طرز تهیه چای سفید؛ نكات خوشمزهتر شدن
چای سفید، یکی از محبوبترین و خاصترین انواع چای در دنیاست. این نوشیدنی سلطنتی که از قدیمالایام در دربار چین طرفداران بسیاری داشته، امروزه نیز در سراسر جهان محبوبیت فراوانی یافته است. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه شوید تا با طرز تهیه چای سفید و تمامی نکات خوشطعم شدن آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای تهیه یک فنجان چای سفید، ابتدا آب را تا حدود ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس، برگهای چای سفید را در قوری ریخته و آب گرم را به آن اضافه کنید. مدت زمان دم کشیدن چای را بین ۱ تا ۵ دقیقه بسته به سلیقه خود، تنظیم کنید. پس از گذشت زمان مورد نظر، چای را از صافی رد کرده و در فنجان بریزید. توجه داشته باشید که دمای آب و زمان دم کشیدن، دو عامل مهم در تعیین طعم و کیفیت چای سفید هستند. برای مطالعه طرز تهیه چای سفید، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم چای سفید
آب سرد۱۷۷ میلیلیتربرگ چای سفید۲ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه چای سفید
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقهمناسب برای: ۱ نفر
مرحله اول: گرم کردن آب
برای شروع باید آب را تا دمای حدود ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. میتوانید از دماسنج استفاده کنید یا کمی قبل از جوشیدن، آب را از روی حرارت بردارید. آب خیلی داغ باعث تلخ شدن چای میشود.
مرحله دوم: اضافه کردن چای
کمی از آب گرم را داخل قوری بریزید و آن را بچرخانید تا دمای قوری بالا رود. آب داخل قوری را خالی کنید و حدود ۲ قاشق چایخوری برگ چای سفید را در قوری بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای سبز و دارچین
مرحله سوم: دم کشیدن
آب گرم را به آرامی روی برگهای چای بریزید و درب قوری را بگذارید. زمان دم کشیدن چای سفید بسیار مهم است. برای طعم ملایمتر، ۱ تا ۲ دقیقه و برای طعم قویتر، ۳ تا ۵ دقیقه کافی است. هر ۳۰ ثانیه یکبار میتوانید طعم چای را تست کنید تا به دلخواهتان برسد.
مرحله چهارم: صاف کردن و سرو
پس از دم کشیدن، چای را از صافی رد کرده و در فنجان بریزید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای زعفرانی
نکات خوشمزهتر شدن چای سفید
برای خوشمزهتر شدن چای سفید به نکات زیر توجه کنید:
برای لذت بردن از طعم واقعی چای سفید، بهتر است از افزودنیهایی مانند شیر یا شکر استفاده نکنید. اما اگر تمایل دارید، میتوانید از عسل یا لیمو برای طعمدار کردن آن استفاده کنید.از آبی استفاده کنید که تصفیه شده یا معدنی باشد و فاقد هرگونه بو و طعم اضافی باشد. آب شیر ممکن است حاوی کلر یا مواد معدنی باشد که طعم چای را تحت تاثیر قرار دهد.میتوانید چای سفید را با گیاهانی مانند زنجبیل، نعناع، زردچوبه و … ترکیب کنید.برگهای چای سفید بسیار ظریف هستند. به همین دلیل، برای یک فنجان چای، ۲ قاشق چایخوری برگ چای کافی است.رنگ چای سفید بسته به زمان دم کشیدن میتواند از زرد کمرنگ تا نارنجی کمرنگ متغیر باشد.شما میتوانید چای سفید را سه مرتبه در روز مصرف کنید و بهترین زمان مصرف چای سفید بعد از هر وعده غذایی است.بهتر است به جای چای کیسهای، برگهای چای سفید را خریداری کنید تا از تمام خواص آن بهرهمند شوید.به طور کلی، چای سفید طعمی شیرین و ملایم دارد و زرد رنگ است که آن را از چای سبز و سیاه متمایز میکند.چای سفید میتواند به عنوان پایهای برای تهیه انواع نوشیدنیهای سرد و گرم مانند اسموتی، لاته و کامبوجا مورد استفاده قرار گیرد.از قوری چینی یا شیشهای استفاده کنید. این نوع قوریها، طعم واقعی چای را بهتر حفظ میکنند.بهترین دما برای دم کردن چای سفید حدود ۸۰ درجه سانتیگراد است. آب جوش، برگهای ظریف چای را میسوزاند و باعث تلخی آن میشود.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه چای سبز را به همراه تمامی نکات آن آموزش دادیم. این چای علاوه بر اینکه طعمی متفاوت و خاص دارد، خواص بیشماری نیز دارد. با رعایت نکات ارائه شده، میتوانید این چای جذاب را به شکلی اصولی دم کرده و میل کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.