نقش ارزنده زنجیرههای غذایی در توسعه استان گلستان
اقتصاد آنلاین؛ گروه استان ها_ محمدصادق خیاطیان یزدی عصر امروز در جمع شرکتهای دانش بنیان گلستانی، اظهار کرد: با توجه به اینکه گلستان ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه تولیدات مواد غذایی از جمله گوشت سفید مرغ را دارد، لذا با ایجاد زنجیرههای متعدد غذایی با استفاده از دانش شرکتهای فناور و شناسایی مشکلات میتواند زمینه توسعه زنجیرههای غذایی متعددی را فراهم آورد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعال هستند که ۷۰ درصد این شرکتها نوپا بوده و نیاز به حمایت دارند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: اگر چه از همه آنها حمایت ویژه انجام شده است، اما میدانیم که رسیدن به توسعه در سطوح بالا نیازمند حمایتهای تسهیلاتی بیشتری است.
وی افزود: بخش خصوصی به عنوان پیشران حمایت از شرکتهای دانشبنیان در این سالها ورود خوبی داشته، اما حمایتهای دولت از این بخش و صندوقهای پژوهش و نوآوری در استانها بر افزایش سرمایه آن نیز خواهد افزود. خیاطیان اظهار کرد: در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان گلستان، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز مبلغ ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۶۰ درصد شرکتهای دانشبنیان استان گلستان موفق شدهاند از خدمات متنوع صندوق نوآوری بهرهمند شوند و در جریان این سفر، ضریب نفوذ صندوق به ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد.
خیاطیان گفت: درخواست ۲۵ شرکت دانشبنیان نوپا استان به صورت خاص توسط کارشناسان صندوق مورد ارزیابی قرار گرفته و تسهیلات برای این شرکتها مصوب شد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان گلستان، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز مبلغ ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها در نظر گرفته است.