طرز تهیه لبو پخته به روش بازاری + نکات و ترفندها

لبو پخته یکی از خوراکی‌های محبوب و سنتی است که در پاییز و زمستان طرفدارن زیادی دارد. تهیه لبو به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست. شما در این روش تهیه می‌توانید میزان شیرینی یا ترشی آن را مطابق ذائقه‌تان تنظیم کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه لبو پخته به روش بازاری را به همراه تمام نکات مهم و فوت و فن‌هایش به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش تهیه

لبوها را شسته، پوست‌گیری و به اندازه‌های یکسان خرد کنید. لبوهای خرد شده را به همراه تکه‌های پوست لبو در قابلمه با مقدار کافی آب بجوشانید و پس از ۳۰ دقیقه پوست‌های لبو را جدا کنید. سپس شکر، نبات و دانه‌های به را اضافه کنید. مواد را روی حرارت کم به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید و لبوها را با برگ نعنا تازه و به دلخواه با نمک، فلفل یا آبلیمو سرو کنید. در ادامه مطلب یا ما همراه باشید.

مواد لازم برای لبو پخته به روش بازاری

لبو۱ کیلوگرمشکر۲۰۰ گرمنبات۱۰۰ گرمدانه میوه به۳-۴ عددآببه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه لبو پخته به روش بازاری

مدت زمان آماده سازی: ۳-۴ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی لبو

لبوها را به خوبی زیر آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شوند.

با کمک پوست گیر و چاقوی تیز سر و ته لبوها را ببرید. سپس، پوست آن‌ها را بگیرید. تا آماده‌ی پخت شوند.

مرحله دوم: خرد کردن لبو

لبوها را به اندازه‌های یکسان خرد یا حلقه‌حلقه کنید تا در زمان پخت، یکنواخت و سریع‌تر نرم شوند.

بیشتر بخوانید: راز خوشرنگ شدن لبوهای بازاری

مرحله سوم: پخت اولیه لبو

لبوهای خرد شده را در قابلمه مناسب بریزید و به اندازه‌ای آب به قابلمه اضافه کنید تا سطح لبوها را بپوشاند.

آب کافی باعث می‌شود لبوها به طور یکنواخت پخته شوند.

در همین مرحله پوست لبوها را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید لبوها به مدت حدود ۳۰ دقیقه نیم‌پز شوند. سپس پوست‌های لبو را از قابلمه خارج کنید.

مرحله چهارم: افزودن شکر، نبات و دانه به

شکر، نبات و دانه‌های به را به قابلمه اضافه کنید. این مواد به ایجاد طعم شیرین و ترش خاص لبو پخته کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو خوشرنگ بدون یک قطره آب

مرحله پنجم: پخت نهایی لبو

قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید مواد به مدت ۲ تا ۳ ساعت به آرامی پخته و نرم شوند.

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف سرو گذارید.

با چند برگ نعنا تازه تزیین و به دلخواه با نمک، فلفل سیاه یا آبلیمو میل کنید.

نکات و ترفندها برای خوشمزه‌تر شدن لبو پخته

در ادامه به چند نکته کلیدی برای خوشمزه‌تر شدن لبو پخته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

انتخاب لبوهای تازه و سالم پایه‌ای برای پخت لبو‌های خوشمزه است. لبوهایی که تپل و سفت هستند و رنگ آن‌ها زرشکی پررنگ است، بهترین انتخاب برای پخت هستند.. لبوهای قدیمی‌تر ممکن است نرم‌تر و آب‌دارتر باشند.میزان شکر و نبات را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. می‌توانید با افزایش یا کاهش این مواد، طعم لبوهای پخته را به دلخواه شیرین‌تر یا ترش‌تر کنید.افزودن دانه‌های میوه به عطر و رنگ ویژه‌ای به لبوها می‌بخشد.پخت لبو با حرارت ملایم و آهسته باعث می‌شود تا لبوها به طور یکنواخت کاملا مغز پخته و خوش طعم شوند.افزودن مقداری آبلیمو یا سرکه به آب پخت لبو می‌تواند به حفظ رنگ زرشکی آن کمک کند و از تغییر رنگ جلوگیری کند. این مواد همچنین طعم لبو را به‌ طور ملایمی افزایش می‌دهند.استفاده از قابلمه‌ها و ظروف پخت مناسب می‌تواند تأثیر زیادی بر پخت لبوها داشته باشد. زیرا این ظروف باعث توزیع یکنواخت حرارت می‌شوند و از سوختگی لبوها جلوگیری می‌کنند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت این نکات، می‌توانید تجربه‌ای لذت‌بخش و دلپذیر از تهیه لبوهای پخته به دست آورید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید