طرز تهیه ژله انار شب یلدا مخصوص؛ به ۴ روش
اگر بهدنبال یک دسر شب یلدا جدید و متفاوت هستید، پیشنهاد میکنیم که این ژله انار و پودینگ را حتما امتحان کنید.
به گزارش خبرآنلاین، این دسر لایهلایه با ترکیب رنگهای قرمز و سفید نهتنها جلوهی زیبایی به میز یلدای شما میدهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم میزند.
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ¼ پیمانه
ژله انار یک بسته
دانه انار یک پیمانه
خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) بهمقدار لازم
ژله برای شب یلدا با انار
دستورالعمل:
در مرحلهی اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
سپس مخلوط بهدست آمده را بهمدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه روی لبههای قابلمه حباب تشکیل شود.
در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و بهآرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
مخلوط پودینگ را در ظرفهای دسر مد نظرتان تقسیم کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
در همین حین بهسراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و بهخوبی مخلوط نمایید.
بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چایخوری دانهی انار بریزید.
سپس ژلهی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانههای انار بریزید.
مجددا ظروف دسر را بهمدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
در نهایت برای تزئین، میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.
مینی ژله انار برای شب یلدا
این مینیژلهها سادهترین و راحتترین ژله برای شب یلدا با انار است که میتوانید در خانه درست کنید. از آن مهمتر خوردنش هم برای مهمانان بدون دردسر است و نظر همه را جلب میکند.
مواد لازم
آب انار طبیعی ۲۷۵ میلیلیتر
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
روغن نارگیل (اختیاری) به مقدار کم
مینی ژله – ژله شب یلدا با انار ساده
دستورالعمل:
آب انار طبیعی را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت کنید که آب انار نباید جوش بیاید.
پس از گرم شدن آب انار، شعله را خاموش کنید و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس قاشق دوم ژلاتین را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
قالبهای سیلیکونی را با اسپری روغن نارگیل چرب کنید. این کار باعث میشود ژلهها بهراحتی از قالب جدا شوند.
مخلوط آب انار و ژلاتین را در یک لیوان مدر بریزید تا سرد شود. سپس به آرامی و با دقت، مخلوط را در قالبهای سیلیکونی بریزید.
برای ایجاد تنوع در شکل و اندازه ژلهها، میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید.
قالبها را روی یک سینی قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژلهها کاملاً سفت شوند.
پس از گذشت زمان تعیین شده، ژلهها را به آرامی از قالب جدا کنید.
ژله شب یلدا با انار و میوههای پاییزی
اگر بهدنبال طرز تهیه ژله انار برای شب یلدا به شکلی متفاوت هستید، این زلهی رنگارنگ را به شما پیشنهاد میدهیم که از ترکیب ژله، دانههای انار و میوهای رنگارنگ پاییزی مثل خرمالو، سیب و… درست میشود.
مواد لازم
ژلاتین بدون طعم ۴ بسته
آب سیب طبیعی ۴ پیمانه
شکر یا عسل به مقدار لازم برای تنظیم شیرینی ژله
دانه انار ۲ پیمانه
خرمالو رسیده ۴۵۰ گرم
گلابی یا سیب (یا ترکیبی از هر دو) ۶۸۰ گرم
انگور قرمز یا بلوبری ۶۸۰ گرم
ژله شب یلدا با انار و میوههای پاییزی
دستورالعمل:
ژلاتین بدون طعم را با ۱ پیمانه آب سیب مخلوط کرده و چند دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.
۳ پیمانه باقیمانده آب سیب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.
ژلاتین نرم شده را به آب سیب جوشیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. در صورت نیاز، برای شیرینتر شدن ژله، به مقدار لازم شکر یا عسل اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط ژله کمی خنک شود.
میوهها را بشویید و به قطعات کوچک و یکدست خرد کنید.
میوههای خرد شده را بههمراه انار دانه شده، بهترتیت دلخواه و لایهلایه در قالب بچینید. سپس ژلهی آماده شده را روی آنها بریزید.
قالب ژله را به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً سفت شود.
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
یک کاسه بزرگ را تا لبه با آب گرم پر کنید. قالب ژله را بهمدت ۱۵ ثانیه در آب گرم قرار دهید و سپس خارج کنید.
با نوک انگشتان خیس یا نوک چاقو، اطراف ژله را از قالب جدا کنید.
یک بشقاب را روی قالب قرار داده و قالب را برگردانید.
بهآرامی به قالب ضربه بزنید تا ژله از قالب جدا شود.
ژله انار با موس شکلاتی
بهدنبال یک ژله شب یلدا با انار خاص و متفاوت هستید؟ ژله انار و موس شکلاتی را امتحان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را نیز به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای موس شکلاتی
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
شیر نارگیل یک و ¼ پیمانه
شکر ۲ قاشق چایخوری
پودر آگار آگار یک قاشق چایخوری
عصاره پرتقال ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ژله انار
آب انار ½ پیمانه
شکر ½ قاشق چایخوری
پودر آگار آگار ¾ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین
شکلات تلخ رنده شده به مقدار دلخواه
دانههای انار به مقدار دلخواه
زله انار با موس شکلاتی برای شب یلدا
دستورالعمل:
شکلات خرد شده، شیر نارگیل، شکر، پودر آگار و عصاره پرتقال را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
وقتی که مخلوط موس به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط موس خنک شود، سپس آن را بهطور مساوی در لیوانهای مورد نظرتان تقسیم کنید.
لیوانها را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا موس سفت شود.
برای درست کردن ژله انار، آب انار، شکر ارگانیک و پودر آگار را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. وقتی که مخلوط ژله جوشید، حرارت را کم کنید.
به هم زدن ادامه دهید تا شکر و پودر آگار کاملاً حل شوند.
اجازه دهید مخلوط ژله نیز بهمدت ۵ دقیقه خنک شود.
سپس ژله آماده شده را روی لایه موس شکلاتی سفت شده در لیوانها بریزید.
لیوانها را مجدداً در یخچال قرار دهید تا ژله نیز سفت شود.
در آخر پس از درست شدن دسر، سطح آن را با شکلات تلخ رنده شده و دانههای انار تزئین کنید.