علت برفک زدن یخچال چیست+ ترفندهای جلوگیری از برفک زدن یخچال • مجله تصویر زندگی

برفک بستن یخچال مشکلی است که تقریبا همه‌ی ما حداقل یکبار با آن مواجه شده ایم. این مشکل خوشبختانه امروزه زیاد به وجود نمی‌آید. زیرا یخچال های نسل جدید قابلیت‌هایی دارند که از برفک زدن یخچال ها جلوگیری میکند.

اما اگر متوجه برفک بستن یخچال های نسل جدید شدید حتما سلامت قطعات یخچال را بررسی کنید زیرا امکان دارد مشکلی برای یخچال به وجود آمده باشد.

برفک زدن یخچال اثر مخربی روی مواد غذایی داخل یخچال داشته و گاها این برفک ها مانع از باز و بسته شدن درب یخچال ها میشوند و نمیتوانیم از یخچال استفاده کنیم.

اگر چه یکی از علت های برفک زدن یخچال ها میتواند باز و بسته کردن زیاد و مداوم  درب یخچال باشد.

اما برفک بستن یخچال میتواند دلایل مختلفی دیگری نیز داشته باشد.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا به بررسی دلایل برفک بستن یخچال ، راه های جلوگیری و روش های از بین بردن آن بپردازیم.

برفک یخچال چیست و چگونه به وجود می آید؟

سرمای تولیدی حاصل از یخچال در میان تمام طبقات  و فضای یخچال به صورت یکسان پخش میشود و دائما در حال حرکت و تبادل است حال اگر این هوای سرد که در حال حرکت میباشد با هوای گرمی برخورد کند باعث شکل گرفتن برفک درون یخچال میشود . به همین خاطر است که برفک یخچال علاوه بر باز و بسته کردن مداوم درب یخچال میتواند دلایل دیگری نیز داشته باشد و یک هشدار جدی برای ما باشد.

دلایل برفک زدن یخچال

در قسمت  بالا متوجه شدیم که برفک بستن یخچال حاصل چه فرایندی میباشد و چگونه به وجود می آید و نحوه ی درست شدن برفک داخل یخچال را فهمیدیم. حال برای ما سوال پیش می آید که دلایل اصلی برفک بستن یخچال چیست که در ادامه با آنها آشنا میشویم.

سوختن سنسورهاخرابی کمپرسور یخچالاز کار افتادن تایمر یخ زدایی یخچالخراب شدن فیوز حرارتی یخچالضربه وارد شدن به درب یخچالخراب شن دمپر یخچالبیش از اندازه پر کردن داخل یخچالخراب شدن برد یخچالار کار افتادن دیفراستآسیب دیدن بدنه ی یخچالقراردادن یخچال در مقابل نور خورشیدخراب شدن میکروسوئیچ چراغ یخچالخراب شدن ترموستاتقدیمی شدن یخچال و تمام شدن طول عمر مفید آن

و از پرتکرارترین علت دیگر آن میتواند خرابی و فرسودگی لاستیک دور درب یخچال باشد که از عوامل برفک بستن یخچال می باشند.

مراحل برفک زدایی یخچال

تا اینجای بحث با نحوه ی برفک زدن و دلایل برفک بستن یخچال آشنا شدیم. در ادامه میخواهیم با مراحل از بین بردن برفک یخچال ها باهم آشنا شویم . برفک بیشتر در یخچال و فریزرهای قدیمی رخ می دهد اگر بخواهید می توانید نسبت به خرید یخچال و فریزر اقدام فرمایید پیشنهاد ما مراجعه به لینک انواع یخچال و فریزر سایت ونداد می باشد.

۱.ابتدا همه ی محتویات و مواد غذایی که داخل یخچال است  را خارج کنید. دقت داشته باشید که کل فضای یخچال باید خالی شود پس همه کشو ها و قفسه های یخچال را خالی کنید.

۲.یخچال را از برق بکشید و درب های یخچال را باز بگذارید  و اجازه دهید تا برفک ها آب شوند.

حتما توجه داشته باشید که برفک ها هنگام آب شدن آب زیادی را تولید میکنند و ممکن است آب از داخل یخچال به بیرون بریزد پس قبل از آب شدن برفک ها ظرف یا سینی بزرگی را زیر درب های یخچال قرار دهید تا آب حاصل از آب شدن برفک ها روی زمین نریزد و فرش آشپزخانه شما را خیس نکند.

توجه داشته باشید اگر  کشو ها و قفسه ها نیز برفک بسته بود و از یخچال جدا نمیشد به زور یا با وارد کردن ضربه آن‌ها را جدا نکنید زیرا باعث آسیب رسیدن به یخچال میشود اجازه دهید تا برفک ها آب شوند و به راحتی بتوانید قفسه‌ها را برای شستشو جدا کنید.

۳. پس از آب شدن کامل برفک ها نوبت به تمیز کردن یخچال و فریزر میرسد.

در این مرحله ابتدا آب داخل یخچال را به خوبی خارج کنید . برای این کار چند روش وجود دارد.

هم میتوانید از چند حوله ی تمیز و خشک کمک بگیرید و آب داخل یخچال را با استفاده از حوله خشک کنید. هم اینکه میتوانید با یک دستمال آب را به سمت جلو هدایت کنید و داخل ظرف بریزید. با توجه به شرایطی که دارید ببینید بهتر است از چه روشی استفاده کنید.

۴.پس از خارج کردن کامل آب میتوانید با استفاده از از یک دستمال تمیز و آب و صابون داخل یخچال را تمیز کنید.

۵.پس از تمیز کردن داخل یخچال و فریزر اجازه دهید تا خوب داخل یخچال خشک شود.

۶. بعد از خشک شدن کامل یخچال میتوانید یخچال را به برق بزنید و آن را روشن کنید.

۷.پس از روشن کردن فریزر بلافاصله مواد غذایی را داخل یخچال قرار ندهید.

اجازه دهید تا یخچال به دمای مناسب برسد و کمی سرد شود سپس میتوانید محتویات داخل یخچال را سر جای خود قرار دهید.

نتیجه گیری

در اینجا مقاله ای که توسط سایت ونداد کولر ارایه شده بود بررسی کردیم و همانطور که پیش‌تر گفتیم برفک بستن یخچال دلایل مختلفی دارد از این  رو راه های مختلفی نیز برای تعمیر کردن آن وجود دارد.

میدانیم که یخچال های قدیمی از مکانیزم سیستم های ضد برفک برخوردار نمی‌باشند. اگر هنوز از این یخچال ها استفاده می‌کنید باید به طور منظم و هر دوماه یکبار به طور کامل برفک زدایی شوند.

برفک زدایی را خود کاربران میتوانند انجام دهند و نیازی به کمک و دخالت تعمیرکاران نمی‌باشد. زیرا برفک بستن یخچال های قدیمی طبیعی است و امکان دارد از خرابی یخچال نباشد.

اما اگر از یخچال های جدید استفاده میکنید و یخچال شما برفک میزند نیاز است تا حتما از یک متخصص و تعمیرکار با تجربه کمک بگیرید تا بتواند یخچال را عیب یابی کند و دلیل برفک زدن یخچال شما را پیدا کند.

برای این مشکل گاها میتوان قطعات یخچال را تعمیر کرد و نیازی به تعویض قطعات نمی‌باشد اما بعضی از قطعات اگر به مشکل بر بخورند حتما باید تعویض شوند و قابل تعمیر نیستند.

مطالب مفید