باشد.

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله از مجله آشپزی اکالا برایتان مفید واقع شده باشد و شما نیز طبق روش‌های ساده و خلاصه فوق این نوشیدنی‌های جذاب و خوشمزه را تهیه، در کنار عزیزانتان میل کنید و از طعم بی نظیر و جذاب شان لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید