5 واقعیت برای پخت ذرت شیرین در کمترین زمان که نمیدانستید + بهترین روش کدام است؟
راهنماتو- چه چیزی بهتر از گاز زدن یک ذرت شیرین و آبدار در یک روز سرد پاییزی است؟ اما سریعترین و بهترین روش پخت آن چیست؟
به گزارش راهنماتو، پختن ذرت به طوری که هم مغز آن نرم و شیرین شود و هم پوست آن به راحتی جدا شود، میتواند کمی چالشبرانگیز باشد. ما برای حل این مشکل، 5 روش مختلف پخت ذرت را آزمایش کردیم تا بهترین و سریعترین روش را برای شما پیدا کنیم. از کباب کردن مستقیم روی آتش گرفته تا پختن در مایکروویو، هر روشی را که فکرش را بکنید امتحان کردیم. در این مقاله از راهنماتو، نتایج آزمایشهایمان را با شما به اشتراک میگذاریم تا شما هم بتوانید در خانه از یک ذرت شیرین و خوشمزه لذت ببرید. با ما همراه باشید تا بهترین روش پخت ذرت را بیابید و از این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید که میتواند حتی یک وعده غذایی سالم باشد.
اولین روش پخت ذرت شیرین: مایکروویو
زمان کل: 5 دقیقه
درباره این روش: در ابتدا نسبت به پختن ذرت در مایکروویو شک داشتم، اما با توجه به بیش از 500 نظر و میانگین امتیاز 5 ستاره، تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ذرتهای کامل و بدون برگ را در حولههای کاغذی مرطوب پیچیده، روی یک بشقاب قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در مایکروویو بگذارید. همین!
نتیجه: ذرت خشک و چروکیده شد. با وجود اینکه در حوله کاغذی مرطوب پیچیده شده بود، دانههای ذرت خشک شدند، کوچک شدند و به دانههای کوچکی شبیه ذرت بو داده تبدیل شدند. در حین پخت، صدای پاپکردن ذرت را هم میشنیدم. ذرت بسیار ناامیدکننده بود و حتی کره فراوان هم نتوانست آن را نجات دهد.
نتیجهگیری: اگرچه پخت ذرت در مایکروویو سریعترین و آسانترین روش است، اما ارزش زمانی که صرفهجویی میکند را ندارد. ذرت خشک میشود و تقریباً غیرقابل خوردن میشود.
روش دوم پخت ذرت شیرین: کباب کردن بدون برگ ذرت
زمان کل: 20 دقیقه
درباره این روش: این روش به نظر سادهترین راه برای کباب کردن ذرت میآمد. فقط کافی بود گریل را به مدت 10 دقیقه گرم کنیم، ذرتهای بدون برگ را مستقیماً روی گریل قرار دهیم و به مدت 10 دقیقه کباب کنیم و مرتباً بچرخانیم تا نسوزد. بهعنوان کسی که عاشق ذرت کبابی سوخته است، مشتاق بودم این روش را امتحان کنم.
نتیجه: کباب کردن مستقیم ذرت بدون هیچ مانعی باعث چروکیده شدن و سوختن دانهها شد. دانهها به شدت کوچک شدند و خوردن آنها سخت شد. تمام رطوبت خود را از دست دادند و تردی و شادابی خود را از دست دادند. ذرت سوخته، خشک و بسیار ناامیدکننده بود.
نتیجهگیری: ذرت نمیتواند در برابر حرارت مستقیم گریل مقاومت کند. حرارت بسیار زیاد است و باعث سوختن و خشک شدن ذرت میشود. توصیه نمیکنم ذرت را بدون هیچ مانعی، مانند فویل یا برگ ذرت، کباب کنید.
روش سوم پخت ذرت شیرین: زودپز
کل زمان: ۱۵ دقیقه
درباره این روش: به عنوان یک طرفدار بزرگ زودپز، مشتاق بودم این روش پخت ذرت را امتحان کنم. ابتدا ذرتها را پوست گرفته و نصف میکنید، سپس آنها را به صورت عمودی روی سبد بخار داخل زودپز میچینید. با فشار بالا به مدت ۵ دقیقه بپزید، فشار را سریع رها کنید و آنها را بیرون بیاورید. دستور پخت پیشنهاد میکند کره را در سبد هنوز گرم ذوب کنید و روی ذرتها بریزید، بنابراین دقیقاً همین کار را کردم.
نتیجه: ذرتها شبیه به ذرت آبپز با دانههای پر و آبدار و زرد روشن شدند. خشک نشدند و نرم شدند بدون اینکه بیش از حد پخته یا له شوند. اضافه کردن کره ذوب شده روی آن یک لمس خوب بود و ذوب کردن آن در زودپز یک راه آسان برای جلوگیری از کثیف شدن ظرف دیگر بود. این روش یک نسخه ساده و خوشمزه از ذرت را به دست داد. ساده و بدون دردسر بود.
نتیجه گیری: اگر وقت کم دارید (و زودپز دارید) این روش یک گزینه عالی است. ذرت خوشمزه و سادهای تولید میکند که نرم و مرطوب است. این یک تکنیک ساده و بدون دردسری است که تمیز کردن را آسان میکند.
روش چهارم پخت ذرت شیرین: پیچیده شده در فویل و کباب شده
کل زمان: ۱۵
درباره این روش: این روش از فویل برای ایجاد یک سد بین ذرت و گریل استفاده میکند تا از سوختن و خشک شدن آن جلوگیری کند. ابتدا ذرتها را پوست گرفته و هر کدام را با کمی کره داخل فویل میپیچید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه مستقیماً روی گریل بپزید، سپس آنها را باز کرده و سرو کنید.
نتیجه: ذرتها کاملاً پخته و ترد شدند. نرم، زرد روشن و مرطوب بودند. در قسمتهایی که با گریل تماس داشتند کمی قهوهای رنگ شده بود، اما در کل زرد روشن باقی ماند. با این حال، طعم آن کمی بیمزه بود. اصلاً طعم کبابی نداشت. طعم دودی یا سوختهای نداشت و فقط طعم ذرت بخارپز با کمی کره را داشت. بد نبود؛ فقط به اندازه دلخواهم طعمدار نبود.
نتیجه گیری: این روش ذرت نرم و آبدار تولید میکند، اما فاقد طعم دودی عمیقی است که معمولاً از گریل میگیرید. خوب بود، اما با وجود تلاش بیشتر، بهتر از ذرت آبپز نبود. این روش احساس شد که هدر دادن وقت و فویل است.
روش پنجم پخت ذرت شیرین: پختن در قابلمه کرهای
کل زمان: ۱۵
درباره این روش: ذرت حمام کرهای تقریباً دقیقاً همان چیزی است که به نظر میرسد. یک قابلمه بزرگ شیر یا آب را به جوش میآورید، مقدار زیادی کره اضافه میکنید و خوشههای ذرت پوستکنده را در آن میجوشانید تا نرم شوند. این دستور پخت بیش از ۲۰۰ نظر دارد و بیش از ۱۰۰۰۰۰ بار به اشتراک گذاشته شده است، بنابراین امید زیادی به آن داشتم. گذشته از این، ذرت جوشانده شده در کره چقدر میتواند بد باشد؟
نتیجه: ذرت کاملاً پر، پوشیده شده با مقدار مناسبی کره و نرم بدون له شدن بود. پختن ذرت در مجموع حدود هشت دقیقه طول کشید و نیازی به هم زدن آنها یا اطمینان از اینکه کاملاً غوطهور باشند نداشتم. فقط اجازه دادم کار خودشان را انجام دهند. اگرچه مطمئن نیستم شیر چیزی اضافه کرده باشد. نتوانستم طعم آن را بچشم، بنابراین ممکن است افزودن آن ارزش نداشته باشد. همچنین توصیه میکنم یک خرج نمک خوب به حمام کرهای اضافه کنید – یا اگر احساس جسارت میکنید، از کره نمکی استفاده کنید.
نتیجه گیری من: اضافه کردن کره به حمام آب روش خوبی برای اضافه کردن طعم اضافی به ذرت شماست. خوشهها را با یک لایه نازک کره میپوشاند و ذرت کاملاً براق، کرهای و غنی را برای شما به جا میگذارد. مطمئن نیستم شیر چیزی اضافه کرده باشد، بنابراین ممکن است بهتر باشد فقط یک تکه کره را در آب نمک جوشانده بیندازید.
پست قبلیقیمت دوج کوین امروز چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳
پست بعدیکی بیت کوین بخریم؟