طرز تهیه کاکای شکم پر؛ شیرینی گیلانی

کاکای شکم پر یک شیرینی سنتی گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه با کدو تنبل یا کدو حلوایی درست می‌شود و علاوه بر طعم لطیف و خوشمزه خواص زیادی هم دارد. از این دسر خوشمزه می‌توانید به عنوان میان وعده یا پذیرایی از مهمانان خود استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاکای شکم پر را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن کاکای شکم پر، ابتدا کدو تنبل را بپزید و آن را پوره کنید. پوره را به همراه هل، گلاب، تخم مرغ، شکر و آرد سفید مخلوط کنید. مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین و کمی آرد ترکیب کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید، بعد از داغ شدن مایه کاکا را در آن بریزید. سپس کمی از مخلوط گردو و دارچین وسط آن بچینید و دوباره با مایه کاکا، روی آن را بپوشانید. در ادامه مقاله تمام مراحل را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کاکای شکم پر

برای درست کردن این خوراکی خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر دارید:

کدو تنبل۲۵۰ گرمتخم مرغ ۴ عددآرد سفید۱۰۰ گرمروغن مایعبه میزان لازمشکر۲۰۰ گرمگلاب و هلبه میزان لازمگردو خرد شده۱ پیمانهپودر دارچین۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کاکای شکم پر

برای درست کردن این دسر پاییزی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: کدو تنبل را پوره کنید

در ابتدا کدو تنبل را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس به قطعات کوچک برش بزنید و با کمی آب در قابلمه بگذارید تا بپزد. بعد از پخت آنها را در مخلوط کن بریزید تا به پوره تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک چغندر

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

پوره کدو تنبل را در یک کاسه بریزید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که کاملا حل شود. تخم مرغ‎‌ها را بشکنید و به همراه هل و گلاب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم: مواد میانی را آماده کنید

مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط کنید. می‌توانید در این مرحله کمی آرد سفید به این ترکیب اضافه کنید تا در حین پخت مواد ته نشین نشود.

مرحله چهارم: کاکا را بپزید

در یک تابه تفلون کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس با یک قاشق به اندازه کوکو کمی از مواد را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

بعد از اینکه مواد کمی خودش را گرفت مقداری از ترکیب گردو و دارچین را روی آن بریزید و درب تابه را برای یک دقیقه بگذارید. سپس مقدار دیگری از مایه کاکا را روی هر قسمت قرار دهید به طوری که کاملا سطح آن را بپوشاند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق زرشک 

نکات تکمیلی برای تهیه کاکای شکم پر:

می‌توانید به جای گردو از مغزیجات دیگر مانند پسته یا بادام درختی استفاده کنید.دقت داشته باشید که عسل را نمی‌توانید در این دسر جایگزین شکر کنید، زیرا حرارت دادن عسل ممکن است تولید سم کند.می‌توانید این دسر را به صورت یکدست در تابه پهن کنید و بعد از پخت به قطعات دلخواه برش بزنید.می‌توانید این دسر را در فر یا هواپز هم درست کنید.می‌توانید برای پف کردن بیشتر کاکا از بیکینگ پودر استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کاکای شکم پر را به شما آموزش دادیم. حتما این دسر خوشمزه را برای پذیرایی‌های عصرانه از مهمانان خود درست کنید و از طعم دلنشین آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید