بهترین روش فریز کردن کرفس با ماندگاری طولانی

فریز کردن کرفس، بهترین راه برای نگهداری طولانی‌مدت این سبزی پرخاصیت است. با استفاده از این ترفند می‌توانید کرفس را ماه‌ها تازه نگه دارید و در هر زمانی که نیاز داشتید، به آن دسترسی داشته باشید. در این بخش از مجله اکالا به معرفی بهترین روش فریز کردن کرفس با ماندگاری طولانی می‌پردازیم.

برای فریز کردن کرفس، ابتدا آن را به خوبی بشویید و قسمت‌های اضافی را جدا کنید. سپس کرفس را به اندازه دلخواه خرد کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بلانچ کنید. بعد از خشک کردن کامل، کرفس‌ها را به صورت تک لایه روی سینی فر بچینید و در فریزر قرار دهید. سپس، کرفس‌های منجمد را در کیسه‌های فریزر قرار داده و تاریخ بزنید. کرفس فریز شده را می‌توانید تا ۱۸ ماه در فریزر نگهداری کنید. برای مطالعه این روش به صورت مرحله به مرحله، در ادامه با ما همراه باشید.

چگونه کرفس را برای مدت طولانی فریز کنیم؟

در ادامه، بهترین روش فریز کردن کرفس برای مدت طولانی را برای شما شرح خواهیم داد:

مرحله اول: آماده‌سازی کرفس

برای شروع باید کرفس‌ها را به خوبی بشویید. قسمت‌های اضافی مانند برگ‌ها و قسمت‌های سفید رنگ را جدا کنید. همچنین، رشته‌های سفت یا قسمت‌هایی که خراب شده‌اند را نیز دور بریزید.

مرحله دوم: خرد کردن کرفس

کرفس‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر قصد دارید از کرفس فریز شده در سوپ یا خورش استفاده کنید، بهتر است آن را ریزتر خرد کنید.

بیشتر بخوانید: ترفند فریز کردن گوجه فرنگی

مرحله سوم: بلانچ کردن

برای حفظ بهتر رنگ و طعم کرفس، می‌توانید آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. پس از جوشاندن، بلافاصله کرفس را به ظرف آب یخ منتقل کنید تا فرآیند پخت متوقف شود.

مرحله چهارم: خشک کردن

کرفس‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. با استفاده از حوله کاغذی یا پارچه تمیز، کرفس را کاملا خشک کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای تازه نگه داشتن کرفس برای مدت طولانی

مرحله پنجم: فریز کردن اولیه

کرفس‌های خشک شده را به صورت یک لایه روی سینی فر و با فاصله از هم بچینید. سینی را به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا کرفس‌ها به طور کامل منجمد شوند.

مرحله ششم: بسته‌بندی و نگهداری

کرفس‌های منجمد را به کیسه‌ فریزر یا زیپ کپ منتقل کنید و هوای اضافی داخل کیسه‌ را خارج کنید. کرفس‌های فریز شده را می‌توانید به مدت حداکثر ۱۸ ماه در فریزر نگهداری کنید.

توجه: روی کیسه‌ها تاریخ فریز کردن را بنویسید تا بتوانید به راحتی تاریخ مصرف آن را پیگیری کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا به معرفی بهترین روش فریز کردن کرفس با ماندگاری طولانی پرداختیم. با استفاده از این روش، می‌توانید از خواص بی‌نظیر کرفس در تمام طول سال بهره‌مند شوید و دیگر نگران خراب شدن آن نباشید. کرفس فریز شده برای انواع غذاهای پخته شده مانند سوپ و خورش بسیار مناسب است و نیازی به یخ‌زدایی ندارد.

منبع: allrecipes

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

مطالب مفید