طرز تهیه دمنوش بابونه و به+ بهترین زمان مصرف
بابونه یک گیاه مفید با طبعی گرم و خشک است که در کنار میوه به تبدیل به یک معجون شگفت انگیز برای آرامش و بهبود مشکلات گوارشی میشود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دمنوش بابونه و به و همچنین بهترین زمان مصرف این دمنوش آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای تهیه دمنوش بابونه و به باید به را بشویید و ۱/۳ آن را خرد کنید و در قوری بریزید. در ادامه مقداری بابونه خشک و در صورت تمایل کمی بهار نارنج خشک شده به قوری اضافه کنید. قوری را با آب جوش پر کنید و آن را روی بخار کتری قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه دمنوش شما آماده است. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل آن را بخوانید.
مواد لازم دمنوش بابونه و به
به۱/۳ میوهبابونه۱ قاشق غذاخوریبهار نارنج (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه دمنوش بابونه و به
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
درجه سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲ نفر
مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید
برای شروع باید به را بشویید و پرزهای روی آن را به طور کامل تمیز کنید. در ادامه ۱/۳ آن را خرد کنید و در قوری بریزید. مقداری بابونه و بهار نارنج خشک به قوری اضافه کنید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید. اضافه کردن بهار نارنج به این دمنوش اختیاری است و موجب خوش عطر شدن آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه
مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید
قوری را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد و آماده شود. سپس مقداری از دمنوش را در فنجان بریزید و میل کنید.
بهترین زمان مصرف چای بابونه و به
دمنوش بابونه و به تاثیر فوقالعادهای بر آرامش و تجربه یک خواب راحت دارد. اگر شبها خوب نمیخوابید، بهتر است حدود ۴۵ دقیقه قبل از خواب یک فنجان از این چای بنوشید.برای این که در طول روز احساس آرامش بیشتری داشته باشید و استرس را از خود دور کنید، میتوانید صبحها از این دمنوش استفاده کنید.دمنوش بابونه و به برای رفع اضطراب و استرس مفید است و از همین رو میتوانید هر زمان که احساس اضطراب دارید نیز از آن استفاده کنید.از آن جایی که دمنوش بابونه و به ضد التهاب است و به درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، میتواند در دوران سرماخوردگی نیز روزانه ۱ تا ۲ فنجان از این دمنوش استفاده کنید.میتوانید صبحها ناشتا از دمنوش بابونه و به برای کاهش وزن و کاهش اشتها استفاده کنید. استفاده از این دمنوش به صورت ناشتا موجب افزایش چربی سوزی و تقویت معده میشود و اشتهای شما را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید: روش دم کردن به دانه+ بهترین زمان مصرف
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دمنوش بابونه و به
برای تهیه این دمنوش میتوانید از مقداری به لیمو نیز استفاده کنید.برای تهیه این دمنوش نیازی به جدا کردن پوست به نیست و بهتر است آن را با پوست استفاده کنید تا دمنوش شما خوش عطرتر شود.اگر به میوه به تازه دسترسی ندارید، برای تهیه این دمنوش میتوانید از به خشک شده نیز استفاده کنید.برای خوش عطر شدن این دمنوش میتوانید از مقداری هل و گل محمدی خشک نیز استفاده کنید.اضافه کردن یک قاشق سرکه سیب به این دمنوش موجب از بین رفتن طعم تلخ بابونه و همچنین افزایش چربی سوزی میشود. در صورتی که از سرکه سیب استفاده میکنید، باید صبر کنید تا دمنوش شما کمی خنک شود و سپس یک قاشق سرکه سیب طبیعی به آن اضافه کنید.برای شیرین کردن این دمنوش میتوانید مقداری عسل یا نبات به آن اضافه کنید.در مصرف دمنوش بابونه و به زیاده روی نکنید، اما به طور کلی میتوانید از این دمنوش تا ۴ فنجان در روز استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه دمنوش بابونه و به و همچنین روش مصرف این دمنوش اشاره شد. اگر تجربه درست کردن یا استفاده از این دمنوش را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…