طرز تهیه خوراک گل کلم + نکات و فوت و فن
خوراک گل کلم یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که با ترکیب گل کلم به عنوان ماده غذایی اصلی و مواد دیگر مانند مرغ، گوشت یا سبزیجات تهیه میشود. خوراک گل کلم بخاطر ارزش غذایی بالا و سبک بودن، یکی از غذاهای محبوب رژیمی است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراک مقوی را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای پخت خوراک گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک شدند سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیب زمینی را نگینی خرد کنید و همراه رب گوجه فرنگی و زردچوبه به مواد تابه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه هویج حلقه شده، گوجه فرنگی،سیر خلالی شده، فلفل دلمهای نگینی شده و گل کلم خرد شده را همراه فلفل سیاه و پاپریکا به ترکیب داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید برای ۴۰ تا ۶۰ دقیقه مواد با درب بسته و حرارت ملایم بپزند. در ادامه مطلب روش پخت کامل این خوراک خوشمزه را با جزئیات بخوانید.
مواد لازم خوراک گل کلم
پیاز بزرگ۱ عددسینه مرغ۳۰۰ گرمسیب زمینی متوسط۲ عددگل کلم۳۰۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی متوسط ۲ عددفلفل دلمهاینصف عددهویج۲ عددسیر۴ حبهفلفل قرمز⅕ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱ قاشق چایخورینمک۳ قاشق چایخوریزردچوبه۲ قاشق چایخوریپاپریکا۲ قاشق چایخوریآب جوش۲ لیوان
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه خوراک گل کلم
مدت زمان آماده سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: پیاز را تفت دهید
پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی شده را تفت دهید تا سبک شوند.
مرحله دوم: مرغ را تفت دهید
سینه مرغ را به قطعات کوچک مربعی تقسیم کنید، سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم: سیب زمینی را اضافه کنید
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آنها را همراه زردچوبه به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: به مواد رب بزنید
وسط تابه را به حالت دایرهای خالی کنید و رب را در آنجا بریزید تا روغن، رنگ رب را جذب کند.
مرحله پنجم: فلفل دلمه و گوجه فرنگی را اضافه کنید
فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و همراه فلفل سیاه در تابه بریزید و مواد را هم بزنید تا رب با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله ششم: سیر و هویج را اضافه کنید
در این مرحله هویجها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس سیر را به صورت خلالی خرد کنید و همراه هویجهای حلقهای، فلفل قرمز و نمک به مواد داخل تابه اضافه کنید.
مرحله هفتم: گل کلم را آماده کنید
گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کنید و زیر آب سرد بگیرید، سپس آبکش کنید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد به مواد داخل تابه اضافه کنید.
پاپریکا و آب جوش را در تابه بریزید و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حداقل برای ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
نکات و فوت و فن برای تهیه خوراک گل کلم
در ادامه نکات و فوت و فنهای مهم برای تهیه این غذا را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
سعی کنید از گل کلمهای سفید و بدون لکه استفاده کنید و آنها را به تکههای کوچک تقسیم کنید تا راحتتر بپزند.بهتر است برای خوشطعمتر شدن مرغ، یک ساعت آن را با کمی آبلیمو، زعفران و ادویه طعمدار کنید.پیش پخت کردن گل کلم بوی خامی آن را میگیرد و بافت آن را نرمتر میکند. برای این کار ۳ تا ۵ دقیقه گل کلم را همراه کمی نمک بجوشانید. سپس برای چند دقیقه با کمی روغن تفت دهید.میتوانید برای خامهای شدن خوراک گل کلم، چند قاشق ماست یونانی یا خامه به آن اضافه کنید.استفاده از ادویههایی مانند گرام ماسالا، دارچین و پودر کاری عطر و طعم خاصی به خوراک گل کلم میدهد.در آخر پخت میتوانید کمی آبلیمو یا سرکه سفید به خوراک اضافه کنید.خوراک گل کلم را میتوانید با نان یا برنج ساده سرو کنید.خوراک گل کلم بدون مرغ یک غذای غنی و خوشمزه برای افراد گیاهخوار است.برای تزئین غذا میتوانید از جعفری خرد شده، کنجد یا ماست طعمدار استفاده کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه خوراک گل کلم را همراه نکات و فوت و فن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای مقوی و رژیمی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.