طرز تهیه چای زعفرانی+ زمان مصرف و نکات
چای سیاه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیهای گرم است. برای داشتن عطر و طعم بیشتر، چای سیاه را با مواد دیگری ترکیب میکنند که یکی از آنها زعفران است. زعفران جدای از خواصی که دارد، عطر و طعم بینظیری به چای میبخشد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه چای زعفرانی را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن چای زعفرانی ابتدا زعفران را بسابید تا پودر شود و با کمی آب جوش ترکیب کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دم بکشد. چای سیاه را همراه آب جوش در قوری بریزید سپس هل و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. قوری را روی کتری یا سماور قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه چای را همراه عسل سرو کنید. در ادامه مطلب روش تهیه کامل این چای خوشطعم و آرامشبخش را بخوانید.
مواد لازم چای زعفرانی
زعفران پودر شدهنصف قاشق چایخوریچای سیاه۱ قاشق چایخوریآب جوش۲ لیوانهل۱ تا ۲ عددعسلبه میزان دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه چای زعفرانی
زمان آماده سازی: ۱۵-۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: زعفران را آماده کنید
ابتدا زعفران را در ظرف مناسب به صورت پودر درآورید. سپس ۲ قاشق غذاخوری آب جوش را در یک استکان کوچک بریزید و نصف قاشق چایخوری زعفران پودر شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در همان حالت بماند تا عطر و رنگ آن آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بابونه و به
مرحله دوم: چای را دم کنید
در یک قوری چای سیاه را بریزید و ۲ لیوان آب جوش را در آن بریزید. سپس زعفران دم کرده را همراه هل به آن اضافه کنید.
قوری را روی سماور یا کتری قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.
مرحله سوم: چای زعفرانی را سرو کنید
چای زعفرانی را در یک فنجان بریزید و به همراه عسل سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه چای زعفرانی
در این بخش به چند نکته تکمیلی برای تهیه چای زعفرانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بهتر است در مصرف زعفران زیادهروی نکنید، زیرا عطر و طعم قوی آن ممکن است روی طعم چای اثر بگذارد.میتوانید برای تنوع بیشتر، چند برگ خشک شده گل محمدی به چای اضافه کنید.اگر به دنبال چای ملایمتری هستید، میتوانید از چای سبز به عنوان جایگزین چای سیاه استفاده کنید.اگر قوری را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید، طعمها به خوبی با هم ترکیب میشود و در نتیجه چای خوشطعمتری خواهید داشت.میتوانید از خرما، نبات یا شکر هم به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.بهتر است این دمنوش را بیشتر از یک تا دو فنجان در روز مصرف نکنید، زیرا ممکن است باعث افت فشار خون شود.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه
بهترین زمان مصرف چای زعفرانی
بهترین زمان استفاده از چای زعفرانی به هدف شما از مصرف بستگی دارد. در ادامه به این موضوع میپردازیم.
اگر چای زعفرانی را صبح ناشتا میل کنید، انرژی روزانه شما بیشتر میشود و خلق و خوی شما را بهبود میبخشد. بهتر است بعد از صرف صبحانه آن را بنوشید تا به سیستم گوارشی هم کمک کند.برای رفع خستگی این چای را در ساعات ۳ تا ۵ عصر بنوشید. نوشیدن این چای احساس سنگینی و خستگی را در شما از بین میبرد و انرژی شما را تجدید میکند.یک ساعت قبل از خواب یک فنجان چای زعفرانی بنوشید تا استرس و بیخوابی شما از بین برود. این دمنوش میتواند کیفیت خواب شما را بالا ببرد و آرامشبخش باشد.نوشیدن چای زعفرانی همراه غذا باعث میشود تا مواد مغذی بیشتر جذب بدنتان شود.برای هضم بهتر غذا و کمک به عملکرد دستگاه گوارش، میتوانید این چای را بعد از وعدههای غذایی سنگین میل کنید.مصرف این دمنوش در موقعیتهای استرسزا و پرتنش به آرامش شما کمک میکند.مصرف این دمنوش در دوران قاعدگی، به تنظیم چرخه قاعدگی و کاهش درد کمک میکند.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چای زعفرانی به همراه بهترین زمان مصرف آن را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم مصرف این دمنوش خوشطعم و آرامشبخش را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.