طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به+ بهترین زمان مصرف
دمنوش بارهنگ و به دانه یکی از مفیدترین دمنوشها برای تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گلودرد و درمان مشکلات گوارشی است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به همراه بهترین زمان مصرف آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن دمنوش بارهنگ و دانه به، ابتدا باید بارهنگ را بشویید و آن را همراه با دانههای به و آب جوش در قوری بریزید. در ادامه قوری را روی بخار کتری قرار دهید. اجازه دهید دمنوش دم بکشد و سپس آن را میل کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم دمنوش بارهنگ و دانه به
دانه به۱/۲ قاشق مرباخوریبارهنگ۱ قاشق مرباخوریآب جوشبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
درجه سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲ نفر
در ادامه این بخش به مراحل طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به اشاره شده است.
مرحله اول: بارهنگ را بشویید
برای شروع باید تخم بارهنگ را در یک صافی با سوراخهای ریز بریزید و زیر آب بگیرید تا تمام آلودگیها و خاکهای روی آنها به طول کامل تمیز شود. اگر به صافی دسترسی ندارید، میتوانید بارهنگ را در لیوان بریزید و آن را با آب ولرم پر کنید. ترکیب آب و بارهنگ را هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا بارهنگها ته نشین شوند. حالا میتوانید آب داخل لیوان را به طور کامل تخلیه کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا آلودگیها به طور کامل تمیز شوند.
مرحله دوم: مواد دمنوش را در قوری بریزید
تخم بارهنگ شسته شده و دانه به را در قوری بریزید. قوری را با آب جوش پر کنید و سپس درب قوری را روی آن قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر زعفران+ نکات خوشمزهتر شدن
مرحله سوم: دمنوش را آماده کنید
قوری را روی بخار کتری قرار دهید و اجازه دهید دمنوش شما آماده شود. این دمنوش باید به آرامی و روی حرارت ملایم دم بکشد.
مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که دمنوش آماده شد، باید آن را از صافی رد کنید و در لیوان بریزید. حالا میتوانید این دمنوش مفید را بنوشید و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ۸ دمنوش مفید که در آلودگی هوا نجاتتان میدهد
بهترین زمان مصرف دمنوش بارهنگ و به
بهترین زمان مصرف دمنوش بارهنگ و به بستگی به هدف شما از استفاده از آن دارد. در ادامه به این موضوع میپردازیم.
قبل از هر چیز باید بدانید که دمنوش بارهنگ و به نباید بیشتر از ۲ تا ۳ فنجان در روز مصرف شود.از آن جایی که این دمنوش برای نرم کردم گلو و رفع گلودرد مفید است، میتوانید در زمان سرماخوردگی از آن برای درمان گلودرد استفاده کنید.برای بهبود مشکلات گوارشی، بهتر است از این دمنوش صبحها به صورت ناشتا استفاده کنید.مصرف این دمنوش به صورت ناشتا برای رفع سوزش معده، رفع یبوست و همچنین بهبود رفلاکس معده نیز مفید است.برای کاهش وزن بهتر است از دمنوش بارهنگ و دانه به، به صورت ناشتا یا بعد از ورزش استفاده کنید.نوشیدن این دمنوش در طول روز موجب کاهش اشتها و کاهش میل شما به غذا خوردن میشود.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به
در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به اشاره شده است:
برای تهیه دمنوش بارهنگ باید از تخم بارهنگ استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید بعد از آماده شدن این دمنوش، مقداری عسل یا شکر قهوهای به آن اضافه کنید.اگر به برگهای خشک گیاه بارهنگ دسترسی دارید، میتوانید از برگ بارهنگ نیز برای تهیه این دمنوش استفاده کنید.خانمهای باردار و شیرده نباید از دمنوش بارهنگ و دانه به استفاده کنند.
برخی افراد ممکن است به بارهنگ حساسیت داشته باشند. اگر برای اولین بار از این دمنوش استفاده میکنید، حتما مقداری کمی از آن رابنوشید و مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید.این دمنوش نباید همراه با داروهای ضد التهاب استروئیدی مثل آسپرین و ایبوپروفن مصرف شود. از مهمترین مضرات بارهنگ همراه با این داروها میتوان به افزایش خطر خونریزی معده و روده اشاره کرد.افرادی که مستعد لخته شدن خون هستند یا از دارو استفاده میکنند، نباید بارهنگ مصرف کنند.به هیچ عنوان در مصرف این دمنوش زیاده روی نکنید. مصرف زیاد این دمنوش موجب افت فشار خون و اسهال میشود.
در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به اشاره شد. اگر تجربه درست کردن یا مصرف این دمنوش را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…