7 ترفند برای گرفتن تلخی آب کرفس+ نکات مهم

آب کرفس جزو نوشیدنی‌هایی است که خواص زیادی دارد ولی طعم آن ممکن است برای بسیاری از افراد خوشایند نباشد. علاوه بر طعم کرفس، ممکن است در فرآیند آبگیری اقداماتی صورت بگیرد که موجب تلخی آن شود. اما با انجام چند ترفند ساده می‌توانید از تلخ شدن این نوشیدنی پر خاصیت جلوگیری کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا ترفندهای رفع تلخی آب کرفس را به شما آموزش دهیم.

برای از بین بردن تلخی آب کرفس در ابتدا باید کرفس تازه و جوان انتخاب کنید، سپس آن را با آب سرد بشویید و برگ‌های آن را برای آبگیری جدا کنید. همچنین می‌توانید آب کرفس را با مواد دیگری مانند سیب، پرتقال یا لیمو ترکیب کنید و برای تلخی کمتر به آن یخ اضافه کنید. از صافی رد کردن آب کرفس برای جدا شدن فیبر و مصرف زود هنگام آن هم از تلخ شدن این نوشیدنی جلوگیری می‌کند. در ادامه هر کدام از روش‌ها را توضیح خواهیم داد.

چگونه تلخی آب کرفس را بگیریم؟

آب کرفس خواص زیادی برای سلامتی دارد که بخاطر طعم آن، به اندازه کافی مورد توجه افراد قرار نمی‌گیرد. در ادامه روش‌های از بین بردن تلخی آب کرفس را بررسی می‌کنیم.

۱- کرفس تازه انتخاب کنید

ساقه‌های کرفس تازه صاف، ترد و سبز روشن است. دقت داشته باشید که برگ‌های کرفس تازه شفاف، بدون لکه و زردی است. همچنین کرفس تازه بوی قوی و خوشایندی دارد که به معنای طراوت و تازگی آن است. کرفس‌های تازه طعم ملایم‌تری نسبت به کرفس‌های قدیمی یا معمولی دارند. هرچه از تازگی کرفس بیشتر گذشته باشد، طعم آن تلخ‌تر است.

۲- کرفس را با آب سرد بشویید

حتما برای شستشوی کرفس از آب سرد استفاده کنید. شستن کرفس با آب گرم باعث آزاد شدن تلخی بیشتری می‌شود.

۳- کرفس را با مواد دیگر ترکیب کنید

کرفس به دلیل داشتن طعم ملایم، می‌تواند با مواد غذایی دیگری ترکیب شود تا طعم مطلوب‌تری به وجود آورد. اضافه کردن کمی لیموترش یا پرتقال می‌تواند طعم ترش و جذابی به آب کرفس بدهد. همچنین ترکیب چند برگ نعناع با آب کرفس طعم را ملایم‌تر و رایحه را خوشبوتر می‌کند.

اضافه کردن آب هویج به آب کرفس یک ترکیب مقوی و سرشار از آنتی اکسیدان به شما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: با این ۷ ترفند تلخی آب پرتقال را از بین ببرید

۴- یخ اضافه کنید

پایین آمدن دمای آب کرفس موجب می‌شود تا تلخی آن را کمتر احساس کنید. برای این کار چند تکه یخ به آب کرفس اضافه کنید و این نوشیدنی را خنک میل کنید.

۵- برگ‌های کرفس را جدا کنید

یکی از روش‌های از بین بردن تلخی آب کرفس، جدا کردن برگ‌های آن در زمان آبگیری است. برگ‌های کرفس بر خلاف ساقه‌ها، تلخی بیشتری دارند و ممکن است طعم آب کرفس را ناخوشایند کنند. برگ‌های کرفس به دلیل داشتن مقادیر زیادی از فیتوکمیکال طعم تلخی دارد، بنابراین بهتر است از آنها برای تزئین مواد غذایی استفاده شود.

۶- آب کرفس را صاف کنید

صاف کردن آب کرفس یکی از مراحل مهم برای گرفتن تلخی آن است. با رد کردن آب کرفس از صافی، رشته‌های فیبری موجود در کرفس را جدا می‌شود و این نوشیدنی شفاف‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌شود. بهتر است از یک صافی بسیار ریز استفاده کنید تا تمام فیبرها جدا شود.

۷- آب کرفس را سریع مصرف کنید

بهتر است زمانی آب کرفس را تهیه کنید که قصد مصرف آن را دارید. نگهداری طولانی مدت این نوشیدنی باعث تلخ شدن آن می‌شود. در بهترین حالت می‌توانید کرفس را برای یک روز در یک ظرف شیشه‌ای درب بسته در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی

نکات تکمیلی برای گرفتن تلخی آب کرفس:

آب کرفس سرد، راحت‌تر صاف می‌شود و طعم بهتری دارد.از تفاله‌های مانده از آب کرفس، می‌توانید به عنوان غنی کننده سوپ استفاده کنید.اگر طعم تلخی کمی را می‌پسندید، می‌توانید مقدار کمی برگ کرفس اضافه کنید.می‌توانید آب کرفس را با سیب سبز یا سیب قرمز ترکیب کنید.برای نگهداری از کرفس بهتر است آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا ظرف درب بسته در یخچال بگذارید.کرفس‌های بزرگ فیبر و تلخی بیشتری دارند.

در این مقاله از مجله اکالا، ۷ ترفند برای از بین بردن تلخی آب کرفس به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید با رعایت کردن هر کدام از موارد گفته شده، یک نوشیدنی خوشمزه با ارزش غذایی بالا میل کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید