طرز تهیه کوکو کرفس + نکات و فوت‌و‌فن ها

کوکو کرفس، یکی از غذاهای پرطرفداری است که علاوه بر طعم دلپذیر، ارزش غذایی بالایی دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی شناخته می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکو کرفس + نکات و فوت‌و‌فن‌های پخت آن را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا کرفس، جعفری و گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید. آرد را در شیر حل کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد کوکو اضافه کنید. در نهایت، گردو خرد شده و زرشک را به مایه کوکو اضافه کنید. سپس، مایه کوکو را درون روغن داغ سرخ کنید. برای مشاهده جزئیات طرز تهیه کوکو کرفس، ادامه مطلب را مطالعه فرمایید.

مواد لازم کوکو کرفس

کرفس ۳۰۰ گرمتخم مرغ ۳ عددشیر ⅓ لیوانآرد ۱ قاشق غذاخوریگردو ۴ الی ۵ عددزرشک ۲ قاشق غذاخوریگشنیز و جعفری ۱۰۰ گرمفلفلبه مقدار لازمنمک به مقدار لازمزردچوبه به مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل پخت کوکو کرفس

زمان آماده‌سازی و پخت: ۳۰ الی ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی سبزیجات

ابتدا کرفس‌ها را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. سپس، جعفری و گشنیز تازه را پاک کرده، شسته، به صورت ریز خرد کرده و به کرفس‌ها اضافه نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو بادمجان با بادمجان کبابی

مرحله دوم: آماده کردن مایه کوکو

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. سپس، سبزیجات را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه، آرد را در شیر حل کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید.

این مخلوط را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کوکو اضافه کرده و خوب هم بزنید. در نهایت، گردوها را خرد کرده و به همراه زرشک به مایه کوکو اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

مرحله سوم: سرخ کردن کوکو کرفس

در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پس از داغ شدن روغن، مایه کوکو را درون تابه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت را متوسط کنید تا کوکو خودش را بگیرد.

پس از آنکه کوکو خودش را گرفت، درب تابه را برداشته و حرارت را کمی کاهش دهید تا یک طرف آن سرخ و طلایی شود. سپس کوکو را با کمک یک کفگیر به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با احتیاط برگردانید تا طرف دیگر آن‌‌ها نیز سرخ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو شلغم

مرحله چهارم: سرو کردن کوکو کرفس

پس از آنکه هر دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. حالا، کوکوی کرفس خوشمزه شما آماده سرو است. پیشنهاد می‌کنیم که این کوکو را تا زمانی که داغ است به همراه نان تازه میل کنید. نوش جانتان!

نکات و فوت‌وفن طرز تهیه کوکو کرفس

برخی فوت‌وفن‌های خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس عبارتند از:

برای درست کردن این کوکو می‌توانید به جای آرد از سیب زمینی رنده شده نیز استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس می‌توانید از پودر سیر یا سیر تازه استفاده کنید. هر دو گزینه به کوکوی شما عطر و طعم دلپذیری می‌بخشند. اگر ترجیح می‌دهید از سیر تازه استفاده کنید، یک تا دو حبه کافی خواهد بود.برای مغز پخت شدن کوکو حتما حرارت را کم کنید. اگر حرارت زیاد باشد، سطح کوکو خیلی زود سرخ می‌شود اما داخل آن خام می‌ماند.اگر پس از آماده شدن مایه کوکو متوجه شدید که چسبندگی آن کم است، یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.یکی از رازهای خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس، اضافه کردن تره‌فرنگی به مایه کوکو است.برای درست کردن کوکو کرفس رژیمی می‌توانید به جای سرخ کردن آن در روغن، از فر استفاده کنید. برای این کار، ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. معمولا حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل کوکو کافی است. با این‌حال، بهتر است بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به کوکو سر بزنید و میزان پخت آن را بررسی کنید.استفاده از گردو و زرشک در کوکو سبزی کاملا اختیاری است و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. اما اگر تصمیم به استفاده از آن‌ها گرفتید، حتما به مقدار زرشک ذکر شده در دستورالعمل دقت کنید. استفاده بیش از حد زرشک باعث ترش شدن کوکو می‌شود.برای درست کردن کوکو کرفس می‌توانید از تمامی قسمت‌های کرفس استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، شما را با طرز تهیه کوکو کرفس و فوت‌و‌فن‌های خوشمزه‌تر شدن آن آشنا کردیم. با افزودن کوکوی کرفس به برنامه غذایی‌ خود می‌توانید هم از خوردن یک غذای جدید و خوشمزه لذت ببرید و هم بدن خود را از خواص ارزشمند کرفس بهره‌مند سازید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

مطالب مفید