طرز تهیه چای لاته؛ یک نوشیدنی خاص برای هر روز
چای لاته یکی از نوشیدنیهای متفاوت و جذابی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه برای این روزهای پاییزی آماده کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این نوشیدنی را به صورت کامل توضیح میدهیم و نکاتی برای خوشمزهتر شدن آن را ارائه خواهیم کرد.
برای تهیه چای لاته باید ابتدا قوری را کمی گرم کنید. چای سیاه، زنجبیل، چوب دارچین، هل و آب جوش را درون قوری بریزید و ۵-۷ دقیقه زمان دهید تا چای دم بکشد. سپس شیر را گرم کنید. چای را از صافی رد کنید و با شیر ترکیب کنید. با مقدار پودر دارچین و پودر هل نوشیدنی را تزیین و میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه چای لاته
مواد لازم جهت تهیه چای لاته به شرح زیر است:
چای سیاه۱ قاشق غذاخوریآب جوش۱ لیوانشیر۱ لیوانعسل یا شکربه مقدار دلخواهچوب دارچین۱ عددپودر زنجبیل۱/۴ قاشق چایخوریهل۲-۳ عدد اختیاری
مراحل تهیه چای لاته
مدت زمان آماده سازی: ۱۰-۱۵ دقیقهمناسب برای: ۱-۲ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: دم کردن چای
در یک قوری مقداری آب جوش بریزید تا دیوارههای قوری کمی گرم شود.
سپس چای سیاه، هل، زنجبیل و چوب دارچین را در قوری بریزید. اگر به طعم قوی دارچین، هل و زنجبیل علاقهمند هستید، مقدار بیشتری از آنها استفاده کنید؛ در غیر این صورت، میزان کمتری اضافه کنید تا طعم ملایمتری به دست آید.
۱ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و قوری را روی بخار کتری قرار دهید.
۵ تا ۷ دقیقهای زمان دهید تا چای دم بکشد و رنگ و طعم مناسبی به دست آورد.
انتخاب یک چای سیاه با کیفیت بالا، طعم بهتری به نوشیدنی شما میبخشد.
اجازه دهید چای به خوبی دم بکشد تا رنگ و طعم آن قویتر شود و پس از ترکیب شدن با شیر رنگ بهتری بسازد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماچا خانگی
مرحله دوم: آماده سازی شیر
شیر را در قابلمهای کوچک یا شیر داغ کن بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. استفاده از شیر کامل یا پرچرب میتواند به لطافت و غلظت چای لاته کمک کند و طعم بهتری ایجاد کند.
منتظر بمانید تا شیر با حرارت ملایم، کمی گرم شود.
پس از گرم شدن شیر، با استفاده از دستگاه کفساز یا همزن دستی، شیر را کمی کف کنید تا ظاهری زیبا و لطیف به نوشیدنی بدهد.
میتوانید در این مرحله کمی عصاره وانیل به شیر اضافه کنید تا طعم ملایم و شیرینی بیشتری به چای لاته بدهد.
مرحله سوم: ترکیب کردن چای و شیر
چای دمکشیده را از صافی رد کنید تا ادویهها و چای جدا شوند و تنها مایع شفاف چای بماند.
چای صافشده را به آرامی به شیر گرم و کفدار اضافه کنید.
شما میتوانید به نسبتهای مساوی یا به دلخواه خود، ترکیب را انجام دهید.
مرحله چهارم: افزودن شکر یا عسل
برای افزودن شیرینی به چای لاته، از عسل یا شکر به مقدار دلخواه استفاده کنید.
عسل به نوشیدنی طعم طبیعیتری میدهد و همچنین با عطر ادویهها هماهنگی دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای یمن
مرحله پنجم: تزیین و سرو
چای لاته را در یک لیوان یا فنجان سرو بریزید.
برای زیبایی بیشتر، روی کف شیر کمی پودر دارچین یا پودر هل بریزید.
این نوشیدنی را میتوانید در فصلهای سرد میل کنید و از عطر و طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این نوشیدنی خوشمزه و متفاوت را تهیه و نوش جان کنید.
اگر شما در تهیه چایی لاته از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم نوشیدنی میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.