2 طرز تهیه املت پیاز؛ صبحانه دلچسب خانگی
املت پیاز یک غذای ساده اما خوشمزه است که میتوانید آن را به عنوان صبحانه یا شام آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه املت پیاز خانگی آشنا شوید.
برای درست کردن املت پیاز ابتدا باید پیازها را به صورت خلالی خرد و در کمی روغن سرخ کنید. در ادامه تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید و بعد آنها را روی پیازها بریزید. مقداری نمک و فلفل سیاه به املت اضافه کنید و اجازه دهید تخم مرغها بپزند. برای خواندن جزئیات طرز تهیه این املت خوشمزه میتوانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.
طرز تهیه املت پیاز ساده
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۰ دقیقهدرجه سختی: آسانتعداد نفرات: ۲ نفر
مواد لازم برای تهیه املت پیاز
مواد لازم برای تهیه املت پیاز به شرح زیر است:
پیاز۴ عدد متوسطتخم مرغ۴ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازممرزه خشک (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری سر خالی
مراحل تهیه املت پیاز
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن املت پیاز ساده آشنا شوید.
مرحله اول: پیازها را خرد کنید
برای شروع باید پیازها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. در ادامه پیازها را با یک چاقوی تیز به صورت خلالی نازک خرد کنید.
مرحله دوم: پیازها را سرخ کنید
در این مرحله از طرز تهیه تخم مرغ پیازی یا املت پیاز باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله سوم: زردچوبه را اضافه کنید
بعد از این که پیازها طلایی شدند، میتوانید مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید. این کار موجب خوشرنگ تر شدن املت شما میشود و عطر بهتری به آن میبخشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت شاک شوکا تونسی
مرحله چهارم: تخم مرغها را اضافه کنید
تخم مرغها را بشکنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه کمی آنها را با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. حالا میتوانید تخم مرغها را به ماهیتابه اضافه و به خوبی با پیازها ترکیب کنید.
مرحله پنجم: املت را سرو کنید
در این مرحله نوبت اضافه کردن مقداری نمک و فلفل سیاه به املت است. چند دقیقه بعد میتوانید مرزه خشک را با دست پودر کنید و در ماهیتابه بریزید. اجازه دهید تخم مرغها به خوبی بپزند، سپس شعله گاز را خاموش کنید و از طعم این املت متفاوت لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت گوجه با سبزیجات
طرز تهیه املت پیاز با پنیر پارمزان
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۰ دقیقهدرجه سختی: آسانتعداد نفرات: ۵ نفر
مواد لازم برای تهیه املت پیاز با پنیر پارمزان
مواد لازم برای تهیه املت پیاز با پنیر پارمزان به شرح زیر است:
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوریپیاز۴ عددسیر خرد شده۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآب۲ قاشق غذاخوریپونه یا نعنا تازه۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱۰ عددپنیر پارمزان۳ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پیاز با پنیر پارمزان
مراحل تهیه املت پیاز با پنیر پارمزان به شرح زیر است:
برای تهیه این املت ابتدا باید پیازها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، آنها را به صورت خلالی خرد کنید.مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را در روغن تفت دهید و بعد سیر و نعنا خرد شده را اضافه کنید.اجازه دهید همه مواد به خوبی با هم سرخ شوند و پیاز طلایی رنگ شود، سپس مقداری آب، نمک و فلفل سیاه به املت اضافه کنید و صبر کنید تا مواد به خوبی بپزند.تخم مرغها را بشکنید و در یک کاسه بریزید و بعد پنیر، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سپس در ماهیتابه بریزید.درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا تخم مرغها بپزند و پنیر آب شود. بعد از چند دقیقه املت شما حاضر است!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کدو سبز
نکات و فوت و فنهای تهیه املت پیاز
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه املت پیاز اشاره شده است؛ با ما همراه باشید.
بعد از سرخ کردن پیازها میتوانید روغن اضافه را از ماهیتابه خارج و بعد تخم مرغ را اضافه کنید.برای خوشمزهتر شدن این املت میتوانید مقداری کره نیز به آن اضافه کنید.برای تزیین این املت میتوانید یک عدد پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید و روی املت قرار دهید.به منظور مزه دار کردن این املت میتوانید از هر ادویه یا سبزی خشک یا تازهای که دوست دارید استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پودر سیر یا پودر سیر به این املت مزه فوقالعادهای میبخشد.اگر دوست دارید طعم املت شما تند و تیز باشد، میتوانید مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.برای خوش عطر شدن این املت میتوانید یک عدد فلفل سبز نیز در آن خرد کنید.پیشنهاد میشود این املت خوشمزه را با نان بربری داغ سرو کنید.برای تهیه املت با پیاز و گوجه میتوانید بعد از سرخ کردن پیاز، ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. زمانی که گوجهها سرخ شدند، باید تخم مرغ و چاشنیها را اضافه کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روشهای تهیه املت پیاز و همه فوت و فنهای درست کردن این املت اشاره شد. اگر تجربه درست کردن املت پیازی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…