طرز تهیه کیک لبو + نکات و فوت و فن
کیک لبو یکی از انواع کیکهای پاییزی بسیار جذاب و خوشمزهای است که رنگ و لعاب متفاوتی دارد. این کیک به راحتی و با مواد اولیه در دسترسی تهیه میشود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کیک لبو را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
لبو را پس از شستن، پوست بگیرید و آن را پوره کنید. سپس آب صاف لبو را تهیه کنید. کره نرم شده را با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به هم زنید تا ترکیب کرمی و پف دار شود. سپس تخممرغها را یکی یکی به ترکیب فوق اضافه و مواد را به هم زنید. آب لبو را به مایه کیک بیفزایید. مواد خشک را با هم ترکیب و از الک رد کنید. خمیر آماده شده را در قالب چرب شده بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید و پس از خنک شدن، کیک را با پودر قند یا میوههای تازه تزیین کنید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم کیک لبو
آرد سفید۲۵۰ گرمشکر۱۰۰ گرمکره نرم شده۲۰۰ گرمتخ مرغ۴ عددبیکینگ پودر۲ قاشق چایخوریوانیل۲ قاشق چایخوریآب لبو۱ پیمانهنمک۱/۴ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل پخت کیک لبو
مدت زمان آماده سازی: ۵۰-۶۰ دقیقهمناسب برای: ۵-۶ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آماده سازی آب لبو
لبو را بشویید و پوست بگیرید. با کمک میکسر، خردکن یا غذاساز آن را پوره و له کنید.
پوره لبو را از صافی یا آبکش کوچکی رد کنید تا آب صاف و زلالی از لبو حاصل شود.
مرحله دوم: ترکیب کره، شکر و وانیل
کره نرم شده را در کاسه بزرگی بریزید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.
ابتدا با دور کند همزن مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس با دور تند همزن برقی ۵-۷ دقیقه مواد را به خوبی به هم زنید تا کره کرمی و پفکی شکل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک انار یلدایی
مرحله سوم: اضافه کردن تخممرغ
تخممرغها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به هم زنید تا تخممرغ کاملاً با مخلوط ترکیب شود.
مرحله چهارم: افزودن آب لبو
آب لبو را به ترکیب مایه کیک اضافه کنید.
همزن را خاموش کنید و با کمک لیسک به صورت دورانی مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: آماده سازی و ترکیب مواد خشک
در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، پودر بیکینگ و نمک را با هم ترکیب کنید و ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.
مواد خشک را طی چند مرحله به مایه کیک بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مواد را به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گریپ فروت
مرحله ششم: آمادهسازی قالب کیک و فر
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا فر به خوبی پیش گرم شود.
قالب کیک را با کره چرب کنید یا با کاغذ روغنی پوشش دهید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله هفتم: ریختن خمیر در قالب
خمیر آماده شده را به آرامی در قالب کیک آماده شده بریزید و قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
مرحله هشتم: پخت کیک
قالب کیک را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.
برای بررسی پختگی، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
پس از پخت کامل کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود.
سپس آن را روی یک توری خنککننده منتقل کنید تا کاملاً سرد شود.
شما میتوانید با پودر قند، شکلات ذوب شده، خامه یا میوههای تازه کیک لبو خوش رنگ و جذابتان را تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خرمالو خانگی
نکات مهم برای خوشمزهتر شدن کیک لبو
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن کیک لبو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد اولیه کیک را قبل از شروع به کار در دمای محیط قرار دهید تا بهتر با هم ترکیب شوند.کره و شکر را به خوبی هم بزنید تا ترکیب کرمی و پفدار ایجاد شود، حتما در این مرحله چند بار ظرف را دور گیری کنید.قالب با قطر مناسب و پوشش نچسب به کیک کمک میکند که به راحتی از قالب خارج شود.باز کردن فر در حین پخت میتواند باعث افت کیک شود.قبل از خارج کردن کیک از قالب اجازه دهید کیک چند دقیقه در قالب خنک شود.از دمای دقیق فر اطمینان حاصل کنید تا کیک به خوبی پخته شود.الک کردن آرد و بیکینگ پودر باعث افزایش حجم کیک و جلوگیری از تشکیل گلولهها میشود.بر اساس سلیقه، میزان شکر را تنظیم کنید تا کیک خیلی شیرین یا خیلی کم شیرین نباشد.هنگام برش کیک از چاقوی تیز استفاده کنید تا برشهای صاف و زیبا داشته باشید.کیک را در یخچال درون یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا تازگی آن حفظ شود.
امیدواریم که ابن آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ و جذاب شیرینی پزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این کیک جذاب را بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر برای پخت این کیک از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.