طرز تهیه دمنوش آویشن و به + بهترین زمان مصرف

به یک میوه پاییزی پرخاصیت است که در کنار آویشن یک ترکیب قوی و غنی می‌شود. این دو ماده غذایی را می‌توانید به عنوان دمنوش دم کنید و در روزهای سرد برای تقویت بدن خود مصرف کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه دمنوش آویشن و به را به همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن دمنوش آویشن و به ابتدا به را بشویید و پوست بگیرید و به تکه‌های مربعی کوچک تقسیم کنید. سپس به خرد شده به همراه آویشن و زعفران در قوری بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد. در آخر دمنوش را از صافی رد کنید و به همراه عسل سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل آن را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش آویشن و به

برای درست کردن این دمنوش پرخاصیت به مواد زیر نیاز دارید:

به تازه¼ عددآویشن۱ قاشق ‌چایخوریآب جوش۲ لیوانعسلبه میزان دلخواهزعفرانبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 طرز تهیه دمنوش آویشن و به

مدت زمان آماده سازی: ۱۵-۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۱-۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: به را آماده کنید

ابتدا به را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به ۴ قسمت برش بزنید و یکی از قسمت‌ها را به تکه‌های مربعی کوچک تقسیم کنید.

تکه‌های به را در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش تخم کتان+بهترین زمان مصرف

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

آویشن و به را همراه زعفران در یک قوری بریزید و ۲ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید. سپس قوری را روی یک حرارت غیر مستقیم مانند وارمر قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش را از صافی رد کنید

بعد از دم کشیدن دمنوش، آن را از یک صافی رد کنید تا تکه‌های آویشن و به جدا شود. سپس در یک فنجان همراه عسل سرو کنید.

بهترین زمان مصرف برای دمنوش آویشن و به

بهترین زمان مصرف دمنوش با توجه به هدف شما از مصرف، متفاوت است. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم:برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن، بهتر است دمنوش را صبح به صورت ناشتا مصرف کنید.برای کاهش نفخ یا سنگینی معده، بهتر است دمنوش را نیم ساعت قبل از ناهار یا شام مصرف کنید.برای آرامش و کاهش استرس، بهتر است دمنوش را قبل از خواب میل کنید و خواب بهتر و راحتی هم داشته باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش گریپ فروت+ زمان مصرف

نکات تکمیلی برای تهیه دمنوش آویشن و به:

می‌توانید به جای زعفران از دارچین برای خوش‌عطر کردن استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید چند قطره لیمو ترش به دمنوش اضافه کنید.می‌توانید از به خشک شده هم استفاده کنید. می‌توانید به جای عسل از نبات به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.مصرف این دمنوش به دلیل داشتن طبع گرم، در روزهای سرد سال مناسب‌تر است.سعی کنید بیشتر از ۲ فنجان از این دمنوش روزانه مصرف نکنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دمنوش آویشن و به را به همراه بهترین زمان مصرف آن آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما در روزهای سرد پاییزی این دمنوش گرم را مصرف کنید تا از خواص آن بهره‌مند شوید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید