نحوه پخت یک غذای اسپانیایی با 500 گرم گردن بوقلمون + ویدئو

در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: ۵۰۰ گرم گردن بوقلمون، نمک، فلفل آسیاب شده، پاپریکا، آب معدنی، یک عدد پیاز، یک عدد هویج، ۲ عدد گوجه فرنگی، ۲۰۰ گرم قارچ، یک عدد فلفل قرمز، ۵۰ گرم کره، روغن نباتی، زیره، گشنیز، زرشک، زنجبیل، ۲ حبه سیر، ۳۰۰ گرم بلغور، برگ بو و شوید این غذا را درست می کند.

۲۰ آبان ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۲۳۵۶۰

مطالب مفید